Dāvanu komplekts no Beauty-net.lv


Nezinu, kas ar mani šogad ir noticis. Ja pagājušo gad dekorēju un domāju par interesantām dāvanām ģimenei, tad šogad neesmu vēl izdomājusi ko dāvināt un kā uzburt svētku noskaņu. Ideju dāvanām nekādu, svētku sajūtas- nekādas... pilnīgi kauns pašai, jo šie ir mani mīļākie svētki.

Ja arī tu vēl neesi izdomājusi, ko dāvināt kādai no daiļā dzimuma pārstāvēm, tad "Beauty- net"  ir sagatavojis un salicis kopā interesantus svētku dāvanu komplektus. Ideja par šādu matu kopšanas dāvanu komplektu ir ļoti veiksmīga. Matus zirgastē ar "invisibobble" varbūt visām nav iespēja savākt, taču tos ķemmējam ik viena un jauna matu suka noderēs ikvienai.


Runājot atsevišķi par šiem produktiem, es laikam nekad nesapratīšu, par ko ir sacelta tik liela brēka par tiem. Jā,  Tangle Teeze ķemme ir unikāla savā formā, materiālā un sariņu izvietojumā, taču nepiekritīšu tam, ka tā nerada sāpes tos ķemmējot. Pinkainus vai savēlušos matus tā tik un tā plēš un rada spriedienu.  Man ir viena "wannabe" Tangle Teezer matu ķemme un jāsaka, ka tā man pat patīk labāk par oriģinālo, liekas ērtāka manam mazajam tvērienam un arī sariņi ir maigāki, ne tik asi un skrēpējoši.  Izlaižot Tangle Teezer caur matiem, pieskaroties galvas ādai, uzreiz sajutu salīdzinoši asos sariņus. Mani mati praktiski nekad neelektrizējās, tāpēc nemācēšu pateikt, cik labi tā novērš to elektrizēšanos ķemmēšanas laikā. Nepārprotiet mani, matu ķemme nav slikta, esmu lietojusi arī sliktāka ķemmes. Es tikai nesaprotu kāpēc ir sacelts tik liels "Wou" efekts?!  Man nekādas īpašas emocijas tā neizsauca.

Vērtējums- 7/10

Invisibobble matu gumijas lietoju jau kādu laiku, vienu paciņu iedevu arī māsai. (Māsai ir pinkaināki mati, man ir praktiski taisni, vietām viļņai). Gan viņai, gan man patīk šīs matu gumijas, tās ir ērtas, stilīgas, (pieejamas dažādās krāsās) un komfortablas nēsāšanai, lai gan šad un tad, tās tāpat sapinās matos pa kādam arī izraujot. 

Vērtējums- 9/10


Šī dāvanu komplekta cena ir 18.00 Euro.
Šo un citur dāvanu komplektus vari atrast Beauty-net.

Kāds ir tavs viedoklis par šādu dāvanu komplektiņu, vai tu būtu priecīga tādu saņemot? :) 


Siltus sveicienus sūtot,
Santa

14 comments

  1. Foršs komplekts, es noteikti priecātos! :)
    Ar to TT ķemmi man liekas svarīgi neķemmēt kā ar parasto ķemmi, drīzāk lēnām un pa kārtām..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ar liekas, ka šī ir veiksmīga dāvana, kas patiktu un būtu noderīga lielai daļai. :)
      ...tad es laikam neredzu īsti jēgu iegādāties tik dārgu ķemmi, kura +/- ir tāda pati kā visas pārējās ķemmes, kuras pilda tādu pašu funkciju. :) Gaidīju no tās kaut ko vairāk.

      Dzēst
  2. patiktu. krāsas arī tādas svinīgas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man TT krāsu salikums, sarkans "apvalks" ar violetiem sariņiem, nelikās īpaši pievilcīgs, bet tā, protams, gaumes lieta. :)

      Dzēst
    2. bildēs neredzu violetos sariņus :)

      Dzēst
  3. man šī ķermmīte gan dikti labi patīk ;) kā arī , labi lietojās ;) mati man konkrēti pinkojās, bet jā, laba ir arī wet brush .. līdzīgāka parastai matu sukai pēc dizaina, bet nepēš matus

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man māsai arī tā dikti patīk, lai gan es dižā sajūsmā par to neesmu. :)

      Dzēst
  4. Man foršā māsa mani pārsteidza ar ļoti līdzīgu komplektiņu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Manuprāt, tiešām veiksmīga ideja dāvināt matu ķemmi ar kādu aksesuāru- matu gumiju, sprādzi, stīpiņu vai arī serumu. :)

      Dzēst
  5. Man ir tangle angel, vienreiz pieķēru to-saķķemmēju matus, un tie pacēlās gaisā. Bet ērti mazgāt šādu ķemmi pēc katras lietošanas. Un tā ir tik skaista. Tāpat kā gumijas. Domāju, ka var dāvināt tikai atsevišķi pērkot, sanāk lētāk.

    AtbildētDzēst
  6. Es gribētu, lai tā ķemmite būtu pieejama arī mazāka- tik lielu ir ļoti neparocīgi likt somiņā. Pagaidām tikai kkādas milzīgas esmu manījusi :D

    AtbildētDzēst
  7. interesantas dāvanu idejas var tik daudz atrast internetā

    AtbildētDzēst

Blog Archive