TED BAKER Harloe

 Pavisam atklāti...
Šo kosmētikas somiņu nopirku lidostā, TED BAKER veikalā, kad biju Londonā.  Nedomājiet, ka es pelnu kaudzi naudas un strādāju savu sapņu darbu par ko varu atļauties tērēt savu naudu šādām lietām- nebūt ne. Es nevaru ikdienā par saņemot algu tā vienkārši iet un pirkt dizaineru radītus darbus. Šīs ekskluzīvās mantas vienmēr man ir bijušas kā lietas, pēc kurām es tā vienkārši nevaru aizsniegties... Ko es gribu ar to teikt- somiņu iegādājos sev kā dāvanu, kā "motivāciju darīt vairāk" un kā apbalvojumu tam, ka līdz šim esmu cītīgi strādājusii, krāju un netērēju savu naudu. (Protams, arī pats ceļojumam uz Londonu bija liela dāvana sev, kuram arī nauda tika krāta un tērēta ļoti atbildīgi). Somiņa nemakšaja simtus, taču 22.00 poundi arī priekš šādas somiņas man likās daudz. Un ziniet, man šis pirkums sagādā ārkārtīgi lielu prieku. Apziņa vien, ka pats esi strādājis un krājis katru savu kapeiku, lai vari kaut nedaudz "uzdzīvot" un atļauties kaut ko vairāk nekā parasti, dara mani priecīgu.
( TED BAKER Harloe somiņu pirku Stansted air port- Duty Free. Oriģinālā cena 27,00 poundi, šobrīd uz atlaidi jau var nopirkt arī pa 19,00 poundi). 

 Tieši šī somiņa man iekrita acīs, TIEŠI ŠIS modelis man iepatikās, TIEŠI ŠĪ somiņa man visvairāk atgādināja par pirmo dienu Londonā (bilde no pirmās dienas Londonā apskatāma ŠEIT). TIEŠI ŠĪ somiņa ir perfekts apbalvojus sev par darbu un pacietību krāt līdzekļus. Es šo somiņu cienīšu, par to rūpēšos un droši vien staigāšu nākamos 10 gadus. he
TED BAKER "Harloe" somiņas pirkums man sagādā ārkārtīgi lielu prieku ik reizi, kad uz to paskatos un lietoju. Tā galvenokārt ir kā atgādinājums un iedvesma man strādāt vairāk. Es ticu, ka kāds mani šinī tēmā sapratīs.

TED BAKER Harloe detaļas apskatāmas ŠEIT


*Beidzot esmu salikusi kopā nelielu video par savu ceļojumu. (Droši vien pēc kāda laika to paslēpšu, bet tagad ļaušu jums to apskatīt).


Sapņo, cīnies, dari un tad baudi!

Santa

12 comments

  1. Tiiik foršas emocijas, tik skaista somiņa! Lai godam kalpo un priecē saimnieci! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. <3 PALDIES! '
      *Dažkārt ir labi padaīties ar šādām emocijām un stātiem, kas ir īsti un patiesi.

      Dzēst
  2. TB somiņas patiešām ir foršas, šobrīd man ir TB kosmētikas maks, ko piedāvā Boots (ne mazāk smuks).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nākamais mērķis- TED BAKER ŗokassomiņa. he :) Tās viņiem tiešām skaistas, ilgu laiku pavadīju mājas lapā šķirtot piedāvājumu.

      Dzēst
  3. Tava somiņa ir fantastiska !
    Kad pirmo reizi biju Londonā, arī iegādājos kosm. somiņu no Ted Baker :))
    Lasot šo rakstu un redzot video.... ahhh... atmiņas un patīkamas emocijas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies. :))
      Man likās ļooti veiksmīgs suvenīrs, ko sev uzdāvināt.

      Arī es esmu ārkārtīgi priecīga atskatoties uz bildēm un video no ceļojuma. Viss liekas tik reāls un svaigs. <3 *Bez fočika vairs nekur. he

      Dzēst
  4. Maacis - sevi ik pa laikam vajag palutināt, lai zini, kāpēc strādā, kāpēc ikdienā varbūt netiek pirkts viss, kas iekrīt acīs - es arī cenšos šo iemācīties un reizēm ļauties, jo tāpat kā Tu, miljonus nepelnu un viss nāk smagā darbā. :) Iedvesmojoši :)

    AtbildētDzēst
  5. Bieži jau nesanāk sevi lutināt, bet kad sanāk, tad prieks dubultā. :)

    AtbildētDzēst
  6. Man arī dikti patīk TB somiņas un kleitas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Yess! *Sūtu domas kosmosā un ceru, ka šī manā kolekcijā nebūs vienīgā. :)

      Dzēst
  7. Santuuuu, cik foršs un pozitīvs video :) Gan somiņu, gan ceļojumu noteikti biji pelnījusi un neapšaubu to, ka šī noteikti nav pēdējā Ted Baker somiņa Tavā īpašumā, kā arī noteikti nākamais ceļojumus ir tepat aiz stūra :)
    Forši, forši, forši <3

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. <333 Paldies!
      BŪS somiņa, BŪS ceļojumi, BŪS neviltots prieks un gandarījums, tik visam savs laiks. <3

      Dzēst

Blog Archive