BEIDZOT! DEKORATĪVĀ KOSMĒTIKA NO EISENBERG PARIS

Eisenberg PARIS ir iznākuši ar "Les Essentiels du Maquillage" dekoratīvās kosmētikas līniju, kas veidota vadoties pēc tā, lai ikviena sieviete var izteikt savu dabīgo skaistumu ar minimālu makeup daudzumu. Koncepts ir pavisam vienkāršs- MAZĀK IR VAIRĀK. Uzlabo, noslēp- esi dabiski skaita. Dekoratīvā kosmētika ir veidota tā, lai nordrošinātu arī ādas kopšanu un būtu piemērota ikvienas sievietes ikdienas lietošanai. Līnija sastāv no pamatproduktiem- Bāzes, korektora, tonālā krēma, skropstu tušas un lūpu krāsas. Būtībā viss nepieciešamais, lai noklātu  seju un izskatītos dabīga un skaista.
No sirds APSVEICU Eisenber PARIS ar skaisto notikumu!

Man kā skaistumkopšanas entuziastei bija iespēja izmēģināt Eisenberg PARIS Instant coplexion perfector matējošu un nogludinošu dekoratīvās kosmētikas bāzi.
Putota, gaisīgas konsistences bāze, kura pludinās kā sviests. Esmu saskārusies ar matējošajām bāzēm, kuras mēdz ieķerties sausajos ādas pleķos tos izceļot un radot nevēlamu efektu. Ar šo bāzi ir citādi, to uzklājot bāze rada zīdainu klājumu, āda ir matēta, taču nav redzami un īpaši izcelti sausie ādas pleķi. Smalkās rieviņas un paplašinātās poras vairs neliekas tik izteiktas un dziļas. Pieminēšu, ka bāzei ir ļoti patīkams un svaigs aromāts.
Bāzi ir iespējams klāt arī uz acu plakstiņiem, kas padarīs ādu acu zonā samtaināku un gludāku, kā arī to var lieto vīrieši, kuri vēlas iegūt gludākas ādas izskatu, bet nevēlas klāt smagu dekoratīvās kosmētikas krēmu kārtu.
Bāzes sastāvā ir Argāna eļļa, kas ir zināma ar barojošām, ādu atjaunojošam un pretnovecošanās īpašībām.

Otrs produkts, par kuru vēlos Jums pastāstīt ir Le Mascara Graphique. Skropstu tuša, kas skropstām piešķir izteiktu apjomu, stiprina, pagarina un piešķir dabiska apjoma izskatu. Šī skropstu tuša būs tā, kura kopējo make up izskatu veidos ļoti dabisku un valgu. Tušas formula veicina skropstu augšanu un samazina bojāto skropstu skaitu. Šo efektu nodrošina jūras aļģes, proviamīni un antioksidanti- C & E vitamīni.
Tušu droši var lietot arī jutīgu acu īpašnieces un kontaktlēcu lietotājas.
Esmu ļoti apmierināta ar produktu kvalitāti un sniegto rezultātu. Ja tev ir izteiktas poras vai smalkas rieviņas uz pieres vai ap muti, noteikti iesaku pamēģināt Eisenberg PARIS Instant coplexion perfector, nenožēlosi.

3 komentāri

  1. Par tušu noteikti varu pievienoties- man ļoti patīk!

    AtbildētDzēst
  2. Kur šo var Latvijā iegādāties. Meklēju, bet neatradu veikalos. Varbūt arī internetā var nopirkt?

    AtbildētDzēst
  3. Jā, tuša viennozīmīgi viņiem ir laba. Vēl mani patīk pūderkrēms :) tieši beige patīk. Lūpu krāsa gan ne visai, ātri noēdas.

    AtbildētDzēst

Blog Archive