Ko ņemt līdzi ceļojumā? (Tualetes piederumi) London'16 #SantaExplores


Ja seko līdzi manam Facebook.com profilam, tad droši vien pamanīji, ka Valentīna dienā, sev kā dāvanu uzdāvināju biļeti uz Londonu. Esmu ārkārtīgi nervoza un uztraukusies par šo braucienu, (piebildīšu, ka  tas būs mans pirmais lidojums ar lidmašīnu),  taču ar lielu prieku un nepacietību gaidu šo ceļojumu uz vienu no skaistākajām vietām- Londonu.
Lai vieglāk būtu saprast, ko ņemt līdzi savā tualetes piederumu somiņā, esmu izveidojusi, manuprāt, ļoti noderīgu un pārskatāmu materiālu ar tām galvenajām lietām, ko likt savā somā. Šādas pamat lietas ceļojumam vienmēr būs aktuālas, lai kur un uz cik ilgu laiku tu dotos. Ceru, ka šis nebūs pirmais un pēdējais brauciens, un šo produktu sarakstu/špikeri varēšu izmantot vēl neskaitāmas reizes. 

Tā kā es ceļošu ar rokas bagāžu (RIMOWA koferi), tad stingri piedomāju pie produktu izvēles un to tilpumiem. Zemāk esmu sagrupējusi produktus divās grupās, lai gan visu var likt arī "vienā maisā". Protams, katram šis saraksts ar produktiem var mazliet atšķirties, taču šīs ir manas "pirmās nepieciešamības" preces, kuras uzskatu par svarīgām un nozīmīgām ceļojuma laikā. Ādas kopšanas produktus esmu saīsinājusi līdz minimumam un atstājusi būtiskākos produktus savas ādas kopšanai naktī un pirms make- up uzklāšanas. Nekā lieka, viss izmantojams un noderīgs.

***
Būtiska ziņa, ko ir vērts ņemt vērā, kad ceļo ar lidmašīnu- vienas pudelītes vai baloniņa maksimālais tilpums ir 100 mililitri. Šķidrumi (dek. kosmētikas noņēmējs) , airasoli (sausais šampūns, matu laka), gēla produkti(uzacu pomāde), krēmi, skropstu tuša- šiem produktiem ir jābūt iepakotiem atsevišķā, speciāli paredzētā (aizelkamā) maisiņā. Šī maisiņa kopējais tilpuma nedrīkst pārsniegt 1 litru. Šos aizvelkamos maisiņus var iegādāties lidostas kioskā vai grāmatnīcā, (lasīju, ka tos var iegādāties arī aptiekās, bet man nebija paveicies. Biju trīs dažādās aptiekās un nevienā no tām nebija šie maisiņi).
Plašāku informāciju un noteikumus par rokas bagāšu vari lasīt ŠEIT!  
***




Face Products


Ceru, ka šī informācija noderēs arī Jums, dodoties tuvākā vai tālākā piedzīvojuma braucienā! :)
Es jau redzu, ko esmu piemirsusi iekļaut sarakstā- MITRĀS SALVETES).he Ja esmu vēl kaut ko svarīgu piemirsusi, bez kā personīgi Tu nevari iztikt ceļojot, dod ziņu- varbūt noderēs arī man un  citiem!


Seko līdzi manam Instagram profilam, lai uzzinātu pirmā par to kā man iet šinī braucienā.
 Londonas ceļojumam pievienošu mirkļbirku #SantaExplores un #SantaExploresLondon, lai ērtāk būtu apskatāmas bildes vienu viet.



Piedzīvojumiem bagātu dienu!
Santa



13 comments

  1. O Super ;) Kad laid? Uz cik ilgu laiku? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. 14. aprīlī. Uz Trīs pilnām dienām. :) (Esmu ļooti nervoza)

      Dzēst
  2. Anonīms9/4/16

    Maisiņu ir arī Drogās, paredzēti laikam pārtikas produktu saldēšanai, bet noder arī ceļošanai, jo atbilst ceļošanas maisiņa prasībām

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Biju iegājusi arī Drogās, bet nebiju tos pamanījusi. Paldies! Nākošreiz meklēšu pacietīgāk.

      Dzēst
  3. Anonīms9/4/16

    pareizi ir SantaExplores :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vaj, Liels paldies! Labi, ka šīs kļūdas ir labojamas. :))

      Dzēst
  4. Es šos maisiņus pirku Drogas, tur tāda kā kastīte ar 20 maisiņuem uzreiz. Tie maisiņi ir saldēšanai, bet tos var arī izmantot ceļojumā. Parasti pāris maisiņus ceļojumā paņemu līdzi, jo kaut kas mēdz arī nedaudz izlīt :( un ja vēl maisiņš saplīst + vēl kaut kas izlīst...:(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī katram gadījumam piepirku vēl pārīti klāt, jo nekad nevar zināt! :)

      Dzēst
  5. Es šos maisiņus pirku Drogas, tur tāda kā kastīte ar 20 maisiņuem uzreiz. Tie maisiņi ir saldēšanai, bet tos var arī izmantot ceļojumā. Parasti pāris maisiņus ceļojumā paņemu līdzi, jo kaut kas mēdz arī nedaudz izlīt :( un ja vēl maisiņš saplīst + vēl kaut kas izlīst...:(

    AtbildētDzēst
  6. Es nekad neņemu dušas želeju un šampūnu. Tās tomēr ir lietas, kuras ir katrā viesnīcā. Savu matu kondicionieri gan ņemu noteikti.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Saprotu, ja paliek viesnīcā, tad šampūnu/kondicionieri un dušas želeju var droši atstāt arī mājās un izmantot tos produktu, ko piedāvā viesnīca. ...Tomēr ir ļoti daudz citu iespēju, kur pavadīt naktis ceļojuma laikā, (hosteļi, airbnb.com apartamenti), kur ne vienmēr tiek piedāvātas šādas extras.

      Dzēst
  7. man aizvelkamos maisiņu deva lidostās - gan Atēnās, gan Rīgā :) bezmaksas, pie pašas kontroles :)
    es gan esmu ceļotāja ar pieredzi, 16. aprīlī atkal dodos uz Zviedriju ar rokas bagāžu, bet stresa nav :)

    izbaudi braucienu:))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Meklējot informāciju internetā arī manīju pāris komentārus, ka maisiņus dod(un var iegādāties lidostā), taču negribēju paļauties uz šo informāciju, tāpēc iegādājos tos jau laicīgi. :)
      ...ja arī es ceļotu n-to reizi, droši vien es arī būtu bez stresa. Bet tā kā man šī būs pirmā reize dodoties ceļā ar lidmašīnu, esmu satraukta un nervoza. :/

      Dzēst

Blog Archive