L'oreal PARIS Prodigy 5 Extraordinary Oil- Haircolor

Sveikas<3 

Stādu jums priekšā L'oreal PARIS 
Prodigy 5 Extraordinary Oil- Haircolor
 
Reklāmas rullis:
Apbrīnojama krāsa 5 dimensijās.
1. Bagātīga krāsa, miljoniem izsmalcinātu toņu. Unikāls krāsvielu apvienojums neticami izteiksmīgai un bagātīgai krāsai.
2. Pastiprināts, starojošs mirdzums. Mikroeļļu difūzijas sistēma izlīdzina matu šķiedru spoži starojošam gaismas mirdzumam.
3. Vienmērīgs tonis no matu saknēm līdz matu galiem. Krāsvielas vienmērīgi izkliedējas uz matiem.
4. Nevainojama krāsa, bez "ķiveres" efekta. Šķipsnu pēc šķipsnas nevainojams krāsas rezultāts.
5. Jutekliska, dabiska sajūta. Intensīva mitrināšana un maigus. Matu kvalitāte acīm redzami saglabājas.
Kastītē, kā jau visām matu krāsām līdzi nāk cimdiņi, krēmveida matu krāsa, attīstītāj-krēms un balzāms.
Bildē redzamais trauciņš un otiņa nav iekļauti komplektā, šis ir iegādāts atsevišķi. 
Es ļoti priecājos, ka šai krāsai nav klāt amonjaka. Matu krāsai praktiski nav nekāda spēcīga aromāta, kas kaitētu tavai veselībai. 
Vienu reizi lietojamais balzāms ir kolosāls, mati pēc tā izskalošanas paliek ļoti maigi un vijīgi, tiesa gan tas ir jūtams tikai kādas divas dienu, pēc tam, mati atgriežas ierastajā stāvoklī- paliek sausi un pinkojas. he Labprāt iegādātos tādu balzāmu arī lielākā iepakojumā, lai mati ik reizi pēc to izmazgāšanas justos zīdaini.

***
Kad man vēl bija savi pagarie mati, liku māsai, lai tā nokrāso man gaišākus galus. 
Ar 10.21 krāsu  krāsoju divas reizes. Pēc pirmās reizes nokrāsošanas nekas nebija manāms, jo man ir diez gan tumši mati. Kad nokrāsojām otro reizi, tad rezultāts bija pārsteidzoši labs. Ļoti dabīgs efekts, ar labu krāsu pāreju no tumšākā uz gaišāko. Es biju pilnībā apmierināta ar gala iznākumu.
Pievienoju arī bildi, pēc matu nogriezšanas, kur vēl var redzēt gaišos galus. Un arī šādā, īsu matu griezumā, esmu apmierināta ar to, ko redzu.
Neko tā īsti par krāsas sastāvu nemācēšu teikt, jo tik labi neorientējos šinī jomā, jo matus praktiski nekrāsoju. Zinu tikai to, ka man patīk, ka krāsa ir bez amonjaka un, ka mani apmierina dabīgais rezultāts, mati ir nokrāsojušies tik daudz, lai rezultāts nebūtu pārāk "sintētisks" un mākslīgs. :) 


Kam tu pievērs uzmanību izvēloties matu krāsu?



Uz jau pavisam drīzu sadzirdēšanos.

xo, Santa







Šis ir produktu sponsorēts raksts, domas un paustais viedoklis, kā vienmēr nemainīgs- Mans! 







6 komentāri

  1. Man ar patika šī krāsa. lai gan man liekas daudziem īsti tomēr ne līdz galam patīk tā ideja par krāsu bez amonjaku, jo nav tik noturīga un īsti "neieēdas" matos.

    AtbildētDzēst
  2. Man ļoti patīk bezamonjaka krāsas.. Jākrāso ir biežāk, jo ātrāk nomazgājas, taču ja tonis nav pārāk atšķirīgs no dabīgajiem matiem, tad ir ļoti labi.. Tā amonjaka dvinga man liekas par traku. Man Latvijā friziere arī vienmēr krāsoja tikai ar bezamonjaka kaut kādu Loreal sēriju, tā nu es pati turpinu viņas iesākto, tik ar citām firmām. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es ar neciešu amonjaka smaku. Iedomājies kā ir frizierim, ja viņam būtu jākrāso katru mīļu brīdi ar krāsām, kuras satur amonjaku...Visa tā ķīmija saiet elpceļos...ujj, es pat negribu domāt par visām veselības problēmām, kas tam var sekot. :/
      Tad tiešām, labāk biežāk pakrāsot ar saudzīgākām krāsām, nekā elpot indi. :)

      Dzēst
  3. Anonīms5/7/14

    Izskatās tiešām dabīgi, kā saki :) Un tev piestāvētu arī visi mati tādā tonī, nevis tikai galiņi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pakdeis. :)
      Man atkal liekas, ja man visi mati būtu tādi kā galos, es pēc veina liela dzintara izskatītoes. he

      Dzēst
  4. The blogs are really the voice of the heart of the writers. The blogs are really knowledgeable and thought provoking. This shows your internal calmness and knowledge in the brain. The style is much impressive and I shall come again to catch up the latest posts .
    wholesale fashion manufacturers

    AtbildētDzēst

Blog Archive