Rimmel Kate Moss ♥ palete sejas konturēšanai




Rimmel London Kate Moss ♥  palete sejas konturēšanai
Tonis- 003 Golden Bronze

Palete sastāv no trīs produktiem:
1. Mirdzošs pūderis sejas izgaismošanai.  Izgaismotājs ir ar ļoti intensīvu iedzeltenu/ šampānieša toni un satīna mirdzumu. Lieliski izgaismo vaigu kaulus un zonu zem uzacs. Patīk kā tas klājas un izskatās uz ādas. Tonis nav par vēsu, tas ir ideāls priekš mana vasaras iedeguma.
2. Ēnošanas pūderis sejas konturēšanai. Manuprāt, es paņēmu vienu no tumšākajām paletēm ar izteiksmīgākajiem toņiem, kā rezultātā konturēšanas tonis man ir mazliet par tumšu, tas negrib labi saplūst ar ādu, tādējādi radot nelīdzenu ēnojumu. 
3. Pūdera veida vaigu sārtums, izteiksmībai un ietonēšanai. Ar šādu vaigu sārtumu līdz šim nebiju vēl saskārusies. Tas ir rozā sārtums un oranžīgu spīdumu. Ja tas nebūtu tik rozā, to varētu izmantot arī kā izgaismotāju- tieši tik gaismu atstarojošs ir šis sārtums. Tonis un spīdums ārkārtīgi glīts, tas viegli klājas un pludinās, tik jāuzmanās, lai neuzklāj to par daudz, pretējā gadījumā spīdēs gan uzacs kauls, gan vaigi. 

Savām make- up'ā izmantoju tikai tonālo krēmu, pūderi,  Rimmel London Kate Moss ♥ paleti, skropstu tušu, uzacu zīmuli un lūpu balzāmu. Manuprāt, sanāca ārkārtīgi dabīgs, starojošs un viegls make-up koptēls. Man patīk- izceltas visas dabiskās sejas kontūras, bez pārspīlēšanas. Jāsaka, ka vislabāk no visiem trīs pūderiem uz ejas turas tieši izgaismotājs, tad vaigu sārtums, tad konturēšnas pūderis. Jūtu, ka lietojot šo paleti vairāk sliecos tieši pēc izgaismotāja un vaigu sārtuma, konturēšanas pūderis paliek praktiski neizmantots.

Vērtējums- 9/10
Cena- ~7.00 Euro


Titula bildē redzat arī Rimmel Stay Matte pūderi, nopirku to man nieka ~2.00 Euro!!! Neesmu to vēl ne reizi mēģinājusi, taču atsauksmes esmu dzirdējusi tikai tās labākās. 
Kurš ir tavs mīļākais sejas pūderis? 



Jauku dienu vēlot,
Santa

9 komentāri

  1. Tas highlight izskatās lieliski! Būs jāpalūko Drogās 001 palete :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hah. Highlight nekad nevar būt par daudz! Pareizi, highlight queen? :D

      Dzēst
  2. Stay Matte nav ne vainas, matējošs pūderis visās tā izpausmēs, bet kas man nepatika ir iepakojums - vāciņš nefiksējas vai arī fiksējas ļoti vāji un pūderis mēdz attaisīties kosmētikas maciņā. :( Es gan pirku pirms kāda laika, varbūt tagad kaut kas ir mainījies.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jap, to pamanīju uzreiz, iepakojums pat sliktāks nekā Essence kosmētikai. :/ Noteikti derētu to pamainīt, jo arī es sapratu, ka šis stāvēs tikai kosmētikas atvilktnē un nebūs nēsājams līdzi.

      Dzēst
  3. Stay Matte man ļoti patika, bet, jā, tas vairāk piemērots turēšanai mājās, nevis līdņemšanai, jo tas var beigties ar pūderi pa visu somu, vai pa visu kosmētikas maku :)
    Keitas palete man patīk tīri vizuāli, bet arī Tati vienā no saviem video teica, ka konturēšanai paredzētais tonis klājas nevienmērīgi, bet es neatceros kura tieši palete viņai bija.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vizuāli palete ir tiešām ļoti skaista. (Picture friendly). he
      Tikko noskatījos Tati video un jāpiekrīt, konturēšanas pūderim kaut kas nav. :/

      Dzēst
  4. Izgaismotais izskatās labi:)
    Taču, manuprāt, šī palete Rimmel'am nav izdevusies visos trīs variantos - 001 un 002 konturēšanas produkts ir pārāk gaišs, bet šajā atkal pārāk tumšs. Arī nepatīk, ka viņā ir spīdumi, kas, manuprāt, ir pavisam lieki šādos produktos.
    Uz jautājumu par pūderi grūti atbildēt, jo tos gandrīz nelietoju :D Ja vajag, tad Micabella vai MaxFactor Creme Puff.:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bet zini, es apskatīju arī 001 un 002 paletes, pirmajā brīdī šķita, ka toņi ir par gaišu, bet tagad, kad man ir tumšākā palete domāju, ka vajadzēja tomēr ņemt gaišāku, jo šie toņi vēl labāk un gaumīgāk izskatītos uz mazliet tumšākas ādas. Un gaišāk konturēšanas pūderis ar labāk izskatītos un pludinātos uz ādas. :)

      Kas man nepatīk Micabella ir cenas! :oo Manuprāt, stipri par augstu. :/

      Dzēst
  5. Anonīms21/6/16

    Oo tas izgaismotājs ! Izskatās fantastiski !!

    AtbildētDzēst

Blog Archive