KOKTEIĻU PARADĪZE Pašā Vecīgas sirdī! |Inspired

Sveikas!<3

Šodien uz e-pastu atnāca informatīvs rullītis, ar kuru gribēju padalīties arī ar Tevi! 

Jau šo piektdien, 15. augusta vakarā, svinīgo atklāšanu piedzīvos pirmais īstais Rīgas kokteiļbārsCheers!, kas atrodas pašā Vecrīgas sirdī un sola tā apmeklētājus priecēt ne vien ar izmeklētiem ēdieniem, bet arī ar īpašu un Latvijā vēl nebijušu kokteiļu pasniegšanas veidu. Atklāšanas pasākuma laikā ielūgtajiem viesiem paredzēta kokteiļu un ēdienu degustācija, iepazīšanās ar bāra kolektīvu un īpašajiem dzērienkartes kokteiļiem, kā arī iespaidīgs bārmeņu šovs, muzikāli priekšnesumi un citas ne mazāk aizraujošas aktivitātes līdz pat pusnaktij.

"Mēs vēlamies Rīgā ieviest to, ko vēl neviens līdz šim nav piedāvājis - īpašu kokteiļu noformējumu un pēc iespējas dabīgāku sastāvu ar pašu gatavotiem uzlējumiem, liķieriem un limonādēm. Tāpat mēs gribam arī izmainīt sabiedrības attieksmi pret kokteiļiem kopumā. Proti, tos nav jādzer dzeršanas pēc, bet gan jāiemācās izbaudīt to garšu. Tieši tāpēc mēs tik lielu uzmanību pievēršam noformējumam, tādejādi ne tikai pārdodot produktu, bet arī iepriecinot apmeklētājus," komentē bāra direktors, Roberts Kalvāns.

Bārs Cheers! 
Audēju ielā 8-1
Darba laiks:
Svētdiena - Trešdiena 12:00 - 02:00
Ceturtdiena - Sestdiena 12:00 - 05:00 (vai līdz pēdējam klientam)


Izskatās pēc pasakainas vietas, kur jauki pavadīt laiku! 


xo, Santa


4 komentāri

  1. Es kā reiz ar vēlējos par šo pastāstīt. Izklausās aren interesanti, tikai mani nedaudz mulsina tumšais interjers.. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sanāca man pasteigties mazliet. he
      Arī es apmulsu, bet ja apgaismojums labs, tad mani šāds pelēcīgums nenomāc. :)

      Dzēst
    2. Anonīms14/8/14

      Es arī gribēju par šo pastāstīt :) Tīri interesanti, jo par šo zināju jau iepriekš caur paziņām un liels bija pārsteigums, kad šis epastā bija :) Interjers skaists, ar odziņu.

      Dzēst
    3. Ahh, un tās bildes ar ēdieniem... <3

      Dzēst

Blog Archive