Top 5 | Lūpu balzāmi


Topa virsotnē izvirzu Kiehl's Lip Balm #1 Cranberry.Tām, kurām patīk vazelīna konsistences lūpu balzāmi, noteikti patiks arī šis.
 No tūbiņas tas ārā iznāk tādā kā vieglā želejas formā, pēc tam, nokļūstot uz siltas ādas tas izkūst, pārtopot par viegli eļļainu konsistenci, kas dažiem cilvēkiem var patikt, citiem nē. Šī produkta galvenā sastāvdaļa ir vazelīns, kas tad arī veido šo īpaši mitro un "eļļaino" sajūtu uz lūpām.
Produkts pietiks ļoti ilgam laikam, jo to vajag lietot pavisam mazā daudzumā. Ja pārspīlēsi ar balzāma daudzumu  produkts sāks plūst pa lūpu kontūrlīniju, radot lietotājam diskomforta sajūtu.
Šinī gadījumā atbilst teiciens: "Kas par daudz, tas par skādi".
Produkts, kas vienmēr atrodas manā somiņā un kuram noteikti jāatrodas arī tavējā!   

Topa otro vietu iegūst Stenders Shea butter.
Šis balzāms ir daudz biezākas konsistences, arī uz lūpām tas liekas daudz smagāks un krēmīgāks par Kiehl's balzāmu, taču lūpas jūtas "apskautas" ar drošu slāni produkta, kas tās pasargās no apkārtējas vides ietekmes. Ir reizes, kad šo izmantoju arī kutikulu kopšanai un uz sausajiem sejas ādas pleķiem (deguna spārniņiem, pieres). Vienīgais mīnuss ir iepakojums- neesmu šādu ķobīšu piekritēja lūpu produktiem.

Trešajā vietā izvirzu Vaseline Aloe Vera.
Uzklājot šo Vaseline uz lūpām, rodas līdzīgas sajūtas kā lietojot Kiehl's balzāmu, jo abi ir vazelīna bāzes produkti. Vaseline uz lūpām burtiski izkūst un rada vieglu un svaigu pārklājumu.
Šo lietoju tad, kad ir nepieciešams ātrs koptu lūpu rezultāts, bieži vien to lietoju arī uz klientiem/modelēm veidojot make up- ar špātelītes palīdzību izņemu no trauciņa nepieciešamo daudzumu un ar otiņas palīdzību balzāmu uzklāju uz lūpām. Rezultāts panākts, lūpas izskatās koptas un mitrinātas. Tiesa gan, pirms klāj lūpu krāsu nosusini lūpas no vazelīna papīra salvetē, pretējā gadījumā lūpu zīmulis vai lūpu krāsa negribēs klāties, tā slīdēs prom un nepieķersies pie lūpām.   

Ceturto vietu Topā ieņem Maybelline Baby lip balm Mint fresh.
Tas viegli kņudina un atvēsina lūpas, ir izteikts piparmētru aromāts. Lūpas tiek  mitrinātas un piparmētru svaigums piešķir tām īpaši atspirdzinošu sajūtu, kas noteikti būs "must have" produkts tieši vasaras sezonai.  

Piekto vietu šajā Topā izcīna Madara Protecting Lip balm.
Jāsaka, ka ilgi domāju vai vispār iekļaut šo produktu savā top pieciniekā vai nē, jo tā īsti nemaz neesmu apmierināta ar tā sniegumu. Nepatīk sajūta, ko balzāms dod pēc uzklāšanas uz lūpām, ir pārlieku  bieza, galvenais ķepīga sajūta + liekas, ka tas nemaz neiesūcas ādā...
Varbūt kādai ir cits viedoklis?! (Padalies komentāru sadaļā)  




Santa

11 comments

  1. No šiem visiem noteikti gribētos pamēģināt Kiehl's balzāmu. :)
    Maybelline "baby lips" balzāmi gan neliekas īpaši mitrinoši. Taču viņu krāsainie "baby lips" ir kaut kas ideāls! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti arī iesaku izmēģināt Kiehl's balzāmu. Domāju, ka nenāksies vilties izpildījumā, ja nu vienīgi produkta iepakojumā, jo tam nav īpaši ērts aplikators produkta uzklāšanai uz lūpam. :) ( tubiņa tāda pati kā roku krēmam.)

      Dzēst
  2. Kielh`s noteikti vēlmju sarakstā. Šī sviestu jau lietoju otro ziemu un tas ir super, bet, jā, iepakojums nav tas pats labākais. Vaseline ir mans visu laiku mīļākais lūpu balzams, it īpaši pavasara/vasaras sezonā. Esmu izlietojusi laikam kādus 3 viņus. Baby Lips man ir tāds so, so produkts. neliekas nekas wow, lai teiktu pērkat, bet vēl es to testēju, varbūt vienā mirklīiepatiksies tā, ka neko citu negribēšu. :) Diemžēl, Madara neesmu mēģinājusi, bet zinu, ka meitenes ir rakstījušas labas atsauksmes par to

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Arī es neesmu īsti vēl sapratusi par ko cilvēki tur, aiz okeāna, tā jūsmo par "Baby lips" . Nav slikts produkts, nepavisam ar ne, bet nevaru atrast to, kas visus tā priecē. :)

      Dzēst
  3. Kur var iegādāties to Vaseline Aloe Vera? :)

    http://zeltataureni.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šo man atveda labs draugs no Anglijas. Zinu, ka arī Mildas tirdziņā vienu brīdi šis bija pārdošanā. :)

      Dzēst
    2. Kādreiz varēja dabūt Mikroshopā

      Dzēst
  4. Šodien nopirku savu pirmo Baby Lips lūpu balzamu ( ķiršu un mandeļu) un, ja godīgi, tad pašlaik man ir neitrāla attieksme pret to, bet pirms tam biju lasījusi ntās atsauksmes par to cik labi viņi ir! Nezinu, varbūt palietošu viņu ilgāku laiku un manas domas pamainīsies! Pašlaik mans mīļākais lūpu balzams/sviests ir Nivea lip butter vanilla & macadamia- ļoti patīkama smarža un ļoti noturīgs, kā arī labi tiek galā ar manām mūždien sasprēgājušajām lūpām! :)

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
  5. Ilgu laiku uz lūpām liku vienkāršu, nerafinēt shea sviestu (pirkts bbfactori, parasts klucis). Patika. tagad nopirku mango sviestu (turpat), bet tas ir ciets un uz lūpām rada sajūtu it kā parafīns būtu uzzzieķēts. Tīru shea iesaku.
    tagad ikdienas lietošanā ir eucerin lūpu balzāms. patīk.

    AtbildētDzēst
  6. Madaras balzāms ir bijis, vēl vecajā iepakojumā-ne pāāk patika, bet tas tāpēc, ka tā šķidrā konsistence. dzintaram arī ir līdzīgs un arī nelīkās ērts. vasarā pavisam sakusa kā ūdens.

    AtbildētDzēst
  7. Šobrīd lietoju The Body Shop kokosriekstu lūpu sviestu un Dior Addict Lip Glow. Abi forši.
    Ļoti patīk arī parastie Nivea lūpu balzami.

    AtbildētDzēst

Blog Archive