Clarisonic Mia 2 |Skin Care

Jau gandrīz divus mēnešus Latvijā ir pieejams izslavētais un augstu novērtētais "Clarisonic Mia2". 
Ierīcei ir divi ātrumi, iebūvēts 60 sek. taimeris, divu gadu garantija, lādētājs un trauciņš, kur ielikt Clarisoni, ja dodies ārpus mājas, kādā garākā izbraukumā. Komplektā nāk arī 30 ml atsvaidzinošs un attīrošs gēls, kā arī birstīte jūtīgai ādai.
Šobrīd tas ir nopērkams "Stockmann" veikalā un tā cena ir ~140.00 Euro. 


Clarisonic Mia 2 lietoju jau otro mēnesi un jāsaka, ka šis plaukstas lieluma "gadžets" ir pilnībā mainījis manu sejas ādas kopšanas rutīnu, kā rezultātā,  padarot manu ādu starojošu un gludu.

 Sākumā seju attīrīju no kosmētikas ar Bioderma micelāro ūdeni, tad to viegli samitrināju un ļāvu darboties Clarisonic mehāniskajai birstei. (Arī birste pirms tam ir jāsamitrina un uz tās ir jāuzliek kāds  attīrošs gēls vai želeja, kuras sastāvā nav nekādu eļļu. Želejai ir jābūt tādai, kura viegli putojas saskaroties ar ūdeni. Es šobrīd šo ierīci lietoju kopā ar  Kiehl's Calendula deep cleansing foaming face wash.)
Ieslēdzu ierīci un sāku ar vieglām un maigām apļveida kustībām to pārvietot pa pieres daļu. Šai zonai ir atvēlētas 20 sek. Pēc šīm 20 sek. ir jūtama savādāka veida vibrāciju, kura tevi brīdinās, ka laiks pārvietoties uz deguna un zoda daļu. Šai zonai arī ir atvēlētas 20 sek.
Pēc tam ar ierīci ir jāpārlietojas uz vaigiem. Katram vaigam atvēlētas 10 sek.
Kopā šo procedūru veic tikai 1. min.  Uzstādītais taimera laiks (1 min.) pats izslēgsies.
Firmas pārstāvji iesaka ierīci lietot no rīta un vakarā, kā arī birstes uzgali mainīt ik pēc 3 mēn. labākam rezultātam. Jāsaka godīgi, ka es Clarisonic lietoju tikai x1 dienā un tas visbiežāk ir tieši vakarā, kad liekas, ka sejai vajadzīga īpašāka un dziļāka attīrīšana. No rītiem seju attīru ar mazliet saudzīgākām metodēm.


Rezultāts  jūtams jau pēc pirmās lietošanas reizes! Āda liekas atbrīvota, dzīva un elpojoša, tīra no apkārtējas vides radītajiem putekļiem, maiga un patīkama pieskārienam. Tā kā Clarisonic iedarbojas arī dziļākajos ādas slāņos, tad man ik pa laikam izsitas kāda "guļoša" pumpa, kurai parastie sejas kopšanas līdzekļi netika klāt. Jūtu, ka viss iet uz labu, seja ar katru dienu kļūst ar vien tīrāka un starojošāka, kaut vai tikai lietojot Clarisonic Mia 2 vienu reizi dienā.

Vienīgie mīnusi, ko gribētos pieminēt ir cena un nepiemērotā birstīte, kura nāk līdzi komplektā.



Vai esi jau izmēģinājusi šo produktu? Kādas ir tavas domas par to?
Padalies pieredzē.




Jauku, saulainu un patīkamu dienu!
Santa








15 comments

  1. Ko nozīmē nepiemērotā birstīte? Tā nav tāda pati kā tā kas jau ir uz aparāta?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ...Nepiemērota birste manai sejas ādai, tā ir mazliet par asu. Gribētos, lai nāktu līdzi nevis Sensitive uzgalis, bet gan Delicate.

      Dzēst
  2. gribētos jau ļoti, bet cena šobrīd mani attur :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Manīju "Douglas" Philips VisaPure brush, TĀ MAKSĀ 150 EURO! :O Es biju zināmā šokā, par tik līdzīgām cenām, nebiju domājusi, ka Philips jaunais izgudrojums varētu tik dārgi maksāt.

      P.s. Izmēģināju arī uz rokas Philips birsti, tās kustīgā galviņa rotē 360*, kas attīra tikai ādas virsējo slāni, savukārt Clarisonic kustīgā galviņa rotē tikai "Turp-Šurp" kustībā un viegli vibrē, attīrot ne tikai ādas virsējo slāni, bet arī iedarbojoties ādas dziļākajā slāni. :)

      Dzēst
    2. Anonīms20/1/15

      Tīri intereses pēc, kādēļ Philips attīra tikai ādas virsējo slāni, bet clarisonic iedarbojas dziļākajā? Kur noslēpums? :)

      Dzēst
    3. Noslēpums ir galviņas rotācijā. :)

      Clarisonic negriežas uz rinķi pa 360 grādiem, noskrāpējot visu, kas pagadās tās ceļā. Tās birstes galviņa kustas "turpu-šurpu" kustībā, saudzīgi attīrot ādas virsējo slāni un "iekustinot" ādas zemāko slāni.
      https://www.youtube.com/watch?v=iCkQPkko1_c

      Dzēst
  3. paldies par rakstu! jau kadu bridi pratoju par sava skincare gadzeta iegadi, svarstos starp clarisonic mia un foreo luna.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jāsaka, ka Foreo Luna ir jaunums priekš manis.Kādu laiku atpakaļ par to nemaz nezināju. :)
      Ja man būtu iespēja izvēlēties vienu starp šiem diviem produktiem, es naudas taupīšanas nolūka dēļ slietos uz Foreo Luna. :)
      Bet Clarisonic nav absolūti nekādas vainas, savus pienākumus izpilda godam... tik to birstu/ uzgaļu maiņa maciņam tā sāpīgāk.

      Dzēst
  4. Man līdzīgas svārstības kā Ingrid. Es gan laikam esmu nosliekusies par labu Foreo, jo tam nav nekādu papildus izmaksu, nav jāmaina birstes..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Absolūti iekrītu! Pats "gadžets" nemaksā lētu naudu + uzgaļu maiņa... ahh, kopā savācās paprāvāks cipars.
      Gribēšu kādu dienu dzirdēt tavas atsauksmes par Foreo Luna. :))

      Dzēst
    2. Es arī jau kādu laiku par to prātoju, bet esmu sapratusi, ka laikam labāk to naudu iegultu labā kosmētikā. Mana sejas āda ir ļoti jutīga (reizēm pat vatītes jau šķiet par asu). Esmu daudz pētījusi, skatījusies review video utt. No Foreo, kas liktos maigāks nekā birstītes, mani atrunāja video, kur viņu rakstoroja kā vibrējošu ierīci, kas atgadina ko citu ;) + tas nelokās, tāpēc grūti kārtīgi notīrīt degunu un zonu ap to, tuklāt neesot ērti turēt rokā. Par Clarisonic esmu dzirdējusi, ka tiem pēc gada baterija zaudē pusi no powera un iekšpusē zem birstītes veidojoties kaut kāds pelējums (mold angliski) video par to: https://youtu.be/ATjfGABy1XQ
      Eh, tāpēc beigās nolēmu iztikt ar savām čaklām rociņām :D

      Dzēst
  5. Es īsti negribētu piekrist par tām "guļošajām" pumpām, tas ir tāds skaistumkopšanas mīts. Man paša šķiet, ka tām ir saistība ar to, ka ierīce tiek pietota pa daudz un dabīgais ādas aizsargslānis noārdās par daudz - tieši mans gadījums. Lietoju ļoti dozēti un āda tiešām ir dikti foršā, visādi citādi pilnībā piekrītu Tev! :)

    Kad birstīti būs jāmaina, pamēģināšu kā tā strādās ar eļļu, tāpat pēc tam jāmet ārā!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es jau ar dikti prātīgi ar to ierīci ņemos, necenšos daudz pārspīlēt.

      *Runājot par tām pumpām, man pa šo laiku kādas divas ir izmetušās un tādās pavisam netipiskās vietās, kur nekad agrāk tās nav metušās. Interesanti. Būs jāpapēta dziļāk un jāapjautājās kādam speciālistam. :)

      Dod ziņu, kā veicās ar eļļu! :)

      Dzēst
    2. Teica, ka no birstes kā tādas nav iespējams! Vot tā!

      Dzēst
    3. Es beidzot esmu sapratusies ar savu Clarisonic, bet grūti man gāja. Katrā ziņā varu lietot tikai ar Cashmere birsti.

      Dzēst

Blog Archive