L'oreal PARIS Skin Perfection sērija

Sveikas <3

Šodien par jaunumiem no L'oreal Paris. Iepazīstināšu ar jauno Skin Perfection sēriju. Sērija nāk ar trīs jaunumiem, kuri sastāv no Dienas krēma, Seruma un Acu krēma.
Ohh, ar iepakojumu ir trāpīts tieši "buļļa acī"! Iepakojums savā ziņā ir tik vienkāršs, bet grezns un gaumīgs, šoreiz pat rozā krāsa netraucē.
Es pat esmu ievērojusi, ja man 100% patīk iepakojums un produkta dizains es varu uzņemt 50 bildes no dažādiem skatu punktiem ar šo produktu. Tā man bija arī ar šīnī gadījumā. 
Sākšu ar to, kas man no šīs līnijas patīk vislabāk.

Serums.
Tas ir lielisks, serums padara manu seju zīdaiņa gludu. Ražotājs saka, ka tas sašaurina poras, izlīdzina un uzlabo sejas ādas toni. Ziniet, man būs jāpiekrīt pie tā, ka tas sašaurina poras. Man nav salīdzinoši lielas poras, bet es tās ļoti labi redzu uz vaigiem un pieres centrālajā daļā. Šo trīs līdzekļu kombināciju lietoju jau   vairāk kā 3 nedēļas un pilnīgi un noteikti varu teikt, ka manas poras ir mazliet, bet ir samazinājušās. Nē, tās nav pilnībā pazudušas, bet noteikti tās ir kļuvušas daudz mazākas. Godīgi sakot, es pat nespēju nobrīnīties. Rezultāti ir mazi, bet man ir prieks, ka es tos pamanu un spēju ieraudzīt. 
Serums ir gēlveida konsistences, tas viegli klājas un to ir tik pat viegli iestrādāt ādā. Iesūcas pāris sekunžu laikā, uz ādas neatstāj taukainu vai smagu sajūtu.
Ļoti patīk tas, ka tam ir dozators (pumpītis), tādējādi ir viegli kontrolēt produkta daudzumu un pie tam tas ir higiēniski. Lai noklātu visu sejas ādu, man ir nepieciešams viens dozatora spiediens. 
Cena ir 12,40 Eur
Balles 9/10 

Dienas krēms.
Patīk smarža, sajūtā pēc krēma uzklāšanas, kā arī tā konsistence.
Šī krēma sastāvā ir Perline- P, kas iedarbojas porās, ādas tekstūrā un tonī.
Krēms ir salīdzinoši biezas konsisences, taču nav taukains un smagnējs. Šis krēms ir lielisks, lai sagatavotu ādu tonālā krēma uzklāšanai, tas veido gludu un līdzenu pamatu. 
Ar manu sejas ādu labi draudzējas un kunkuļus, klājot tonālo krēmu, neveido. 
Cena 11,45 Eur
Balles 8/10

Acu krēms.
 Tas izgaismo zonu ap acīm, veidojot tādu kā plēvīti, kura atstaro gaismu un liek tavam koptēlam izskatīties  "dzīvākam" un mundrākam. Šo efektu patiesi labi var redzēt arī www.urbanglitters.com bildēs.
Tā, kā man nav izteikti tumši loki zem acīm un maisiņu, tad par šīm niansēm es nevaru dot pilnīgu izklāstu. 
Cena 12,45 Eur
Balles 8/10



Kopumā skatoties uz šo sēriju- Laba, patiesi laba. Man patīk, ka mana sejas āda pēc ziemas perioda sāk atdzīvoties pateicoties šiem produktiem. Dienas sejas krēms un serums noteikti būs tie divi produkti, kurus nopirkšu atkārtoti. 



Vai Tu jau esi iepazinusies par šo kolekciju? Kādas ir tavas domas un mīļākais šīs sērijas produkts? 


xo, Santa


5 komentāri

  1. Jau komentēju 100x :D bet es esmu dienas un acu krema fans :) Manas domas manā blogā plašākā versijā ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Esmu izlasījusi tavu atsauksmi un jau kaut kur komentāros ar jau manīju, ka jūsmo par dienas krēmu un acu krēmu. :) Runājot par to karotīti, kuru pieminēju, vispār vajadzētu tādu kaut kur iegādāties, jo katru reizi krēmā braukt ar pirktiem nav īsti feini un higiēniski, protams, rokas nomazgā pirms katras reize, bet tiešām šikāk un ekskluzīvāk lietotos ar karotīti. :)

      Dzēst
  2. Anonīms20/3/14

    Kāpēc nav piebildes, ka raksts ir sponsorēts?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ko tas maina, ja būtu tāda piebilde?

      Dzēst
  3. Anonīms24/4/14

    tātad ir? :(

    AtbildētDzēst

Blog Archive