Matu serumu TOP 4 |Haircare


TOP 1
Ilgu laiku manu TOP virsotni ir iekarojis Biosilk SILK zīds matiem. Lietoju to jau ilgu laiku un šī varētu būt manas trešā pudelīte. Roka vienmēr, pēc matu izmazgāšanas un žāvēšanas, sniedzas tieši pēc šī produkta. Nešaubos, ka šobrīd, plašajā piedāvājumu klāstā, ir atrodamai daudz labāki un varbūt pat efektīgāki līdzekļi, taču šis produkts mani nav pievīlis un turpinu to lietot regulāri.

Nopērkams "Douglas" veikalos un frizieru salonos, kur tirgo Biosilk produktus.
Vērtējums- 9/10

TOP 2
Wella Profesional oil Reflections. , eļļiņa ir ļoti viegla un patīkama, tā nenoslogo matus un nepadara tos taukainus. Mati pēc produkta ieklāšanas tajos jūtas viegli, vijīgi un veselīgi. Ne tikai es, bet arī mamma šo ir atzinusi par labu esam.

Nopērkams salonos, kur tirgo Wella Profesional produktus.
Vērtējums- 8/10

TOP 3
Black Prodessional Line Cristalli Liquidi. Šo šķidro kristālu serumu atradu noputējušu un pavisam aizmirstu, dziļākajā skapīša stūrī. Lai gan jau kādu labu laiku to nebiju lietojusi, taču ierindoju to topa trešajā vietā. Produkts nav slikts, taču nav arī tā vērts, lai iegādātos to atkārtoti. Serums izdara savu darbu, taču tas, no visiem attēlā redzamajiem serumiem, ir vissmagākais un biezākās konsistences, ļoti ātri var panākt pilnīgi pretēju efektu, ja ar to tiek pārspīlēts. Mati var izskatīties smagi, saķepuši un taukaini, stipri iesaku tieši ar šī produktu daudzumu nepārspīlēt. Aromāts nav pieminēšanas vērts, tas ir bezgaumīgs un ļoti savāds.

Šo iegādājos ļoti sen Baltic Beauty izstādē.
Vērtējums- 6/10

TOP 4
Droši vien ar šo produktu man nav neviens jāiepazīstina, visi zin, kas tas ir un kā tas darbojas. Advance Techniques Daily Shine Dry Ends serumu lietoju jau no pamatskolas. Klasē bija liels notikums, kad kāda meitene ienāca ar AVON katalogu rokās, ķērām un skatījāmies vai šim serumam nav akcija, lai varētu to iegādāties. Tam ir patīkams, viegls un neuzbāzīgs aromāts, mati zaigo un atmirdz saules staros. Arī pēc konsistences tas ir maigs un zīdains. Pamatskolas, 8/9. klases laikā, šis pat bija mans top 1 produktu matu kopšanā, jo toreiz arī neko citu nelietoju.
Šis serums ļoti skaidri man atsauc atmiņā skolas laikus un sākšanu aizrauties ar skaistuma pasauli.

Nopērkams pie Avon konsultantiem.
Vērtējums 6/10


Kurš matu serums rotā tava TOP virsotni?




Lai jauka atlikusī nedēļa!
Santa

7 komentāri

  1. Biosilk man nepatika, padarīja matus tādus taukainus un smagus. Šobrīd labākais lietotais serums ir L'Oreal Elvital Total Repair Extreme divkāršais serums. Protams, esmu lietojusi arī Avon slaveno serumu, bet atceros, ka pēdējā pudelīte man pārāk nepalīdzēja (mati diezgan sausi palika), tad nu vairāk nepērku. Šobrīd meklēju kaut ko no profesionālā klāsta - L'Oreal Professionnel vai Kerastase.

    AtbildētDzēst
  2. Man kaut kā pēdējā laikā vairāk patīk matu krēmi, nevis serumi, jo tie nenoslogo matus un nepadara tos netīrus ātrāk, jo mani mati ir diezgan plāni. Ļoti patīk Kiehl's mitrinošais matu krēms, Phyto un Dove krēmi :)

    AtbildētDzēst
  3. Biosilk man likās pārāk, pārāk sintēsisks un silikonīgs, Wella sākumā patika, aromāts nedaudz apnika, to blank izlietoju, bet tieši tā kā tu saki - nekas īpašs. Un, protams, klasika Avon serums bija lietots, bet arī vairs pie sirds neiet, jo efekta nekāda. Es tagad matiem no eļļām lietoju tikai to argana eļļas serumu no Silk Oil of Marocco. Tas gan ir labs. :) Man liekas, ka serumi ir tik daudz pieejami, bet atrast to labāko ir grūti :)

    AtbildētDzēst
  4. Esmu lietojusi tikai biosilk no tevis nosauktajiem.. par serumiem ir sajuta ka silikonigie jau tikai uzlabo arejo izskatu un ka diez ko jau nav jega.. vairak spiezu uz dabigam matu maskam

    AtbildētDzēst
  5. No šiem mēģināts ir tikai AVON, nekas dižs.
    Biosilk vēl stāv krājumos.
    Favorīta pagaidām nav, jo visi vai nu satauko vai noslogo.

    AtbildētDzēst
  6. Avon 10 gadi atpakaļ ir mēģināts, toreiz gan patika, bet tas bija sen. Šopavasar Expo beauty izstādē nopirku šo: http://www.spidums.lv/lv/lv-angel-anti-frizz-silkening-cream-100ml lieku mitros matos, tad žāvēju. Patīk. Dēļ krēma (ne seruma) konsistences gan ir risks pārspīlēt, bet taupīgi lietojot nepadara smagus pat manus ātri taukojošos matus.
    Vēl ir mēģināta kaut kāda traki dārga Argana eļļa no Naturel veikala - patika, bet dēļ cenas pilno iepakojumu nepirku un maniem matiem eļļa nav labākais produkts.

    AtbildētDzēst
  7. Avon serums tiešām jau klasika, Instant repair (sarkanais) arī OK.
    Manos favorītos ir Pantene Pro V serums un Douglas Protein Repair Silky treatment eļļiņa/serums. No šiem gribētu izmēģināt Wella.

    AtbildētDzēst

Blog Archive