2014. gada labākie produkti |Make- up

Atskats uz maniem dekoratīvās kosmētikas favorītiem  2014. gadā.

Seja
L'Oreal PARIS Nude Magique CC crem. Vienreizējs produkts, patīk kā tas klājas uz sejas, patīk rezultāts, ko tas dod, patīk tekstūra un sedzamība. Mana āda burtiski staro un izskatās ļoti svaiga un veselīga. Noteikti iesaku izmēģināt ikvienai, kura vēl to nav izdarījusi. 

Catrice Definning Blush 090 Mandy-rine. Šis vaigu sārtums ir lielisks veidojot vieglu dienas make up'u , tas atsvaidzinās jebkuru ādas toni, piedodot sejai īpaši svaigu un vieglu izskatu. 

Acis
AVON Light Beige acu ēnu bāze. Gaisīgas konsistences acu ēnu bāze, kas ideāli notur acu ēnas uz plakstiņa. Viegli brūnais produkta pigments izlīdzinās plakstiņa ādas krāsu, noslēpjot mazos, zilos asinsvadus un apsārtumu. 

Inglot acu ēna tonī 355. Šim tonim noteikti ir jābūt katras meitenes kosmētikas somiņā. Neitrāls, labi pielāgojams citām acu ēnu krāsām, matēts- lielisks ikdienas lietošanai un ātrai make up uzklāšanai. Labs tonis ar ko sagatavot acu plakstiņu pirms ēnošanas.

Lūpas
Cailyn Tinted lip balm. Tonis ir nevainojams, tas piestāv gandrīz ikvienai sejas ādas krāsai un ir piemērots ikdienas make up'am. Lūpu krāsa viegli matēta.

L'Oreal Paris 500 molto mauve lūpu spīdums.  Krēmveidīgas konsistences, ar mitruma efektu bagāts lūpu spīdums. Krāsa- lieliska, tā ir pustoni/toni mazliet tumšāka par manu dabīgo lūpu toni, tāpēc piestāv nevainojami.


Kuri ir tavi top 3 favorīt produkti 2014. gadā?



Ceru, ka Jums Jaunais gads tika sagaidīts godam!



Ar mīlestību,
Santa


7 komentāri

  1. Jāizmēģina arī tas CC krēms! :))
    grūti pateikt 3 favorītus, bet laikam jau- Too Faced chocolate bronzer, L'Oreal Infallible tonālais un L'Oreal so Coture tuša :)
    Paskaties manu pilnu 2014 favorītu sarakstu manā blogā! :))

    Laimīgu jauno gadu! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti dod iespēju pierādīt sevi L'Oreal cc krēmam.:)
      Paldies, apskatīšu... varbūt būs arī man kaut kas jauns jāpamēģina no taviem favorītirm.:)

      Dzēst
  2. Anonīms1/1/15

    Skaistas un oriģinālas fotogrāfijas! :) Mani favorīti ir Chanel tonālais uz ūdens bāzes, Chanell tuša un Inglot izgaismotājs zem acīm. :)

    AtbildētDzēst
  3. Paldies. :)
    Kad man bija iespēja kādu laimu uzturēties Douglas veikalā, arī mana tonālā krēma izvēle no rītiem bija Chanel ton.krēms uz H2o bāzes. :) Jāpiekrīt,ka feins tonālais.

    AtbildētDzēst
  4. Cik smukas bildes :)
    Man grūti pateikt 3 favorītus - visdrīzāk: Bourjois Volume Glamour tuša, Catrice gel eyeliner un L' Oreal Blur krēms. Pilnu sarakstu jau publicēju savā blogā :)

    AtbildētDzēst
  5. Paldies par Avon bāzes ieteikumu! Noteikti jāpamēģina, kopš tās parādīšanās tā man ir liela mistika - pirkt vai nē? :D

    AtbildētDzēst
  6. Neesmu neka no ta visa pameginajusi. Ja kaut ko ieraudzisu un atceresos, tad nopirksu pameginat. Skaisti sanaca sabildet.
    xoxo
    Ramona

    http://www.ramona-strikeapose.blogspot.ie/

    AtbildētDzēst

Blog Archive