Artistry Spring 2015 "Indigo Skies" collection |Make-up

"Indigo Skies" kolekciju raksturo izteiksmīgi toņi, kuri radīti, iedvesmojoties no Amerikas dienvidrietumiem. Kolekcija tiešām krāšņa ar raibu raibiem un izteiksmīgiem toņiem. 
 Artistry Signature Color lūpu krāsa ar spīdumu
Lūpu krāsa nav īpaši pigmentēta, taču tā ir pilna ar daudz labām īpašībām. Viena no tām ir dziļa un intensīva mitrināšana sajaukumā ar E vitamīnu, kas visiem labi zināms kā atjaunojošs un mīkstinošs vitamīns. Lūpu krāsa neplaisā un nenotek, pārbaudīta pret alerģijām un iedarbību uz ādu, tā ir bez aromāta un tās sastāvā ir SPF 15 aizsarg filtrs. Manuprāt, lieliska lūpu krāsa tieši pavasara/vasaras sezonai, tā ir patiesi super mitrinoša un kopjoša. Kautrīgais krāsu pigments sejai piešķir īpaši maigu un svaigu izskatu. 
 Artistry Indigo Skies Eye Crayon acu zīmuļi
Zīmuļiem ir krēmveida tesktūra, tie ir viegli uzklājami uz plakstiņa, nestaipot un nedeformējot to, tie  viegli pludinās un noderēs arī kā krēmveida bāze sausajām acu ēnām. Acu zīmuļi ir lietojami kā ēnas, kā bāze ēnām un kā lainera līnija. Šiem zīmuļiem ir lieliska noturība, tie neuzkrājas rieviņās un nepazūd dienas beigās.
 Artistry Signature Eye Volume Mascara apjomu palielinošā skropstu tuša
Var likties, ka skropstu tuša varētu būt sažuvusi, taču tā nav. Skropstu tuša vienkārši ir diezgan biezas krēm-veida konsistences, kas tad arī liek domāt, ka tā varētu būt jau pažuvusi. Par šo skropstu tušu esmu vismazākajā sajūsmā no visiem iepriekš minētajiem produktiem. Laikam tikai tāpēc, ka ne īpaši patīk spilgti zilas krāsas skropstu tušas. Birstīte feina, tā veidota no stingriem un smalkiem, cieši viens pie otra novietotiem,  neilona sariņiem. Gala rezultāts, kas vērojams uz skropstām nav īpaši pievilcīgs. Tuša jāņem nost ar silta ūdens palīdzību, to sapratu tikai tad, kad uz vates ieraudzīju kādā veidā skropstu tuša nāk nost no skropstām un jāpiebilst arī tas, ka tā tik viegli nemaz nenāca nost ar acu kosmētikas noņēmēju. 




Zilas skropstu tušas nav priekš manis. Kā ir ar tevi? Patīk/Nepatīk?




Lai gan diena nav no saulainākajām un siltākajām, taču jāpriecējas arī par lietu un svaigo gaisu. :)

Santa

3 komentāri

  1. Neslēpšu, ka šī ir pirmā reize, kad uzzinu par šo zīmolu- ieintriģēji mani pamēģināt košos acu zīmuļus, manuprāt tie būtu lieliski piemēroti vasarai!

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
  2. Jau vairākos blogos skatos un kaifoju, nu tiešām smuki jau tie produktiņi ;)

    AtbildētDzēst
  3. Kā vienmēr - skaisti :)

    AtbildētDzēst

Blog Archive