Atklāts noslēpums veselīgiem un stipriem nagiem!


Sveiki visiem!
Esmu saņēmusi neskaitāmi daudz patīkamu komplimentu par saviem nagiem. Par to kā tie ir mainījušies, par to cik tie ir stipri, gari un vienkārši labi izskatās, ka ir nolakoti. Par šiem komplimentiem man  notikti ir jāpasakās TRIND profesionālajiem nagu ārstēšanas un kopšanas līdzekļiem. Pirmo reizi es esmu sajutusi patiesi redzamus un veiksmīgus rezultātus, lietojot nagu stiprinošos līdzekļus. Pašai skatoties uz tiem ir grūti noticēt, ka tie kādreiz varētu izaugt tik gari, veselīgi un bez šķeltiem galiem.

Atskatīsimies uz manu nagu vēsturi.
 2013. gadā nagi ir trausli, mūžīgi šķeļas un garāki neaug.
2015. gads. Šie tad arī ir bijuši mani garākie 2015 gada nagi, kurus varēju izaudzēt, lietojot visādus nagu stiprinātājus (sākot no Eveline, beidzot ar Jesicca nagu stiprinošajiem līdzekļiem) . Galvenā problēma joprojām bija nagu šķelšanās, kā rezultātā nagi lūza un garāki par šiem nebija izauguši.

Ar šādiem nagiem sāku savu atveseļošanās procesu...
Katru dienu, divas nedēļas pēc kārtas, lietoju TRIND NAIL BASE, ko iemasēju katrā nagā un pa virsu klāju 
Pēc deviņām nedēļām esmu ieguvusi veselīgus un ļoti stiprus nagus! Esmu ārkārtīgi priecīga un reizē šokēta par saviem nagiem, nekad agrāk tos tik garus un spēcīgus nebiju redzējusi.
Ieguldītais laiks to kopšanā ir atmaksājies un produkti ir vērti katru centu.

Vērtējums- 10/10


Visus ārstnieciskos līdzekļus un to izcenojumu vari aplūkot- ŠEIT.


Kurš ir tavs brīnumlīdzeklis, kas padara tavus nagus 10x spēcīgākus un veselīgākus?



Prieka un smaidu pilnu dienu!
Santa

13 comments

  1. Tu viņu lietoji tikai divas nedēļas? Uz maniem nekāds mega efekts nebija :/ Laikam manējie tik novājināti, ka man vēl papildus vajag vitamīnus lietot.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ooo nē,nē. Divas nedēļas abus produktus lietoju intensīvi katru dienu. Kad pagāja šīs divas nedēļas, tad ik pa laikam, kad noņēmu veco nagu laku- iesmērēju TRIND bāzi, tad uzklāju stiprinošo nagu laku un tad pa virsu krāsaino laku. ...Tā uz riņķi vien, deviņu nedēļu garumā. :)

      Dzēst
  2. Anonīms7/1/16

    Es redzēju uzlabojumus, bet ne ļoti lielus. Mans brīnumlīdzeklis ir naktssveces eļļa :)

    Annija
    rigasmetro.wordpress.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Naktssveces eļļa pēc tik daudz lasītā un dzirdētā laikam tiešām ir dabīgs un ļoti labs brīnumlīdzeklis. :) Būs jāpameklē informāciju, kā es to savā labā varētu izmantot.

      Dzēst
  3. Anonīms8/1/16

    Mans brīnumlīdzeklis ir dzert vitamīnus-nagiem, matiem, ādai. Kad nedzeru tad sāk šķelties

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Arī es kādus ~3 gadus atpakaļ dzēru vitamīnus matiem, nagiem, ādai, taču nesajutu nekādus rezultātus lietojot tos.
      Varbūt vari padalīties ar savu zāļu/vitamīnu nosaukumu, ko lieto? :)

      Dzēst
  4. Es arī nopirku un šobrīd lietoju, vismaz vairs neizskatās tā, it kā es ēstu savus nagus, jo Nail Envy nepalīdzēja šoreiz. Lai gan Trind nav "zaļš un veselīgs", efekts ir, es turpināšu lietot.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vērtīgs produkts tiem, kuri vēlas piedzīvot pozitīvas pārmaiņas uz saviem nagiem. :)

      Dzēst
  5. Skatoties uz Taviem nadziņiem, tiešām var redzēt, ka efekts ir ;) žēl, ka esmu tik slinka, lai par viņiem tā rūpētos, bet ja sadomāšu, zināšu, ka talkā jāņem šis komplekts :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zandu, tik uz priekšu! :) Nav divas reizes jādomā vai mēģināt vai nē. :))

      Dzēst
  6. Oho cik lielisks raksts! Tieši intensīvi sāku meklēt informāciju par to kā stiprināt savus nagus, jo pāris gadus atpakaļ tie bija lieliskā stāvoklī, bet tad nāca darbs H&M, kas pret rokām bija ļoti nesaudzīgs un nagi vēl joprojām nav atguvušies! :(

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Arī man šobrīd darbiņš nav saudzīgs pret rokām, taču ar lielām rūpēm saudzēju tās kā vien varu un pagaidām nevaru sūdzēties par problēmām.:)
      Uz atlaidēm nopirku arī Sally Hansen nagu stiprinātāju, tiesa gan neesmu mēģinājusi, bet būs interesanti salīdzināt.

      Dzēst
  7. Mani brīnumlīdzekļi ir Kinetics Rose Gold or Rose-fantastisks līdzeklis ar zelta daļiņām. Efekts tūlītējs, negaidīju tik labu rezultātu. Esmu sajūsmināta, turklāt stiprinot, nadziņus šō līdzekli var lietot kopā ar laku. Izvēlos Kinetics Solar Gel laku 160 tonī, ko iegādājos jau trešo reizi...:D Gana klasiski un aktuāli jebkurā laikā. Turklāt Kinetics Rose Gold or Rose ir iespejams uzklat arī virs krāsainās lakas, iegūstot skaistu mirdzumiņu. :)

    Lieliski izskatās arī tikai bāze 2 kārtās. Noteikti Dauglas veikalos akcijas un atlaižu periodā iegādāšos vēl jaunus tonīšus no Kinetics.

    Pēc 2 gadu ilga gelish lakas perioda lieliski, ka ir iespēja apvienot ārstēšanas periodu nadziņiem, nezaudējot skaistumu. :) Skaisti. :) Iesaku, rekomendēju un ceru, ka nākotnē būs kāds raksts par šīs firmas līdzekļiem. :)

    AtbildētDzēst

Blog Archive