LABĀKAIS NO CATRICE KOSMĒTIKAS

  CATRICE HD Liquid coverage tonālais krēms ar matējošu, "tavas otras ādas" efektu un noturību līdz pat 24h. Iepakots matētā stikla pudelītē, ar pipeti produkta ērtākai dozēšanai. Tonālais krēms ir vairāk šķidras nevis biezas konsistences, ļoti sedzošs (īpaši divās kārtās), taču diemžēl sliktā puse šim krēmam ir tā, ka tas ir jūtams uz ādas. Noteikti neieteiktu to sausas ādas īpašniecēm, jo tonālais krēms ir jūtami matējošs un biezais krāsu pigments saķersies sausajos ādas pleķos, izceļot tos vēl vairāk. Noturība noteikti nav 24 stundu ievērīga, dienas vidū jau var pamanīt kā seja sāk ietaukoties un spīdēt, taču tonālais krēms ādai sniedz burvīgu pārklājumu, notušējot nevajadzīgo un slēpjot ādas krāsas defektu.
Vērtējums- 7,5/10
Shine Appeal Fluid Lipstick Intense ir vieni no maniem mīļākajiem Catrice Cosmetics produktiem. Rudens/ ziemas kolekcijā viņi piedāvā četrus jaunus toņus (010 WELCOME TO THE CABARED
020 VAMPIRED DIARIES030 THE OLYMPINK GAMES040 ROSE YOUR VOICE). Fluid lūpu krāsas nav izteikti ķepīgi un traucējoši uz lūpām, tās sniedz piesātinātu mirdzumu un sulīgumu. Man patīk vienkāršais produktu iepakojums, taču pēc kāda laika iepakojuma vītne sāk apaugt ar lūpu krāsas pārpalikumiem, kas ir liels mīnus un es kā "netīrības frīks" neciešu to un ņemu balli nost produktam. Bet paši spīdumi- cepuri nost, pigemntācija, kopjošās īpašības, komforts, ērtais aplikators, tas viss apvienots šinī produktā. Nevar nepieminēt arī plašo toņu izvēli. (Ja nemaldos, atrodami ~8/9 toņi)
Vērtējums- 8/10
No kreisās: 040 Rose Your Voice!; 050 What-a-Melon; 070 Better Make a Mauve; 060 Marry Berry 
Base
CATRICE  HD Liquid coverage foundation (020 Rose Beige)
MANHATTAN Soft mat loos powder (2 Beige)
CATRICE Limited edition Definition Bronzer (Bohemia)

Eyes
CATRICE Longlasting eyeshadow (050 La Vie En Rose)
MAYBELLINE  The colossal volum express waterproof mascara

Eyebrows
MILANI Stay put brow Poid (04 Brunette)

Lips
CATRICE Shine Appeal Fluid Lipstick Intense (040 Rose Your Voice)



Kurš ir tavs mīļakais produkts no Catrice kosmētikas?
Santa

11 comments

  1. Interesanti, man tieši liekas, ka sausai ādai Catrice tonālais labāk patiks, jo man taukaina tas uzvedās šausmīgi. Re, beigās der tikai normālam ādas tipam tad :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es lasīju tavu atsauksmi, ka tu saki, ka sausai ādai šis būs tieši laikā. Bet es saku pilnīgi pretēji. :D Man liekas, ka tonālais ir diezgan sedzošs ar izteiktu pigmenta daudzumu, kas saķeras sausajos pleļos tos tieši izceļot, nevis "nomaskējot".
      Man āda T-zonā arī ir taukaina, taču retajās reizēs, kad seju piepūderēju, tad lielākā daļa tonālo krēmu tonālais turas tīri OK! :)

      Dzēst
  2. Anonīms26/9/16

    Man šķiet, ka Tu kaut ko dari nepareizi - ļoti, ļoti pūderīga āda izskatās absolūti visās bildēs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. hahah! :D
      Nezinu, ko es varētu darīt tādu nepareizu. :D Vienīgais, ko varu iedomāties ir- Man uz sejas ir ļoti daudz matiņu, kas tad varētu arī radīt šo "tu dari kaut ko nepareizi" efektu. :)

      Dzēst
  3. Man Catrice patīk, manā skatījumā labākais drugstore brends. Favorītos ir uzacu zīmulis, lūpu krāsas (kopš atklāju, citas firmas pat nepērku), nagu lakas virskārta, Liquid camouflage konsīleris ir lielisks. Tonālos neesmu mēģinājusi, jo man ir problēmas atrast toni, bet šis HD ieinteresēja skaistā iepakojuma dēļ.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. LIQUID COMOUFLAGE konsīleris ir PĀRSTEIDZOŠI LABSprodukts!! Es jau lietoju trešo iepakojumu :)

      Mjam, ar Catrice tonālajiem krēmiem ir sarežģiti piemekēt toni. Arī šis nav izņēmums, tonālais krēm sit cauri mazliet rozīgu toni.

      Dzēst
  4. Paldies par rakstu, kurās Rīgas Drogās ir jau nopērkami jaunie produkti?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Manuprāt, šiem produktiem jau vajadzētu būt plauktos. Galeria Centrs Drogās ir labs viņu stends, kurš parasti arī ir atjaunots ar jaunumiem. :)

      Dzēst
  5. Par dizainu gan padomajushi 😀

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Glīts un ļoti aktuāls iepakojums. Lai gan, kā ar visiem šiem "pipetes veida" iepakotajiem tonālajiem krēmiem smērējas vītne un ar laiku tonālā krēma iepakojumiem paliek arvien netīrāks un netīrāks. :/

      Dzēst
  6. Santu, nu tu taču esi tik skaista <3
    Catrice viennozīmīgi ir viens no labākajiem un cenas ziņā draudzīgākajiem drugstore zīmoliem! Fluid lūpu krāsas man arī ļoti, ļoti patīk un esmu noteikti ieintriģēta izmēģināt tonālo krēmu! :)

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst

Blog Archive