Garnier deodorant NĒO

Sveikas <3
Pirmkārt, sveicu visas Sievietes- Dievietes šajos burvīgajos svētkos. 
Lai izdevusies šī diena! 


Otrkārt, šodien parunāsim par jaunajiem, visiem jau labi zināmajiem Garnier antipersperantiem.
Ko saka paši ražotāji:
  • NEO- Sniedz ādas komfortu. (Jā, piekrītu, kad iestrādāju dezodorantu padusēs nejūtos diskomforti, nav par slapju, sausu vai ķepīgu.)
  • 48 h efektīva aizsardzība. (Par šo gan es varētu pastrīdēties, manuprāt, aizsardzība tam ir stipri mazāka.)
  • Neatstāj traipus uz apģērba un nosēdumus uz ādas. (Šim es galīgi nepiekrītu. Vienu dienu biju ģērbusies tikai melnā, ar zelta aksesuāriem... Dezodoranta izvēle krita uz jauno NĒO un diemžēl, man nācās vilties, jo visa mana melnā maiciņa bija balta.)
  • Tam ir unikāla tektūra. Tekstūra man patīk, tam nu es piekritīšu, tā ir maiga un to ir viegli izsmērēt padusēs, bet par 48h aizsardzību un traipiem gan nē. 
Sausais krēmvaida antipersperants.

Īpaši izstrādāts jutīgai ādai padusēs.
Šie dezodoranti ir pieejami piecos aromātos. 
MAIGĀ KOKVILNA: Gaisīgs aromāts ar kokvilnas svaigumu.
AUGĻU ZIEDU: Maigs plaukstošu ziedu aromāts ar sulīgu augļu notīm.
BEZ SMARŽAS: Bez smaržas tīrai aizsardzībai.
DUŠAS SVAIGUMS: Tīra, svaiga citrusaugļu smarža savienojumā ar tikko mazgātu drēbju aromātu.
ZIEDU VALDZINĀJUMS: Svaiga un atslābinoša smarža ar ziedu notīm.
Sākumā es biju sajūsmā par šī dezodoranta iepakojumu, jo likās tas tik gaumīgs, parocīgs, varēi kontrolēt, cik daudz produkta vēlies izspiest no tūbiņas. Tiklīdz sāku ikdienā to lietot, sapratu, ka man tomēr nepatīk šis iepakojums, jo tas ir ļoti messy.
Visi dezodoranta pārpalikumi sakrājas un rada nekārtību. Skrūvējot vaļā, lai lietotu nākamajā reizē, visi šie sažuvušie pārpalikumi birst uz drēbēm un grīdas. Protams, es  katru reizi varētu apslaucīt šos pārpalikumus, bet ne vienmēr man tam ir laiks. Man ļoti nepatīk, ja produkti paliek netīri, tāpēc es vienmēr tos cenšos kopt. Arī šis, man katru rītu ir jāapslauka, lai tas neapaugtu ar nevēlamiem pārpalikumiem- lieki, bet, kas jādara, jādara.
Pēc smaržas man vislabāk ir iepaticies Fruity Flower, pēc tam man patīk maigā kokvilna, kura arī smaržo pēc tikko mazgātām drēbītēm. 

Piedodiet, ka tik neliels raksts, šodien man nav iedvesmas.
Bet ja ir interese, atstāšu citu meiteņu rakstus par šiem Nēo antipersperantiem. 


Lai jaukas brīvdienas! :)

xo, Santa





8 komentāri

  1. Anonīms8/3/14

    Es lietoju to bez smaržas.Nu nevaru īsti saprast vai patīk,bet pleķus vēl pagaidām neesmu manījusi.Tomēr iesmērēšana ir ātra un rīta steigā der lieliski.Man iepakojums nesmērējas,jo izspiežu un tad ar rādītājpirkstu paņemu un tad iesmērēju,tāpēc nu par to vai iepakojums ir ērts arī grūti spriest...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nopietni? Neatstāja pleķus arī uz melna apģērba? Man visi kā viens smērēja baltu- varbūt es pārforsēju ar to daudzumu?! :)

      Hmm, es laikam ar pirkstu nesmērētu, manuprāt, ja dezodorantiem ir izdomātie šie nosacīti "ērtie" dozatori, tad tie arī ir paredzēti vieglākai un parocīgākai produkta izmantošanai. Katram, protams, savs ērtākais variants. :)

      Dzēst
    2. Es pievienošos, kopš lietoju šos - man uz melnām drēbēm TIEŠĀM NAV NEVIENA PLEĶA UN PAT AIZDOMU PAR DEZODORANTA LIETOŠANU! Esmu lielā starā, parasti melnās jaciņas + dezis = galvassāpes.

      Dzēst
    3. Tad varbūt es tomēr pārspīlēju ar tā daudzumu... tā jau runā, kas par daudz, tas par skādi.
      Mēģināšu mazāk "ierīvēt" padusi, redzēsim, kas notiks. :)

      Dzēst
  2. Nevaru saprast, mēģināt vai nemēģināt.... kaut kā liekas vairāk nē, nekā jā... Kā ir... ir vēts?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zini, ja man tā atklāti jāsaka, es atkārtoti nepirkšu.
      Jā, ir feini, ka tas nerada slapju sajūtu padusē pēc tā uzklāšanas, bet tā netīrība ar pārpalikumiem un baltie pleķi mani tomēr apbēdināja. Tad es labāk palieku pie vecajiem Garnier rullīšu dezodorantiem vai arī- Nivea (stikla konteineros, kas manā skatījumā ir labākie, ko esmu lietojusi.) :)

      Dzēst
  3. Es nevarētu sevi iedomāties antiperspirantus ar pirkstiem smērēt padusēs. Tad es laikam vispār tādus nelietotu, bet šie man patīk. Jā, tie tiešām smērē to Glider aplikatoru, bet es pēc katras reizes slauku ar salveti, un tad viss ir ok. Man visvairāk patīk tas kokvilnas un bez aromāta :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Arī es jau sāku apslaucīt ar salveti, bet ir reizes, kad steigā aizmirstas vai vispār tam vairs nav laika. :)

      Dzēst

Blog Archive