"Freshdeli" Enerģijas svece


Ir iestājies viens no skaistākajiem gada mēnešiem, decembris. Laiks, kad viss pierimst, paliek klusāks un mierīgāks. Šis ir arī lielisks laiks, kad izbaudīt tumšos vakarus pie siltas tējas un istabā sadegtām svecītēm.
.
Ar mani sazinājās Lietuviešu zīmols "Freshdeli" un piedāvāja izmēģināt Enerģijas sveci.  The candle of self-confidence and the ability to act. Tās sastāvā ir  100% sojas vasks, dabīgu ēterisko eļļu sinerģija. Sveces aromāts diezgan ass un spēcīgs, kaut kas no meža, kaut kas no garšvielām. Lai gan aromāts liekas spēcīgs, taču istaba noteikti netiek ieskauta šinī smaržā, degot šai svecei aromāts ir praktiski nejūtams. 
Kopā ir septiņas enerģijas sveces, kuras vari aplūkot ŠEIT.
Sveces cena ir 17,90 euro, manuprāt, mazliet neadekvāti augsta. Ideja kopumā par šādām enerģijas svecēm ir feina, taču cena mazliet liek aizdomāties vai patiešām tā ir tik vērtīga.


Cik ciparu skaitļus tu atļaujies tērēt sveču iegādei? 

Neaizmirstamu nedēļas nogali vēlot,
Santa
 

13 comments

  1. Anonīms4/12/15

    Iestājoties rudenim arī esmu kā apsēsta ar svecēm un nepārtraukti meklēju tiešām kvalitatīvas, smaržojošas sveces. Nopirku arī Freshdeli ''Linen'' aromātu un pilnībā piekrītu Tev - māja nesmaržo ne par kripatiņu no tā, kā smaržo pati svece. Pie šī ražotāja noteikti neatgriezīšos, bet labprāt zinātu citus ražotājus un kur iegādāties :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja ir aromātiskā svece, tad ir. Ja nav, tad atvaino, tādu naudu par svecīti ir žēl atdot. :/

      Dzēst
  2. Žēl, ka viņi ar mani nesazinājās. :D
    man patīk dizains, smaržas arī varētu būt interesantas.
    Man šobrīd topā ir Joik sveces, kā arī gaidu, kad Madara veikalos atkal parādīsies Isle of Wolf. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iedot kontaktus? :D

      Svece iepakota bija kolosāli, gaumīgā kastītē ar bantīti un bukletu par šī sveces nozīmi. Lai gan pats sveces trauciņš pavisam vienkāršs, parasta stikla burciņa ar simbola uzlīmi uz tās.
      Varbūt pieturies pie jau zināmām vērtībām, var gadīties, ka šī svece tomēr varētu sagādāt zināmu vilšanos. :/

      Dzēst
  3. Anonīms4/12/15

    Kopš man ir kaķis sveces gandrīz vairs nededzinu, ļoti retās reizēs, bet tad īpaši pieskatu, runcim vienkārši ļoti patīk visu aiztikt :D Mani vienmēr ir apbūrušas kafijas/vaniļas aromāta sveces. Bet kā ir ar šo, saprotu, ka smaržu istabā neradīja, bet kā ar enerģiju? Varbūt tā radās īpaši iespaidojoties no sveces? Protams atdot padsmit eiro man nešķiet adekvāti svecei, ne sev pērkot, ne dāvinot, no citas puses skatoties, ja sastāvdaļas tiešām ir dabīgas, nevis tiek dedzināta aromātiska nafta un tā ieelpota.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Diemžēl nesajutu nekādu emociju, iededzināju sveci un praktiski par viņu arī aizmirsu. Neizraisīja nekādas emocijas. :/

      Dzēst
  4. Man žēl lielu naudu svecei.. Ko tad lai saka par Diptique vai Jo Malone svecēm.. Pacilāju veikalā, pasmaržoju, bet nu ~70$ par 1 sveci kaut kā neliekas saprātīgi...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es sapņoju par Jo Malone svecēm. <3 Varbūt kādu dienu, kad varēšu atļauties šādu naudu tērēt tādām lietām, iegādāšos. Bet pagaidām- tikai sapņošu. :D

      Dzēst
  5. Man ar atsūtija šo vienu svecīti, es gan teikšu, ka mana piesmaržināja istabu izcili labi un izdedzinājusi to būšu 5 vakaros pa 2-3 h
    tātad vidēji 10-15h deg šī svece. Aromāts man patika ļoti, ļoti.
    Jāsaka ka ārējais iepakojums izcils, bet pašas sveces trauciņš nu tik tik neizteiksmīgs, ka tā melnā zīmīte uz tā ir vairāk mīnuss- kā pluss. uzskatu, ka vairāk par 8-9 eur par šādu svecīti prasīt ir par daudz. :( Lai cik skaists nebūtu iepakojums, kurš nav praktiski pēc tam izmantojams :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jap, arī es esmu izdedzinājusi apmēram tādā pat laikā kā tu. :)
      Neviens no mājas iemītniekiem, ienākot istabā, nepateica nevienu komplimentu par jūtamo aromātu. :/ Varbūt tas arī atkarīgs no istabas lieluma, jo mana ir salīdzinoši liela un plaša. :)

      Dzēst
  6. Man patīk attirances sveces, kad tās ir nocenotas uz puscenu ;)) Arī jauki smaržo, tikai brižiem neizdeg vienmērīgi ,kas manuprāt nav forši.. jo cik atceros arī maksāja padārgi.. šo zimolu vispar nezināju, par kuru rakstiji ;)

    ilze
    no sieviskiba,blogspot,com

    AtbildētDzēst
  7. Ne vairāk kā tik cik maksā bolsius sveces. Pārāk skopa, lai skatītos kā sadeg iztērētā nauda... labāk apēdīšu to ikros :D vai ieguldīšu lielākā pirkumā.

    AtbildētDzēst
  8. Anonīms9/12/15

    Agrāk pirku Yankee Candle (Elkorā),bet tagad esmu pārgājusi uz ēterisko eļļu svečturi (apakšā lieku parasto plošku-sojas (nopērku pati sojas vasku un sapildu ploškās) un augšpusē mīļāko ēterisko eļļu).Istaba smaržo krietni vairāk,kā arī varu kontrolēt smaržas stiprumu.Pirms gulētiešanas iepilinu mazāk,lai nav tik stipra smarža.Sapratu,ka man tā sanāk ekonomiskāk,un liekas,ka siltāks arī paliek :D Palasīju par smaržīgajām svecēm agrāk rakstu,to ķīmiju vairs negribas dedzināt.

    AtbildētDzēst

Blog Archive