Lush- Feeling younger

Sveikas <3
Esmu palaidusies slinkumā, tāpēc atvainojos, ka nav sanācis pēdējo dienu laikā šeit ievietot nezienu rakstu.

Esmu atpakaļ ierindā un šodien stāstīšu par:
 LUSH Feeling younger skin tint.
Šis produkts ir gaismu atstarojošs un izgaismojošs līdzeklis sejai.
Kā lietot- Sajauc ar mīļāko krēmu vai tonālo krēmu (color supplement). Var lietot arī uzklājot zem acīm, lai noslēptu tumšos lokus.
Man par šo produktu ir divējādas sajūtas:
1. (+) Patīk, ka tas izgaismo seju tumšākajās vietās, kas būtu mazas krunciņas, bedrītes un tumšie loki. Šādi produkti arī palīdz sievietēm izskatīties jaunākām, jo tas slēpj un novērš uzmanību no  mazām ādas nepilnības, kas rodas novecojot. 
(+) Vēl man patīk tas, ka šis izgaismotājs ādai piešķir pasakainu mirdzumu, kas neliek tev izskatīties kā disko bumbai, bet piešķir veselīgu izskatu. 

2.(-) Tam ir zeltaini rozā finish, kas uz apsārtušas ādas izskatās ļoti amizanti.
(-) Tas arī nepalīdz un nedod vēlamo, skaistas ādas izskatu, ja tev ir problemātiska āda, kas būtu- pumpiņas, un sauca āda, kur skaidri ir saskatāmas atmirušās ādas šūnas.

Man patīk, bet reizē arī nepatīk šis produkts. 
Jo mana āda ir gan sausa, gan arī apsārtusi, tāpēc es no vienas puses teiktu vārdu- NĒ, šim produktam, it īpaši ziemas periodā, kad āda ir īpaši jutīga un ātri ietekmējama no ārējās vides faktoriem...BET no otras puses, tas lieliski izgaismo seju un liek tai izskatīties svaigai un dabīgai, kas būtu lielisks variants, vasaras sezonai iestājoties.
Produkts pēc konsistences ir pabiezs, trauciņā tas izskatās balts ar zeltaini rozā spīdumu, bet tiklīdz tu to iestrādā ādā tas pārvēršas par vienu lielu gaismu atstarojošu laukumu. 
Bildē ļoooti labi var arī redzēt, kā uz ādas esošās krunciņas izgaismojas un tās kļūst nemanāmākas, tās vairs neizskatās tik dziļas un tumšas. 

Šis produkt noteikti būs piemērotāks veselīgas ādas tipa sievietēm, kurām ir normāla āda, bez sausiem pleķiem un apsārtumiem. Jo manu sejas ādas kopējo izskatu tas pilnībā iznīcināja.
 Žēl, jo kā jau teicu: " Patīk, kā tas izgaismo seju un liek tai izskatīties svaigai, taču ne priekš manas problemātiskās ādas, jo tas izceļ manas ādas nepilnības".
Noteikti iesaku pamēģināt veikalā vienkārši uzlikt swatcu un paskatīties, cik tas iespaidīgi izgaismo noklāto vietu.


Varbūt kāds ir mēģinājis šo produktu un var padalīties savā pieredzē? 



xo, Santa




4 komentāri

  1. Mēģināts nav, nebiju pat tādu manījusi, bet tā jau izklausās pēc daudzsološa produkta. Vakaram noteikti labi der ap acīm, bet visai sejai un ikdienai laikam nebūs tā labākā lieta. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tu man pasviedi lielisku ideju- izmantot šo produktu tieši vakara make up'iem, kad var atļauties mazliet vairāk mirdzuma un glamūrīguma uz sejas. :)

      Dzēst
  2. Anonīms19/1/14

    Interesants produkts, bet, kā ar daudziem citiem Lush dek.kosm. produktiem - neredzu sevi tos lietojam :) Mazliet savādi, bet varbūt, tas tāpēc, ka ļoti neierasti..
    Kāda šim smarža?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tiesa gan, es arī ieteiktu viņiem labāk turēties pie produktiem, kas nav saistīti ar dekoratīvo kosmētiku, jo citas firmas, kuras nodarbojas ar dabīgās kosmētikas ražošanu, ir soli priekšā viņiem. :)
      Smarža nav kārdinoša, bet tādu vienu konkrētu aromātu arī nepateikšu.

      Dzēst

Blog Archive