Kā uzklāt L'OREAL PARIS Nude Magique Cushion tonālo krēmu? (VIDEO)



Beidzot arī pie mums ir nonācis L'OREAL PARIS Nude Magique Cushion tonālais krēms! Pirmais "Cushion" produkts budžetam draudzīgajos plauktos. 
Tonālais krēms dozējas caur spilventiņā piesūcinātu produktu.  Ar speciāli šim produktam paredzētu aplikatoru ir jāizklāj tonālais krēms. Aplikators liekas ļoti gumijos, taču tas nevainojami uzklāj un izpludina tonālo krēmu, neatstājot pleķus un švīkas. Pārklājums ir ārkārtīgi viegls, ādas tonis tiek izlīdzināts, taču cauri krēmam ir redzami ādas krāsa defekti (sarkanās pumiņas un zilie pigmenti). Ja āda dabīgi ir ļoti labā stāvoklī, tad  šis produkts sniedz vienreizēju un svaigu finish'u. Āda izskatās ļoti maiga, viegla un valga. Šis ir viens no vieglākajiem tonālajiem krēmiem, kuru esmu lietojusi. Noteikti derēs arī meitenēm ar sausāku ādu, jo tas ir salīdzinoši mitrs ar mazu pigmenta daudzumu, kur pigmenti neieķersies sausajos ādas pleķos un neizcels tos.
 Krēmam ir SPF 29, kas kaut nedaudz, bet tomēr pasargās tavu ādu no saules stariem. Tonālais krēms man patiesi patīk sava viegluma un dabiskā efekta dēļ. Tonālajam krēmam ir ļoti gaumīgs iepakojums, to droši var nēsāt līdzi somiņā un atjaunot sejas make-up, ja dienas laikā tas vietām ir nobružājies.
Mīnusi- salīdzinoši ilgs uzklāšanas proces. Šis noteikti nebūtu tas labākais produkts taukainas ādas īpašniecēm, jo dienas vidū āda sāk palikt īpaši spīdīga un ir vajadzīgs to piepūderēt vai noņemt lieko spīdumu ar salvetītēm.

Vērtējums- 9/10
Cena- ~15.00 Euro



Jautājums ne pa tēmu- Kurš ir tavs mīļākais Youtube.com Beauty kanāls, kuram regulāri seko līdzi?


Sūtu siltus sveicienus,
Santa

17 comments

  1. Anonīms23/4/16

    lai sasniegtu norādītā spf cipara aizsardzības līmeni, produkts uz sejas būtu jāuzklāj vismaz 7-8x vairāk :) tāpēc man vienmēr liekas, ka tas ir kā tāda patērētāju maldināšana :)

    bet, atbildot uz jautaājumu, biežāk aci iemetu nikkieturtorials vai piexiwoo kanālos. vai arī random RU kanālos. patīk skatīties par produktu apskatiem :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hehh, un es noteikti uzķeros uz šo triku. Tā iemesla dēļ, ka nelietoju SPF aizsargfiltru ikdiena un ieraugot produktu, kurā ir šis filtrs, nodomāju- kolosāli! Kaut nedaudz, bet ir aizsardzība.

      Arī piexiwoo ir manas favorītes :)

      Dzēst
  2. Interesanti, vai pie mums būs pieejama arī Lumi versija?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nemācēšu teikt, bet ja interesē varu noskaidrot.

      Dzēst
  3. Vienu iecienītāko youtube skaistuma kanālu grūti nosaukt, jo skatos diezgan daudzus. Regulāri skatos Lisa Eldridge, Caroline Hirons, Tati, Makeup Geek, Rachel Talbott un Jaclyn Hill :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Super. Pāris jauni kanāli, kur iemest aci. :)

      Dzēst
  4. Nikkie :) she is my fave! 😊 Jefry star ar skatos, miss fame ;) agrāk patika citi, bet tie nomainot konceptu kljuva parak vienadi ar citiem :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jeffree Star- such a Diva! <3
      Man iepaticies ir arī PatrickStarrr kanāls. Interesantas make- up tehnikas. :))) Noteikti vieta, kur smelties iedvesmu.

      Dzēst
  5. Patiesībā šis man arī ļoti patika,kaut arī man ir taukaina āda! ar noturību un sedzamību cits stāsts,bet sajūtu ziņā forši :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. arī man ir taukaina āda un dienas vidū izskatījos kā speķucis (taču problēmu var risināt) un neskatoties uz to- lielisks produkts. Šai sezonai, manuprāt, ļoti atbilstošs. :)

      Dzēst
  6. Anonīms24/4/16

    Kur var iegādāties šo tonālo, drogās es neredzēju?
    Youtuberi— kathleelight, tad arī viņas māsu, Tati, tām kurām patīk daudzi makeup video patiks arī shanox, precīzi nepateikšu kā rakstās viņas niks, bet kaut kas uz to pusi:)vispār es daudzus esmu abonējusi

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pavisam drīz tam vajadzētu parādīties veikalos Drogas. (visticamāk Maija sākumā).

      Hehh, es arī daudzus kanālus esmu abonējusi, citreiz pat netieku līdzi visai informācijai, ko viņas piedāvā. :) Tevis pieminētās meitenes zinu,esmu skatījusies pāris atsevišķus video, bet sistemātiski nesekoju viņām līdzi.

      Dzēst
  7. Man nav konkrēta Youtube favorīta, agrāk daudz krievu kanālus skatījos - tagad tikai fonam, jo sapratu, ka tur 99% jau ir reklāma.
    skatos ik pa laikam Lisa Eldrige un Gossmakeupartist tieši tehnikas dēļ :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes

    1. Par "Gossmakeupartist" man visu laiku domas dalās vai mani viņš piesaista vai nē. Zinu, ka ir cilvēki, kuri pilnībā piekrīt viņa viedoklim un uzticas, taču dažkārt man šķiet, ka viņš ir vecmodīgs savās tehnikās un make-up redzējumā.

      Dzēst
  8. Par šo produktu ir tik daudz jau redzēts un lasīts, ka pati nevaru sagaidīt kad saņemšos un atvēršu iepakojumu, kas lēnām krāj putekļus :D

    par Youtube, man jau mēnesi melnrakstos stāv nepabeigts raksts par mīļākajiem kanāliem, jo man ir daudz iecienītu, ne tikai beauty sfērā, tāpēc sākt tagad rakstīt būtu kā spamošana :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šis jau iedzīvojies manā ikdienas kosmētikas maciņā. :)

      Hehh, tad gaidām rakstu! :)

      Dzēst
  9. Es diezgan regulāri skatos kādus ~50 kanālus, bet ne visi tie ir beauty, man patīk arī komiķi. :) Bet ir tikai pavisam daži kanāli, kuriem tiešām neizlaižu nevienu video - Tati, Jaclyn Hill, Caroline Hirons, Karima McKimmie un Chloe Morello. Dāmas ar odziņu un nedaudz jautrības. :)

    AtbildētDzēst

Blog Archive