LABĀKĀ PORU IZLĪDZINOŠĀ BĀZE

Ja tev ir izteiktas poras, ja meklē produktu, kurš tās spēs aizpildīt un vizuāli padarīt šaurākas un neredzamākas, man tev ir ko ieteikt! 
Jaunais Urban Deday "Optical Illusion Complexion Primer" ir produkts, kurš liks tavām  porām pazust sekunžu laikā. Tas izlīdzina ādas reljefu, aizpildot poras un smalkās sejas grumbiņas. Pēc produkta lietošanas ir sajūta, ka sejai pāri ir pārlaists kāds seju izlīdzinošs filtrs, kurš seja ādu padara maigu un samtaini gludu.

Krēms pēc konsistences ir ļoti biezs. Tas jāuzklāj pavisam vieglā kārtā, pretējā gadījumā tas var sākt velties kunkuļos un radīt nevēlamu efektu. Tāpēc iesaku ar bāzes daudzumu nepārspīlēt.  
Personīgi es šo produktu lieku uz vaigiem un mazliet uz pieres, jo tur man ir visizteiktākās un dziļākās poras. Varu 100% teikt, ka pēc šī produkta uzklāšanas uz savām problemātiskajām zonām, āda, īpaši poras, izskatās izlīdzinātas un āda ir sagatavota nākamajam solim- tonālā krēma uzklāšanai. 
Kā lētāku alternatīvu varu ieteikt L'Oreal PARIS Nude Magique Blur Cream, kurš ir mazliet vieglākas un gaisīgākas konsistences, bet būtība šim produktam ir tāda pati. 

Paldies #UDLatvia par iespēju izmēģināt šo kolosālo produktu!


Sveicieni ceturtdienā!
Santa
 

Nav komentāru

Blog Archive