CAILYN Line-fix Gel Eyliner

Sveikas <3

Šonedēļ būs jāiztiek bez Weekly Obsessions sadaļas, jo šobrīd atrodos Koru olimpiādē, koordinēju dziedātājus. Nevarēju Jūs atstāt bez raksta, tāpēc šis ir sagatavots labu laiku iepriekš. Ceru, ka patiks.
Lai jauka diena, baudiet skaisto laiku. :)

Iepazīstinu ar vēl vienu manis atzītu produktu, par kuru esmu sajūsmā. No tā saņemšanas brīža, līdz pat šim mirklim, tas vienmēr ir rotājis manas acis un bijis kā lielisks to piesaistes objekts.

Vēlos Jūs iepazīstināt ar Line-Fix gēla acu laineri in BLUE



Par iepakojumu  vairs nerunāsim, jo to jau apjūsmoju iepriekšējā rakstā par CAILYN lūpu balzāmu. 
Tiem, kuri palaida garām šo rakstu, īsumā- tas ir vienkāršs, elegants un šiks. Ekskluzīvās kosmētikas cienīgs produktu iepakojums. Ja vēlies, rakstu par Lūpu balzāmu vari aplūkot šeit. 
Lainera komplektā, roktura kātiņā ir paslēpies palīgrīks- otiņa. Tā paredzēta precīzai, tievākai vai biezākai lainera līnijas uzvilkšanai. Otiņa no stingriem, sintētiskajiem sariem. Ļoti viegli strādāt un kontrolēt produkta uzklāšanu. Otiņa līdzīga Myebelline Eyestudio Lasting Drama Gel eyeliner otai.
Mazai uzmanībai- būtu vēlams pēc katras lietošanas reizes otiņu izskalot vai vienkārši izberzēt mitrajā salvetē, citādi produkts uz otiņas sakaltīs, protams, noņemt to varēs, taču ērtāk to ir iztīrīt pēc katras lietošanas reizes.
 Nevaru nepiebilst, ka šis tonis ir viens no maniem mīļākajiem zilo toņu gammā. <3
Parādu divus veidus ko spēj panākt otiņa, novilkt tievu tieviņu līniju un taisni pretēji. 
Tā kā tas ir gēla laineris, tad tas kā visi krēmveida līdzekļi ar laiku izžūst, tāpēc esi uzmanīga, pieskati, lai korķītis vienmēr būtu labi aizskrūvēts. 
Vēl, kas man likās interesanti- šis gēla laineris ir "papildināms"/ pilveidojams, ar to var novilkt vieglu zilas krāsas  līniju un var papildināt, līdz pat tumši, tumši zilai krāsai.
Nezinu kā jums, bet man dikti patīk. Atkal es ar vienu un to pašu- zilais ar oranžo... DIEVINU!!!!! <3




Kas ir tavs mīļākais gēla laineris? 



xo, Santa






3 komentāri

  1. Pēdējā bildē koptēls burvīgs, ļoti labi izskatās!:)

    AtbildētDzēst
  2. Man šāds ir pelēkais, nesanāk tik bieži izmantot cik vēlétos, jo pelēks par gaišu maniem imdienas make-up meistarojumiem :D bet pats laineris piekritīšu ir parocīgs un arī otiņa ir feina :) vienīgais tagad koferī nēsājot līdzi iepakojums aizņem daudz vietas, jo ir nestandarta forma :( vairāk paredzēts individuālai lietošanai, nevis profesionāļiem.

    AtbildētDzēst
  3. Krāsa superīga! Tāds niansēts un diezgan neitrāls zilais, kas piestāv smuki ne tikai zilo acu īpašniecēm, bet visām :)

    AtbildētDzēst

Blog Archive