Christmas Gift guide for HER |Christmas special 3

ristmas Gift guide for HER

Uzreiz ķeršos pie lietas. Došu pāris idejas jaukām dāvanām VIŅAI- māsai, mammai, vecmāmiņai, draudzenei...!

Rotas. Lieliska dāvana vienmēr būs kāds neliels sudraba vai zelta juvelierizstrādājums, mazi auskari, neliels gredzentiņš vai smalka rokassprādze. Iesaku apmeklēt "Pandora" mājaslapu, kur varēsi piemeklēt piemērotāko rotu tieši viņai. Vēl varu ieteikt arī apskatīt Johonts juvelierizstrādājumu veikaliņus, tie ir patiesi daudz, gandrīz katrā Latvijas lielākajā lielveikalā (Alfa, Domina Shopping, Galerija Centrs, RIMI Jēkabpils, Dauga...)
Kā arī H&M veikalos var atrast skaistas rotiņas, tiesa gan tās nebūs no sudraba vai zelta, taču skaistas bezgala! 

Kosmētikas somiņa. Lieta, kas ir vajadzīga ikvienai meitenei/ sievietei, kura lieto kosmētiku. Labi noderēs arī tām, kuras kosmētiku lieto mazāk, to varēs izmantot kā tualetes piederumu somiņu, kur salikt citus krikumus, piemēram, smaržas pudelīti, lūpu balzāmu, roku krēmu u.tml..

LUSH vannas bumbas. Apskati LUSH mājas lapu un piemeklē visatbilstošāko vannas bumbu, vannas putas, ziepītes vai dušas želeju tieši priekš savas meitenes. Vai arī dodies uz veikalu un apskati jau sakomplektētās dāvanu kastes. Iepriekšējā rakstā es atvēru vienu no LUSH sakomplektētajiem dāvanu "groziem". Ar to, kas bija iekšā kastē iepazīties vari- ŠEIT.

Smaržas. Dāvināt aromātus ir labi tad, ja pazīsti viņas gaumi vai arī tad, ja meitene uzticas tavējai. Saņemt labu aromātu vienmēr ir bijis īpašs baudījums.

Nagu lakas.  Nagu laka arī ir feina dāvaniņa, domāju, ka nenošausi garām ar nevienu krāsas izvēli. Ja tomēr baidies no krāsās, tad es iesaku izvēlies- klasiski sarkao, bordo, melno vai spīdīgas krāsas nagu laku. 

Sveces. Šī ir lieta, ko vari darināt arī pats, kas īpaši patiks mammai un vecmāmiņai( protams, novērtēs arī māsa un draudzene).  Pielieto savas zināšanas, radošumu un, kas zina, varbūt pārsteigsi pats sevi ar iznākumu. Lai gan veikalā iegādātām svecītēm nav ne vainas.

Apakšveļa. Lieta, kas patiks ik vienai sevi mīlošai dāmai. Viltīgi uzzini izmērus un ar šo dāvaniņu trāpīsi 100'niekā!



Liec aiz auss-  paša gatavotās dāvaniņas vienmēr ir tās vismīļākās.  <3
Jau pavisam drīz rādīšu, kā izveidot paštaisītu un salīdzinoši vienkāršu 3D kartiņu. 



Šeit būs 2013. gada decembra Christmas special:
 "Ziemassvētku raksts Nr. 1 -Mājas dekori"


Lai izdevies pirmdienas vakars! 

Santa



2 komentāri

  1. Šādu listi vajag arī šogad! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vairs nav pieejama Polyvore mājas lapa, kurā katru gadu arī taisīju šīs uzskatāmās kolāžas. (Redzu, ka arī tagad bildi ar iepriekš izveidoto kolāžu nerāda). Ļoti žēl, ka tā.

      Dzēst

Blog Archive