Everyday Make Up Routine

Sveikas <3

Laika apstākļi mani ir pārsteiguši! Esmu mazliet apbēdināta, jo tā biju sapriecājusies par skaisto, saulaino, pavasarim līdzīgo laiku.


Atrādīšu ik rīta krikumus, ko lieku uz savas sejas, kad laiks priekš make-up uzklāšanas ir 3-5 min. 
Manuprāt, šie produkti arī ir katras meitenes/ sievietes  kosmētikas minimums.
Ļoti svarīga sastāvdaļa- tonālais krēms, kas atbilst tavas ādas tonim un tipam. Tonālais krēms veido lielisku pamatu pārējai dekoratīvajai kosmētikai, kuru liec uz sejas.

Otra, ne mazāk svarīga lieta ir pūderis, kurš nostiprina tonālo krēmu, neļaujot tam "noslīdēt no sejas". Kā arī tas matē tavu seju, lai tā nespīdētu un neradītu nevēlamu atspīdumu.

Lai padarītu acis izteiksmīgākas un atvērtākas palīgā jāņem skropstu tuša. Es izmantoju Maybelline Rocket volum' express skropstu tušu, kura piedod skropstiņām apjomu, nesaķepinot tās.
Kā arī, lai padarītu acis mazliet izteiksmīgākas, gar skropstu līniju  var izmantot laineri. Manā gadījumā tas ir Inglot melns acu zīmulis.

Uzacu ēnas. Tiklīdz pierodi sevi redzēt ar iekrāsotām uzacīm, tā vairs nevari iziet ielās, bez to iekrāsošanas.
Es izmantoju tumšākās Essence uzacu ēnas. Matētas, laba pigmentācija, neberzējot uzacis, tās var nostāvēt visas dienas garumā.

Vaigu sārtums ikvienam izskatam piedod svaigumu un palīdz veido sejas reljefu. Es izmantoju L'orela le blush vaigu sārtumu, tonī 145. Viegli uzklāju uz vaigu apaļumiem un tad to iztušēju.

Lūpu balzāms, spīdums, lūpu krāsa... kas nu kuram. Ir reizes, kad iztieku bez nekā, ir reizes, kad gribas kaut ko mazliet košāku. Šinī gadījumā lūpas "pabaroju" ar Vaseline un pa virsu uzklāju viegli rozā spīdumu.
Padalies komentāros, kas ir tas make-up iztikas minimums? :)



Lai jauka atlikusī svētdiena.

xo, Santa



8 komentāri

  1. Mans make-up minimums ir uzacu ēnas un skropstu tuša, bet ja godīgi, tad varu no mājas extra gadījumos iziet bez uzkrāsotām skropstām, bet izacis obligāti! :))
    Kaut gan ikdiena ir ljoti lidzigi tavam komplektam + bronzerītis sejas lorekcijai :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tu izmanto Christian eyebrow shadow? Kas varētu būt tām līdzvērtīgas? :)


      Dzēst
  2. Es mācos minimālismu - tonālais krēms, acu ēnas uzacu ietonēšanai, tuša un lūpu balzams/spīdums/krāsa. Acu zīmuli pēc noskaņas. Ā, un vaigu sārtums - tas man ir obligāts. :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Agrāk varēju iziet ārā tikai ar skropstu tušu, tagad, kad aug ambīcijas mans ikdienas kosmētikas "minimums" ir palielinājies. :)

      Dzēst
  3. Mans ikdienas minimālisms ir nedaudz vairāk kā iepriekš, bet šāds - sejas bāze, acu ēnu bāze, tonālais krēms, acu ēnas, skropstu tuša, bronzeris, mitrinošs lūpu spīdums. Citreiz vēl lietoju arī konsīleri. :)

    ļoti smuks koptēls! :*

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man no rītiem parasti ir slinkums nodarboties ar acu ēnām, jo es to parasti izdaru pavirši, līdz ar to, pus diena jāstaigā kā ķēmam. he :)
      Paldies. :)

      Dzēst
  4. Mans "iztikas minimums" sastāv no tonālā krēma, uzacu zīmuļa, krēmveida ēnām, skropstu tušas, pūdera un lūpu balzama. Ja ir liela steiga, tad izlaižu ēnas, bet pārējais gan ir obligāts :) Brīvdienās gan var vairāk izvērsties :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ak, jā... kad ir vairāk laika, tad seja ir noklāta ar full make up, kas sevī ietver- konturēšanu, acu ēnas, izzīmētu lūpu kontūrlīniju un sedzošu lūpu krāsu. :)

      Dzēst

Blog Archive