PAR GODU LATVIJAS SIMTGADEI

Šogad Latvijai apritēs 100 gadi, par godu lielajam notikumam zīmols Kiehl's ir devis iespēju par mazo Latviju uzzināt un iepazīt arī cilvēkiem, kuri par to neko agrāk nebija dzirdējuši. Kiehl's katru gadu sadarbojas ar māksliniekiem, kuri uz viņu iepakojuma veido limitētas kolekcijas apdrukas. Šogad šinī kampaņā ir izvēlēta Latvija un māksliniece @alimac, kura arī izveidoja atbilstošus zīmējumus Latvijas simtgadei par godu. Mums ir jābūt ļoti lepniem, tāpēc, ka ne visām valstīt ir iespēja pabūtu uz "Kiehl's vāka" un prezentēt savu valsti. Mēs esam vienīgā Baltijas valsts, kura tikusi tika izvēlēta kampaņā. 
Ja arī Tu vēlies kolekcionāra cienīgu iepakojumu, limitētā daudzumā to atradīsi Kiehl's veikalos t/c Stocmann un t/c Spice. 
P.S.- Kiehl's Midnight Recovery Concentrate ir mans mīļākais un iecienītākais produkts no sortimenta. Iesaku! 




6 komentāri

  1. Anonīms10/11/18

    Viss jau būtu skaisti, bet kādā sakarā Latvijas asociācija jāveido ar kaut kādu skeletgalvu/miroņgalvu? Aptrūkās pozitīvo, skaisto lietu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas ir Mr.Bones, kurš atrodas ikvienā Kiehl’s veikalā.
      Ja interesē, šeit būs plašāka informācija par viņu- http://www.product-girl.com/archives/kiehls-mr-bones/

      Dzēst
    2. Man patīk Mr Bones- jābūt arī nedaudz humora izjūtai, nevajag visu tik nopietni...

      Dzēst
  2. Mīlīgi! Kura valsts ražo Kiehls?

    AtbildētDzēst
  3. Oj, paldies, ļoti interesanti...

    AtbildētDzēst
  4. Sveiki visiem, mani ir samelojuši tik daudzi uzņēmumi, kuri apgalvoja, ka ir īstie aizdevēji, taču visi mani centieni ir bijuši veltīgi, es esmu zaudējis vairāk nekā 3500 eiro viltus aizdevējiem, kuriem apgalvo, ka nav tādi, kādi viņi ir. Līdz brīdim, kad mans draugs iepazīstināja mani ar pareizo aizdevēju, ar kuru es sazinājos, un es veiksmīgi saņēmu no viņiem aizdevumu tikai 48 stundu laikā, es ieteiktu ikvienam, kurš meklē aizdevumu, nebaidoties sazināties ar viņiem pa e -pastu: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst

Blog Archive