Naturāls make- up, izmantojot Oriflame The ONE Instant Extensions skropstu tušu |Make-up

Izveidoju pavisam ātru, vieglu, neitrālu toņu make-up ar jauno Oriflame The ONE Instant Extensions skropstu pagarinošo tušu. 

Sejai izmantoju - YSL Matt Touch foundation
Acīm- Maybelline New York the NUDES paleti (trešo ēnu augšējā rindā no kreisās puses pa visu acs plakstiņu. Otro ēnu augšējā rindā no labās puses (acs locījumā) un pirmo ēnu augšējā rindā no labās puses (acs ārējos stūrīšos). Un The ONE Instant Extensions skropstu tušu
Vaigiem- Flormar Pretty Compact Blush- on bronzeri
Lūpām- Bio2You lūpu spīdumu. Tonis- Nude

Oriflame The ONE Instant Extensions skropstu tuša nedod  super izteiksmīgas, garas un kārdinošas skropstas- nekāda "wow" efekta. 
Inovatīvā neilona saru spirāles veida birstīte ļauj paņemt optimālu skropstu tušas daudzumu , lai ar vienu kustību noklātu pēc iespējas vairāk un bagātīgāk katru skropstiņu. Vai tā ir taisnība- emmm, neesmu pārliecināta. Pēc pirmās kārtas uzklāšanas skropstas ir ļoti retinātas un neizteiksmīgas. Kā arī nevaru pierast un sadraudzēties ar inovatīvo tušas birstīti, vairākas reizes esmu nosmērējusi acs plakstiņu un iebakstījusi acīs. (Arī bildēs zemāk var redzēt šīs problēmas rezultātu). Diemžēl tuša neizsauca pilnīgi nekādas emocijas. Tuša būs noderīga viegliem, ļoti maigiem, naturāliem "no make-up", make-up tēliem, neko izteiksmīgāku no tušas nevar sagaidīt.
Pieejami divi toņi- Black un Black Blue

Vērtējums: 4/10
Iepakojums- 5/10
Kur iegādāties- ŠEIT
Cena- (šobrīd ar atlaidi) Euro 4,49


Kura ir tava mīļākā skropstu tuša?
 Varbūt esi mēģinājusi šo tušu? Kādas ir tavas domas par to? 



 Prieka pilnu dienu vēlot,
Santa



8 komentāri

  1. Pēdējā laikā ļoti bieži lietoju Oriflame Eyes Wide Open - tiešām dod lielisku efektu. Un visu laiku vismīļākā skropstu tuša, pie kuras vienmēr atgriežos ir MaxFactor 2000 Calorie :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ajj, man īsti neiepatikās arī tā Oriflame Eyes Wide Open. :/

      Dzēst
  2. mjā, Tev tieši tāds pats efekts kā man ar to tušu . Žēl, ka tā, jo nosaukums deva lielas cerības. Bet, protams, koptēls tev skaists. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pamēģināta ir, rezultāts neiespaidoja- Kā saka, jāmeklē tālāk ideālā tuša. he :)

      Dzēst
  3. Man šī tuša arī nepatīk. Lietoju gan viņu ikdienā, lai mēģinātu iedraudzēties, bet trūkst tas solītais efekts. Esmu sapratusi, ka man ir tikai viena tuša no Oriflame, kas ļoti, ļoti patīk - 5-1 Wonder Lash skropstu tuša :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es vēl nevienu tušu no Oriflame kataloga neesmu līdz galam iemīlējusi. Kaut kas viņām visām pietrūkst...

      Dzēst
  4. Man vismīļākā ir klasiskā Miss Manga tuša. Šo arī tagad pāris reizes esmu izmēģinājusi - nav slikta, bet nav arī tāda, kuru gribētos lietot vienu pēc otras :)

    AtbildētDzēst
  5. Man mīļākā no Oriflame tāpat kā Zandai - tā lillā 5-1 wonder lash mascara. Esmu jau visus "uzsēdinājusi" uz tās - gan mammu, gan draudzenes, gan kolēģes :D Šī konkrētā tuša - neteiktu, ka traģiski nepatika, drīzāk pat patika. Bet es pirms lietošanas vienmēr lietoju Eveline serumu - tad skropstas sanāk ļoti, ļoti atdalītas, taču ļoti, ļoti garas :)

    AtbildētDzēst

Blog Archive