JAUNUMI + KONKURSS

AVON Gel Shine nagu lakas
 Sapphired up un caurspīdīga virskārta. Kas zin, kas nezin, bet zilo toņu lagu lakas ir vienas no manām mīļākajām lakām. Arī šis tonis ir neiedomājami skaists, taču noturība nekāda un diemžēl arī virskārta nesniedz papildus aizsardzīvu. Īkšķi uz leju abām lakām.

AVON Nutraeffects Active seed complex MIRACLE GLOW
Eļļiņa ļoti viegla ar trauslu, maigu un neuzkrītošu aromātu. Lietoju to jau kādu nedēļu un jāsaka, ka tā ir atstāju ļoti labu iespaidu. Pagaidām īkšķi uz augšu.

DOVE Maximum Protection Krēmveida antipersperants
Aromāts man liekas nāvējošs (Original Clean).Tas ir ass, mazliet pat vīrišķīgs un vecmodīgs. Pati noteikti šo aromātu neizvēlētos. Īsti nesaprotu arī jauno iepakojumu un tā mehānismu. Tā kā tas ir krēmveida produkts to arī var just, jo tas liekas diezgan smags un nospiedošs, lai gan aizsardzība tam ir laba. Par aizsardzību īksķi uz augšu, visu pārējo uz leju. 

NIVEA Protect & Care
Par šiem produktiem būs atsevišķi veltīts raksts. Kur jūs iepazīstināšu ar to, kā arī tu vari kļūt par vēstnesi un testēt produktus! Seko līdzi blogam, lai jau tuvākajā laikā uzzinātu kā pašam testēt un rakstīt atsauksmes par produktiem.

VICHY DermaBlend Fluide Corrective Foundation
Pirmie spaidi patīkami! Šim produktam vēlos veltīt atsevišķu rakstu, tāpēc ja interesnē, seko līdzi  un nenokavē izvērtāku atsauksmi.

Signal White Now Glossy Chic zobu pasta
Izlasīju uz iepakojuma, ka šis produkts satur nātrija Flourīdu un tā kā es jau šobrīd lietoju zobu pastu, kura to satur, tad labāk divas uzreiz nelietot. (Šis ieteikmus arī rakstīts uz iepakojuma).

Tony & Guy Casual Flexible Hold matu laka un Sea Salt izsmidzināms līdzeklis tekstūrai un apjomam
Forši produkti no Londonas saloniem, kuri jau ir nopērkami veikalos "Drogas". Mazliet nošokējos par cenu, taču ja gribas kaut ko izmēģināt no šiem produktiem, tad iesaku izmēģināt tieši Sea Salt. Lietoju to ganrīz visu jūnija mēnesi. Jūrā šovasar ne reizi neesmu bijusi, taču mati pēc šī Sea salt spreja izskatās tā itkā es būtu tikko izkāpusi no sāļas jūras un mati ūdenī un vējā būtu ieguvuši seksīgu "beachy waves" izskatu. Šad un tad man ļoti patīk šāds matu sakārtojums, lai gan biežāk mani var sastapt tieši ar taisniem vai savāktiem matiem.

L'Oreal PARIS Elnett Stin
Šo laku izmantoju ik reizi, kad veidoju pieglauztos matus. Tas lieliski piefiksē mazos, pūkainos matiņus, neļaujot tiem saspuroties. Šo laku praktiski neizmatoju citai fiksācijai, jo tā vienkārši man ir par vāju.

NIVEA Care Repair & Targeted Care šampūns un kondicionieris
Šampūns un kondicionieris ir ar inteliģento matu atjaunošanas sistēmu.Produkti paredzēti sausiem, novājinātiesm matiem. Pēc pirmās matu izmazgāšanas reizes, likās, ka man ir x2 vairāk matu uz galvas, lai gan tā jau nemaz nav. Šampūns labi attīra matus un galvas ādu, kondicionieris rūpējas par to, lai tie pēc izmazgāšanas ar šapmūnu nebūtu sausi un spuraini. Neko īpašu un "WOW" šajos produktos nepamanīju, taču ja nemeklē neko īpašu, tad šie šampūni vienkārši izpildīs savas funkcijas, taču neatstājot nekādu īpašu efektu.


Konkurs!!!
TRĪS maniem sekotājiem būs iespēja laimēt NIVEA Care Repair & Targeted Care šampūnu un kondicionieri

Viss kas tev ir jādara:
1. Seko manam INSTAGRAM profilam @SantaKudrenicka
2. Dalies savā Facebook profilā ar šī ieraksta linku un tā aprakstā pievieno @SantaKudreņickaBLOG, lai es varu pamanīt tavu rakstu un "ielaikot" to.
3. Šeit pat komentārā atstāj savu e-pasta adresi, lai uzvaras gadījumā varu ar tevi sazināties.
Trīs laimīgos uzvarētājus paziņošu 24.07.2016. (Facebook SantaKudreņickaBLOG lapā un personīgi e-pastā).


Veiksmi! :)
Santa



UZVARĒTĀJI
ezitiskr@inbox.lv

virse.regina@gmail.com

daaniite14@inbox.lv

APSVEICU! 



19 comments

  1. Anonīms20/7/16

    ezitiskr@inbox.lv

    AtbildētDzēst
  2. Anonīms20/7/16

    Katram sava gaume. Bet man gan jaunais Dove dezodoranta aromāts patīk, jā, šķiet, tāds nedaudz vīrišķīgs, bet patīkami smaržo uz ādas un vispār nav par ko sūdzēties, arī nevienu sliktu komentāru neesmu no citiem saņēmusi, ka slikti ostu, lai gan dezodoranta aromāts ir pietiekoši jūtams esot blakus.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā jau ir, tā ir! Un par tp neviens netrīdās. :)

      Dzēst
  3. Man itkā smarža liekas tīra un nedaudz pat atsvaidiznoša,bet ļoti spēcīga. Uz ādas testējusi vēl neesmu,ja būs pa stipru,ikdienā nespēšu panēsāt :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Spēcīgā tā noteikti ir. Pat ļoti.. (priekš manis vismaz). :)

      Dzēst
  4. virse.regina@gmail.com

    AtbildētDzēst
  5. Man arī Avon nagu lakas galīgi neturās, tai pašā dienā jau ir nolupusi.
    e -pasts- 9ninekit@gmail.com

    AtbildētDzēst
  6. Anonīms22/7/16

    arnitastamere@inbox.lv

    AtbildētDzēst
  7. Anonīms22/7/16

    agateb1994@inbox.lv

    AtbildētDzēst
  8. Anonīms23/7/16

    daaniite14@inbox.lv

    AtbildētDzēst

Blog Archive