MicaBella Minerālās acu ēnas |Make-up


Jo vairāk sāku strādāt un darboties ar minerālajām ēnām, jo vairāk tās patīk.  Minerālās ēnās pašas par sevi ir universālas, ļoti ekonomiskas un pigmentētasMicaBella piedāvā salīdzinoši plašu acu ēnu klāstu, ir gan matēti pigmenti, gan ar satīna mirdzumu un pavisam rupji griezta vizla/glitteri.
Ēnas, kuras es izvēlējos visas ir ar vienādu satīna mirdzumu.  Tās viegli klājas un pieķeras plakstiņam, ēnas noteikti uz plaksta jāklāj ar spiedošām, punktveida kustībām un stingru, plakanu otiņu, lai izvairītos no ēnu nobiršanas uz vaigiem. Šīs ēnas arī ir iespēja izmantot mitrā veidā. Mitrā veidā ēnass būs vēl intensīvākas un blīvākas, tiesa gan tās būs arī mazliet grūtāk pludināmas. 

Ar šīm ēnām tuvāk iepazinos skolā, kur bija iespēja mierīgi visu aptaustīt, izmēģināt, bez liekas uzbāzības un steigas. Gribu iegādāties vēl pārītis ēnu, tieši ar satīna mirdzumu, jo nevienām citām ēnām šādu izteiktu spīdumu vēl neesmu manījusi. +++Man ārkārtīgi patīk. 
No savas puses ieteiktu neplēst vaļā visu aizsargplēvi, jo tad ēnas birs ārā tad kad tu to nevēlies, sasmērējot lieki rokas, galda virsmu, kosmētikas somiņu utml. 

Vērtējums- 9/10
Iepakojums- 6/10 
No kreisās: 62 Icicle; 28 Rendezvous; 17 Bronze


Vai tev ir bijusi iespēja izmēģināt Micabella ēnas? Kāds ir tavs viedoklis par tām? :)




Jauku dienu vēlot,
Santa



14 comments

  1. Ja lietoju... par vinam tapa viens no maniem pirmajiem bloga ierakstiem:)) pasas enas patik ir dazas pirktas lv.. bet nepatik apkalposanas stils tapec pirku lielaku setu zili violetos tonos caur ebay

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ojj. Pilnīgi piekrītu par apjalpošanu... vienmēr eju garām,pat aci neuzmesdama. :/

      Dzēst
  2. ēnas tik tiešām ir lieliskas, bet es vienkārši ar šausmām metu līkumu viņu stendiem, jo tā uzmākšanās ir galinoša. Es biju pat nobriedusi, ka gribu vienu ārkārtīgi skaistu, universālo toni, bet pēc tās "uzrunāšanas" es atmetu ar roku un aizgāju prom. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Esmu līdzīgās sajūtās ar tevi. Tā īsti veikalā neesmu skatījusies piedāvājumu. :/

      Dzēst
  3. Es ar lietoju micabella- Thaiti un Tease ir mani TOP TOP Pigmentiņi gandrīz visos make-up. 95% noteikti. Bet tās cenas, ja nav iespējams sūtīt caur skolu, bet jāpērk stendā, tad ir OMG.. Bella Pier ir tik pat labas, pārdodas Biotēkā un maksā uz pusi lētāk. Toņu gan mazāk.. Bet nu apkalpošana tam kantorim ir izcili kaitinoša... :D man parasti žēl to vīriešu kuri nezin kā atkratīties no viņām nepērkot krēmu. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Apkalpošana un cenas patiešām ir-OMG!!! Es nevaru iedomāties maksāt teju 20.00 euro par vienu ēnu,ja zinu, ka tām nemaz nav tik liela vērtība.
      Hehh.:D esmu manījusi tos nabaga vīriešus,kuri iekrīt uz šo viltību. Dažkārt gribas paņemt viņus aiz rokas un izvilkt tos no šīs neveiklās situācujas. :D

      Dzēst
    2. Santa pa cik $ tu šīs ēnas pērc ? ( gribās salīzināt ar ebaja cenām ;)) )

      Dzēst
  4. Man ir 2 toni - Tahiti (perlaini pienbalts) un Moss (sunu zals), pasi produkti ir labi, lietoju un priecajos. bet neesmu papildinajusi kolekciju, jo tiem stendiem metu lielu likumu, tas pasas pardosanas un uzbazibas del. lidzigi ka dead sea premier :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viņiem ar steigu jāmaina taktika. Ja lielāko daļu cilvēku atbaida/atgrūž šis mārketings... tad kkas nav labi. :/ ...bet ēnas viņiem tiešām feinas. :)

      Dzēst
  5. man ir melnais tonis, kuru ieguvu itkā dāvanā par citu pirkumu - serums ar pīlinga efektu. jāsaka gan, ka serums bija wow. cena nokaulēta gan jau līdz zemākai, jo sākotnēji bija stipri augstāk un vairs zemāk nelaida, lai gan jau gāju prom. konsultante bija patrāpījusies ļoti zinoša un patīkama, bez agresijas. nolēmu pastaigāties un padomāt. beigās pati atgriezos un nopirku :) pigmentu pat atvērusi vēl neesmu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mjam, melnais ir tāds- kādam tas tonis iet uz urrā, cits pat to nav atvēris. he Es laikam vairāk būtu priecīga par kādu neitrālāku toni dāvaniņā, lai gan dāvana paliek dāvana. :)
      Ir iespēja lasīt tavu atsauksmi par serumu ar pīlinga efektu?

      Dzēst
    2. to es izlietoju pagājušajā gadā, tāpēc atsauksme nav tapusi, bet te video atradu iekš youtube:
      https://www.youtube.com/watch?v=0N0wSt9Oq6U

      Dzēst
  6. Haha, runājot par apkalpošanu. Mani arī vienreiz ejot pa veikalu "ievilka" vienā prezentācijā. Uzzināju interesantas lietas par šīm ēnām, bet beigās tas spiediens kaut ko nopirkt bija ļoti kaitinošs.
    Man patīk tas, ka šīs ēnas var izmantot daudz dažādos veidos, ne tikai uz acīm! :)
    Manā īpašumā ir vienas - gaišā šampanieša krāsā un diezgan bieži tās arī lieku lietā!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Reāli sāk palikt bīstami iet vienam pa veikalu. Mani vienu reizi @Domina "ievilka" pie bizēm... jēziņ, labāk ātrāk aizmirst šo notikumu.

      Dzēst

Blog Archive