Bordo kisses |Make-up


Iepriekšējā rakstā vaicāju, kādu make up koptēlu jūs gribētu redzēt nākamajos ierakstos.
Vairākums bija par manis veidotajiem "Inspired by... "slavenību iedvesmotajiem make- up rakstiem, otro vietu ieņēma "Bordo lūpas" un "Pavasarīgs make up". Varu iepriecināt- laika gaitā izveidošu visus trīs make- up koptēlus. Urrāa! 

Ar tumšām, piesātināta toņa lūpu krāsām ir diezgan grūti strādāt, tāpēc, iesaku tās krāsot tad, kad tev ir mazliet vairāk laika, ko  veltīt lūpu kontūras precīzākai iezīmēšanai. Ja gadās kļūdīties, ņem palīgā salvete. Ar tās aso stūri apstrādā/ izdzēs radušās kļūdu. To pašu var darīt arī ar korektora un stingras otiņas palīdzību.
Lielisks veids kā pasargāt lūpu krāsu no izplūšanas pa rieviņām ir viegli piepūderēt tās, it īpaši lūpu kontūru. 
Zīmulis- Catrice 140 Sweet Auberginie (Iezīmēju visas lūpas)
Lūpu krāsa- 2true glossywear lipstick 10 (Liku pa virsu zīmulim)
Caurspīdīgs Spīdums- Mugs & Kisses 01 (Koncentrē spīdumu lūpu centrā)



Šis kopēls rada skarbu un agresīvu slikta kaķēna tēlu. Murr.


Lai veicas! 

Santa

Natural colour make up

Pēdējā laikā savā ikdienas make up izvēlos piezemētus un neuzkrītošus toņus. Šodien dalīšos pavisam vienkāršā, neitrālā, zemes toņu ieturētā make up koptēlā. 

Tonālais krēms- L'oreal True match tonis R3-C3. 

Vaigu sārtums- Catrice Defining Blush 090 Mandy-rine

Acu ēnas- Wet n Wild 246 Greed Gourmandise. Paletes gaišāko bēša toņa ēnu ar matētu finišu klāju pa visu plakstiņu. Acs locījuma vietā liku siltāka toņa brūni oranžu ēnu. 
Šim make up derēs jebkurš zīmulis, kurš nav pārlieku mīksts. Lainera līniju šim koptēlam esmu izvēlējusies izvilkt pagarinātāku, taču nepalielinot  tā apjomu, citādi tas var izskatīties par smagu un agresīvu.

Skropstu tuša- Catrice Lash Extension. Šī tuša noteikti nav mana favorīte, neapmierina produkta formula, nedz arī skropstu tušas birstīte. 

Lūpas- Nyx Butter gloss BLG 14 Madeline. Lūpu kontūrai piemeklēju atbilstošas krāsas zīmuli. Pie šī spīduma labi derēs tāds tonis, kurš vairāk būs uz brūni oranžo toni, nevis rozā.
Varbūt tev ir kāda īpaša vēlme redzēt kādu make up koptēlu ar specifiskām krāsām un formām? Droši padalies komentāros, lai jau tuvākajā laikā varu izveidot "pieprasītāko" make up izskatu. :)



Prieka pilnu dienu vēlot,
Santa

Kiehl's Calendula Face wash & Toner |Skin care

Calendula deep cleansing foaming face wash 
Calendula deep cleansing face wash ir putojošs un dziļi attīrošs sejas gēls, kas paredzēts kā normālas, tā arī taukains ādas īpašniecēm. Saskaroties ar ūdeni, želeja uzputojas, maigi attīrot sejas ādu. Putas nesausina un nekairina ādu- Soap un Sulfate free. (Iepriekš ar šo problēmu saskāros, lietojot "Madara" sejas attīrošās ziepītes).  Calendula deep cleansing foaming face wash lietoju jau no vasaras mēneša un šobrīd esmu mazliet vairāk kā pusē 230ml iepakojumam- ekonomiski, piekritīsiet?! Šim produktam ir maigs kliņģerīšu aromāts, nav pārlieku nomācošs un uzbāzīgs. Tā sastāvā ir augu izcelsmes glicerīns, kas darbojas kā mitruma magnēts, kurš nodrošina ādas barošanu, tvirtumu un elastību. (ŠEIT var sīkāk palasīt par glicerīnu, ja kādai interesē).

No rītiem šo produktu lietoju, mazgājot seju ar rokām. Respektīvi, samitrinu  sejas ādu ar siltu ūdeni, pēc tam uz plaukstas, zirņa lielumā, uzspiežu gēlu un ar apļveida kustībām izmasēju to pa visu seju, tādējādi attīrot ādu un sagatavojot to nākamajam solim- tonikam.  Vakarā šo pašu gēlu  lietoju kopā ar Clarisonic Mia2, manuprāt, lieliska kombinācija. Tilpums, kā jau minēju ir 230 ml, iepakojums higiēnisks, kā arī esmu šāda dozatora/pumpīša cienītāja, tas  lieliski ļauj kontrolēt vēlamo produkta daudzumu.

Calendula deep cleansing face wash labi tiek galā arī ar kosmētikas noņemšanu. Acu ēnas, vaigu sārtums, lūpu krāsa un pat parastā skropstu tuša Kiehl's Calendula deep cleansing face wash želejai nav šķērslis. Taču es šo līdzekli neizmantoju kosmētikas noņemšanai. Kosmētiku es parasti attīru ar Bioderma ūdentiņu un tad ķeros klāt šim gēlam. Tā man ir drošāk un komfortablāk, tad zinu, ka seja ir attīrīta 90% + es neizskatos kā panda, kura tikko būtu izvārtījusies pa dubļiem.



Calendula herbal- Extract toner (Alcohol free)
Calendula herbal- Extract toniku sāku lietot vairāk kā mēnesi atpakaļ. Tas lieliski papildina Calendula deep cleansing foaming face wash želeju.  Toniks maigi attīra un nomierina iekaisušu ādu.  Pudelītē peldas dabīgas, ar rokām lasītas, kliņģerīšu ziedlapiņas un mums visiem labi zināms, ka kliņģerītei piemīt dziedējošas īpašības. Tonika sastāvā nav alkohola, kas varētu izraisīt nepatīkamas sajūtas problēmu zonā. Calendula herbal- Extract toniks ir ļoti koncentrēts, tāpēc pietiks tikai ar pāris pilieniem uz vates diska, lai ar to attīrītu sejas ādu. To var izmantot tikai ādas problēmu zonās vai arī lietot, lai attīrītu visu ādu.  Toniks man iet uz urrā! Patīk svaigā un tīrā sajūta pēc produkta lietošanas. Seja liekas pilnībā attīrīta  un sagatavota nākamajiem sejas kopšanas posmiem.
 Lasīju, ka arī vīrieši pēc skūšanās var lietot šo toniku. Vīrieti, atsaucies! Ja esi mēģinājis- dalies pieredzē!




Padalies informācijā- ar ko Tu attīri un tonizē savu sejas ādu? Kas ir tava šī brīža labākā kombinācija?



Santa





Dove Oxygen Moisture |Hair care

Kādu laiku atpakaļ ar mani sazinājās Dove firmas pārstāvji, piedāvājot izmēģināt "Oxygen Moisture" matu kopšanas līniju. Dove ir viena no manām mīļākajām matu un ķermeņa kopšanas firmām "Drogas" veikalos. Esmu iecienījusi viņu dušas krēmus, kondicionierus un tonējošos ķermeņa losjonus. 


Oxygen Moisture šampūns
Paredzēts plāniem un smalkiem matiem. Šampūns maigi attīra un piedod matiem apjomu. Aromāts patīkami svaigs un mazliet salds. Šampūns viegli puto un labi attīra matus. Neesmu novērojusi pastiprinātu blaugznu rašanos  vai niezi. 
Novērtējums 7/10
Iepakojums 10/10

Oxygen Moisture kondicionieris
Kondicionieris nogludina un padara matus zīdaini gludus. Mati kondicioniera vieglās tekstūras dēļ nejūtas smagi un saķepuši. Aromāts kondicionierim ir daudz maigāks un mierīgāks nekā šampūnam, ir jūtama tas pašas notis, taču daudz pieklusinātākas. Mati žāvēšanas procesā ir viegli ķemmējami, tie neelektrizējas un nespurojas.
Novērtējums 7/10
Iepakojums 10/10
Esmu sajūsmā par šo divu produktu iepakojumu. Man nav speciāli jāapgriež otrādi iepakojums, lai no tā iztecinātu pēdējās produkta atliekas.

Oxygen Moisture Suflē matu maska
Viegla mitrinoša matu maska. Atverot vāciņu biju pārsteigta par konsistenci, jo neko tādu agrāk nebiju manījusi. Maska izskatās kā slikti saputots putukrējums. he Maskai nav nevainas, dikti patīk vieglā konsistence un aromāts. 
Novērtējums 8/10
Iepakojums 10/10

Oxygen Moisture  pie saknēm paceļošs izsmidzināmais sprejs.
Mani mati vienmēr ir, bija un būs plakani, bez apjoma un tekstūras. 
Teikšu godīgi, ka lielas cerības uz šo spreju neliku, taču tas mani visnotaļ patīkami pārsteidza. 
Darīju visu kā rakstīts uz iepakojuma- Izsmidzināju līdzekli pie saknēm mitros matos(var arī sausos) un ieveidoju kā parasti, respektīvi, žāvēju tos ar fēnu pretējā matu augšanas virzienā. Rezultāts- nevainojams! Mati pie saknēm ir jūtami apjomīgāki. Nekad nebiju domājusi, ka savus matus bez to uzkasīšanas jebkad redzēšu tik pie-paceltus pie saknēm.  
Vienīgais mīnus, ko pamanīju- šis efekts uz maniem matiem nav ilgstošs, domāju, ka pie vainas ir mani dabīgi smagie un salīdzinoši biezie mati, kuri vēl pietam ātri taukojās. Plānu un trauslu  matu īpašniecēm šis varētu būt īsts atradums. 
Novērtējums 9/10
Iepakojums 10/10

Kā redzat esmu bijusi dāsna un visiem četriem produkta iepakojumiem esmu salikusi pa 10 ballēm. Nenoliegšu, ka esmu sajūsmā par produktu iepakojumu, ļoti ērti un praktiski, arī dizains vienkāršs, tīrs un gaumīgs.


Vai esi izmēģinājusi Oxygen Moisture  pie saknēm paceļošs izsmidzināmais spreju? 
Priecāšos dzirdēt arī tavas domas komentāru sadaļā.



Smaidiem bagātu dienu! 

Santa





Šis ir produktu sponsorēts raksts, taču viedoklis, kā vienmēr NEMAINĪGI ir un paliks mans personīgais. 


5 Minute Morning Routine |Make up

"Make up rītos, kad jūties tik nogurusi, ka atliec modinātāju pārāk daudz reižu"...
Šodien dalīšos savā 3-5 min. make- up'ā. Ātrs un drošs veids kā efektīgi savest savu seju kārtībā ikdienas gaitām.
Make- up ieturēts ļoti vieglos un dabīgos toņos, šādā veidā  nav jāuztraucas par to vai steigā nepārspīlē ar vaigu sārtumu vai lūpu spīdumu. 

Bāze- Lancome "Effet miracle".  Izlīdzina sejas reljefu un parada ādu īpaši maigu. Ir reizes, kad šo soli arī izlaižu un ķeros klāt pie tonalā krēma uzklāšanas. 

Tonālais krēms- L'oreal True match tonis R3-C3. Viegls, vidēja klājuma tonālais krēms. Bieži vien, izmantoju arī kādu  BB krēmu, lai nav jāuztraucas par neizstrādātiem tonālā krēma laukumiem.
Tā kā mana āda ir ļoti sausa, it īpaši T-zonā, tad pūderi tonālā krēma nostiprināšanai praktiski nelietoju.

Vaigu sārtums- Clinique Blushing blush Powder blush. Dabīgs sārtums, viegli piesārtušu vaigu izskatam.  

Uzacis- Essence Eyebrow designer 04 Blonde. Kad steidzos, uzacīm piezīmēju tikai nobeiguma astītes, jo tur matiņi ir visretākie. Biju domājusi, ka man, brunetei, šis Essence zīmulis būs stipri par gaišu, bet nē, ir tieši laikā. 

Skropstu tuša- Maybelline Lash Sensational Noir/black. Izteiksmīgākam skatienam. (Atsauksme sekos kādā no turpmākajiem rakstiem). Šādos gadījumos, nemaz necenšos vilkt lainera līniju. 

Lūpas- L'orela Molto mauve 500. Ideāls ikdienas lūpu spīdums, perfekti atbilst manam dabīgajam lūpu tonim. Ja ir laiks, tad mēdzu arī viegli piekoriģēt lūpu formu ar dabīga toņa lūpu zīmuli.
 Noteikti pieturos un arī ieteiktu pieturēties pie spīdumiem, jo steigā uzkrāsot perfektas formas lūpas ir dikti grūti.



Kādus tu produktus izmanto savam 5min. make up'am?


Jauku dienu vēlot,
Santa

Blog Archive