The Body Shop "Virgin Mojito" shower! |Skin care

Jauna, atspirdzinoša un svaiga vasaras kolekcija no The Body Shop ir klāt!


Visa Virgin Mojito kolekcija smaržo praktiski vienādi. Visspēcīgāk un skābāk smaržo Body Scrub, tad Body Splash (aromātā jūtams stiprs alkohola aromāts), maigāks ir Body Sorbet un vēl kripatiņu vieglāks, aromāta ziņā, ir Body Butter. 

Virgin Mojito  Body Scrub
Želejveida konsistences ķermeņa skrubis ar smalkām un maigām abrazīvām pērlītēm. Skrubis nav no efektīgākajiem kādu esmu lietojusi. Priekš ķermeņa tas liekas par maigu. Es noteikti šo ķermeņa skrubi nosauktu drīzāk par dušas želeju ar maigām exfuliate īpašībām. Par spīti tam, ādu tas attīra pieklājīgi, attīrot to no netīrumiem un atmirušajām ādas šūnām.
Ja runājam par aromātu, tas ir tieši laikā, tas dod super tonusu gan ķermenim, gan prātam. Lieliski pamodinās tevi no rītiem un atsvaidzinās karstā laikā. (Taisni tā man arī gadījās. Visu dienu nācās cītīgi pastrādāt, ielīdu dušā un nomazgājos ar šo "skrubi"/dušas želeju- enerģija un tonus atgūts)! Šis ir mans mīļākais no visiem šīs kolekcijas produktiem, tikai tā iemesla dēļ, ka aromāts dod mundrumu un enerģiju visi dienai. +Vannas istaba smaržos tā itkā tu būtu mazgājusies karaliskā piparmētru un laima vannā.

Vērtējums: 8/10

Virgin Mojito Body Sorbet
Mani visu laiku mulsina šī produkta īpatnējā konsistence. Viegla, gaisīga, taču ļoti savāda. Kad Body Sorbet nonāk saskarsmē ar ķermeni, liekas ka tas tūliņ, tūliņ sāks velties kunkuļos un būs atkal jāiet dušā, taču kunkuļos nekas nesaveļas un tas veiksmīgi pēc kāda laika iesūcas ādā, padarot to patīkami gludu un mitrinātu. Āda nejūtas lipīga vai taukaina, tiesa gan, lai vilktu mugurā drēbes, jāļauj, lai produkts mazliet iesūcas āda, šādā veidā izvairīsies no diskomforta, ko parasti sagādā ķermeņa krēmi/ losjoni.
(Liktu 8, bet noņēmu vienu balli nost par produkta tekstūru, joprojām nevaru pie tās pierast).

Vērtējums: 7/10


Virgin Mojito Body Butter
 Ķermeņa sviesti ir mani mīļākie produkti no The Body Shop veikala. Biezi, atjaunojoši, dziļi mitrinoši, aromātiski un barojoši. Šādi pāris vārdos varu raksturot šo produktu. Sliktu īpašību nevienam no TBS ķermeņa sviestiem nevaru atrast. Gluži tāpat kā Body Sorbet, ir jāļauj, lai šis sviests ādā kādu laiku iesūcas, lai neradītu diskomfortu uzvelkot apģērbu.
Atrodi sev vispiemērotāko aromātu visā TBS veikalu ķermeņa sviestu klāstā un smērējies vesela. Rudens/Ziemas periodā noteikti iesaku ik vienai pamēģinātu,kura vēl to nav izdarījusi, kādu ķermeņa svietu, lai sajustu uz sevis, cik barojoši un  dziļi mitrinoši tie patiesībā ir,.

Vērtējums: 8/10


Virgin Mojito Body Splash
Ahh. Šis gan man neiepatikās, pat ne drusciņu. Iepakojums- neveikls. Aromāts- stipri par alkoholisku. Man ir tikai viena asociācija: "Esmu izdzērusi piecas Mojito glāzes un ar divām no tā nejauši aplējos"...Lai gan aromāts izgaro ļoti ātri, taču mani nepamet šī "alkoholiķu" sajūta, kad šis Body Splash tiek uzklāts uz ķermeņa. Visi pārējie šīs līnijas produktu aromāti ir patīkami, taču šim par daudz sitas ārā alkohola aromāts, kas liek domāt, ka es patiesi būtu izdzērusi piecas glāzītes ar Mojito- un ne jau Virgin. he 

Vērtējums: 4/10




Kā tu skaties uz produktiem, kuriem ir jūtams spēcīgs "alko" aromāts?



Smaidām, priecājamies un baudām!
Lai jauna diena.

Santa




7 komentāri

  1. veikalā pasmaržoju - aromāts nav līdz galam mans, bet vispār vasarai lieliska smarža. Un krāsa produktiem - tik svaiga, atpsirdzinoša. Ja par to ķermeņa sorbertu - iegādājos zaļās tējas sev vasarai un man nevis "gandrīz" veļās, bet tiešām saveļas uz ādas. Laikam mana āda nedraudzējas ar šāda veida produktiem. Žēl.

    :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Arī mana āda ar "šķibu aci" skatās uz šādu sorbeta konsistenci. Itkā pieņem, bet ne līdz galam grib draudzēties. :)

      Dzēst
  2. Sorbets ir tiešām tāds kaprīzs, bet es biju iepriekš lietoju ar Sacuma aromātu un tīri labi iepatikās, jo tāds labi mitrinošs. Man pirmajā reizē arī kaut kā velās, bet tas ir tādēļ, ka padaudz uzklāj :)

    Par to smaržūdeni - man bija tādas pašas domas, kad pasmaržoja. kaut ka pa daudz alkoholisks. Nu meitenēm jau negribas smaržot, ka viņas ir dzērušas alkoholisko mohito :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es tā diezgan šerpi ar to sorbetu smērējos, būs jāpamēģina mazāks tā daudzums,redzēs kas tad notiks. ...Tiesa gan lielas cerības nelieku,bet varbūt tomēr... :)

      Dzēst
  3. Man arī smaržūdens aromāts mazliet pa šerpu,gluži alkoholisko mohito neatgādina, vairāk gan tīrāmo līdzekli ar spēcīgu spirta aromātu (kaut kas,ar ko es mēdzu logus tīrīt).
    Skrubim un pārējiem līnijas produktiem gan piesieties nevaru-smarža patīk,kvalitāte lieliska un ķermenis priecīgs!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kā jau teicu,man skrubis lirkas mazliet par maigu ķermenim. :)

      Dzēst
  4. Sorbetu vajag klāt uz pilnīgi sausas ādas, tad tas veļas mazāk. Sviestu otrādāk - uz nedaudz mitras, tad iesūcas labāk. :) Biju domājusi, ka man aromāts līdz galam neiepatiksies, bet patīk ļoti, ļoti, ka vasarai arī nopirkšu dušas želeju. Skrubis arī man šobrīd likās pārāk maigs, bet iedegumam būs tieši laikā. :)

    AtbildētDzēst

Blog Archive