KINETICS Nail systems Laboratorija


21.07.2016 biju KINETICS  laboratorijā, kur iepazinos kā nagu laka no idejas kļūst par reālām darbībāb un beigās taustāmu un dzīvu produktu, apskatāmu un pieejamu ikvienam. Viss būtībā arī notiek šinī lielajā ēkā, vienā telpā tiek ģernerētas idejas, blakus telpā tiek rasti risinājumi, kā tikt pie kvalitatīva produktu sastāva u. tml. Atkal citā telpā viss tiek reāli izdarīt, lakas tiek pildītas iepakojumos, sūtītas un pārvadātas uz dažādām pasaules valstīm. 
Ļoti interesants, precīzs, akurāts un radošs darbs visai komandai. Liels prieks, ka šādas lietas notiek arī Latvijā un, ka man bija  šī unikālā iespēja apskatīt kā tas viss notiek un darbojas. 
Šinī, šķietmani mazajā, telpā notiek arī pats interesantākai. Tur atrodas visi iespējamie smīduļi un vizuļi, krāsas, aromāti un dažādi nagu laku efekti. Gramu pa gramam tiek jauktas sastāvdaļas, lai tiktu
pie vēlamā toņa, ideālā sastāva un formulas.
Arī es izveidoju savu unikālo nagu laka, no paša sākuma (nagu lakas bāzei) līdz pašam galam, kad aizskrūvēju korķīti. Vienreizēja pieredze, kuru neaizmirsīšu. Paldies! 
 The One and Only "Chunk of Gold" nail polish by Santa. ha


Sekojiet līdzi Kinetics sociālajiem tīkliem, īpaši Facebook profilam (ŠEIT), jo ir gaidāmi ļoti daudz dažādi konkursi, kur būs iespēja laimēt Rio Rio kolekciju! Nepalaid garām savu iespēju!
ŠEIT varat apskatīt četrus no toņiem kādi ietilpst Rio Rio kolekcijā.

KINETICS nagu lakas ir norpēkamas veikalos:
 Douglas 
Stockmann
Salon Line 


Kā arī ir jau iznākusi jaunā NORDIC BLUE
kolekcija, kuru apskatīt varat ŠEIT.
Paldies par iespēju ielūkoties aizkadrā!

Santa


1 komentārs

  1. cik forši :)) noteikti bija ļoti interesanti visu uzzināt un apskatīt :)

    AtbildētDzēst

Blog Archive