NYX ķēriens! |Make-up

Mans nesenais ķēriens no NYX kosmētikas plauktiem. 
Iegādājos tikai vienu vaigu sārtumu, lai gan gribējās ņemt visus. Sārtums ar feinas krāsas pigmentu, šāds tonis piestāvēs praktiski ikvienai latviešu daiļavai. Pigments ir ļoti spēcīgs, tāpēc ar vieglu otas pieskārienu ēnai, panāksi lielisku rezultātu, ja pāršausi pār svītru, pirmkārt, izskatīsies pēc Matrjoškas, otrkārt, vainosi vaigu sārtu, ka tas nav tavā tonī vai tas tev vienkārši nepiestāv. Iepakojumu gan ir tā lieta ar ko neesmu apmierināta. Lai to atvērtu ir jāpielieto zināms spēks, kā rezultātā manikīrs un garastāvoklis sabojāts. Itkā sīkums, bet tomēr...(Varbūt tikai man šāds stingrāks iepakojums patrāpījies?!) 
Padoms: Klājot vaigu sārtumu uz vaigu kauliem, nevajadzētu to aizlaist tālāk par acs zīlīti, kārtīgi izpludini to virzienā uz auss pusi. Pielūko, lai abi vaigi uzkrāsoti vienādā aukstumā un, lai nekur nepaliek precīzas, asas līnijas. Vaigu sārtumu klāj ar "vieglu roku" un mīkstu otiņu, tad rezultāts būs dabīgāks un maigāks.

Tonis- 06 Peach
Vērtējums- 8/10
Iepakojums 5/10
 Daudz labu lietu dzirdēts un lasīts par šo konsīleri. Pēc konsistences viegls un patīkams, zonu zem acīm izgaismos vienreizēji. Ar šo konsīleri vari izgaismot arī sejas centru, izceļot pieres, deguna un zoda daļu, tas sejai piešķirs dimensiju un pievērsīs apkārtējo uzmanību tavām acīm un lūpām.
Tiesa gan tas mazliet tomēr krājas krociņās, tāpēc es iesaku vieglā kārtā to labi piepūderēt ar caurspīdīgu pūderi. Vislabāk tas strādā, kad to ar pirkstu galiem iepunktē ādā. Domāju, ka tikpat labi tas varētu strādāt, šādā pat punktveida kustībā, ar Beauty Bleder. Toņu izvēle konsīleriem arī ir salīdzinoši plaša, ja nemaldos, pieejami veseli deviņi toņi, sākot no pavisam bāla, līdz viegli brūnam.

Tonis- 02 Fair (Otrs gaišākais)
Vērtējums- 8/10
Iepakojums- 9/10  

Esmu apmierināta ar produktu izvēli, noteikti nopirkšu vēl kādu vaigu sārtumu, pieverot acis uz iepakojumu. Kā arī konsīleris būs atkārtots pirkums. Gribu noprovēt dzelteno un tumšāko toni. Tumšāko gribu izmēģināt kā krēmveida konturētāju, redzēs kas no tā sanāks. (Noteikti padalīšos pieredzē, kā būs vai nebūs veicies ar šo "eksperimentu").


Kas ir tas, ko tu gribētu pamēģināt no NYX piedāvātā sortimenta? 


Sūtu siltus sveicienus! 
Santa




14 comments

  1. Jā, tas iepakojums vaigu sārtumam man arī ne visai patīk it īpaši, jo pats sārtums ir tiešām labs! Tiku pie Taupe un man ļoti patīk :) Iesaku pamēģināt Matte Lip Cream - fantastiskas! Lēnām sāku papildināt savu kolekciju ar viņām :)
    Pati labprāt pamēģinātu kādas no NYX acu ēnām un viņu praimeriem

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jap, Matte Lip Cream ir manā vēlmju saraktā, tāpat kā Taupe tonis. :)
      Zini, mani kaut kā nepavisam nav uzrunājušas viņu ēnas, liekas par blāvu un neizteiksmīgu.

      Dzēst
  2. Principā bez Taupes vairs nav nekas tāds ko gribas īsti pamēgināt, jo tie kārotākie produkti jau vai nu stāv mājās vai ir tā izmēģināti, ka saproti, ka vairs nav īsti vajadzīgi.
    Man ļoti patk HD konsīleris, bet pēdējā laikā to pat vairs neņemu rokās, jo favorīts ir Avon Luxe izgaismojošais konsīleris; tā ir manta ;) Matētie lūpu krēmi sākumā baigi inetresēja, bet dažus pamēģināju un sajūsmā nebiju. Lūpu bāzi lietoju, bet arī ne tā, ka sajūsmas kliedzienos esmu iedzīvojusies :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kāpēc neapmierināja lūpu krēmi? Par sausu likās?

      Dzēst
  3. Sārtums izskatās ļoti atsvaidzinośi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šāda toņa vaigu sārtums atdzīvinās un atsvaidzinās ikvienas gaišas sejas ādas izskatu. :)

      Dzēst
  4. Par sārtuma iepakojumu pilnīgi piekrītu, tiesa gan ne tik daudz par to, ka grūti viņu atvērt, bet par iepakojuma kvalitāti. Jau diviem sārtumiem tas plastmasiņš ir izplīsis laukā! ;// Nevar vairs kosmētikas maciņā ielikt un uz galda arī nepatīk, ka tāds stāv. Man laikam vienkārši patīk, ka kosmētika ir kārtīga. :D

    Gribēju teikt- sārtums uz tevi izskatās ļoti svaigi un dabiski! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ahāaa, droši vien mans tad ar pēc kāda laika saplīsīs, bet pagaidām šo problēmu neesmu novērojusi.
      Vienīgais variants ko varu ieteikt ir iegādāties magnētisko paleti un tur salikt sārtumus.

      Paldies. :)

      Dzēst
  5. Sārtums izskatās superīgi :) Man tagad ļoti patīk NYX kontūrēšanas zīmulis (wonder stick).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es šobrīd meklēju kādu labu krēmveida konturēšanas duetu, būs jāapskata tuvāk NYX konturēšanas zīmulis. :)

      Dzēst
  6. Man ar grūti atvērt kastīti. :( tonis gan ļotinskaists :) un re vēl ir kontūrēšanas zīmulis- būs jāieiet veikalā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es jau netīšām iebraucu savā sārtumā ar nagu, cenšoties ar spēku to atvērt. :\

      Dzēst
  7. Ļoti skaisti un svaigi. Es gribētu vienu vaigu sārtumu un šo konsīleri.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies. Noteikti iesaku uzmest aci šim sārtumam arī dzīvajā izpildījumā. :)

      Dzēst

Blog Archive