KINETICS NORDIC BLUE KOLEKCIJA

Man ir izveidojušās īpašas attiecības ar Kinetics nagu lakām. Fakts vien, ka man bija iespēja apskatīt un izbaudīt procesu kā šīs lakas top ceļ mani spārnos un liek uz šiem produktiem skatīties no pavisam cita rakursa.
Nordic Blue Rudens'16 kolekcija sastāv no astoņiem toņiem, kas ir radīti iedvesmojoties no Skandināvu lakoniskuma, dabīguma un majestātiskuma. Kolekcija jau ir pieejama veikalos Douglas, Stockmann un salonos Kolonna. Par krāsu pigmentāciju un klājumu nav ko runāt. Perfektu nobeigumu var iegūt jau pēc pirmās nagu lakas kārtas, taču lai tonis būtu piesātinātāks un izlīdzinātāks laku vēlams uzklāt divās kārtās- tad pārklājums, noturība un nagu lakas "būtība" būs vienkārši izcila! Šīs kolekcijas toņi ir ļoti aktuāli sezonai, tie visi lieliski piestāvēs pie siltas tējas/kafijas krūzes, kas izcels tavas "Autumn vibe" Instagrama bildes! he :))
Vērtējums- 9/10
Cena- 6.50 Euro

 Goddess;
 Satin Cold;
 Under a Spell;
  Iceland Grey;
 Pearl Hunter;
Nordic Blue;

Esmu sevi izaicinājusi!  Sekojiet līdzi manam Instagram profilam (ŠEIT), jo tur veidošu bildes ar dažādiem viegli izveidojamiem nagu lakas dizainiem, izmantojot kolekcijas Nordic Blue nagu lakas.


Saulainu dienu!
Santa

4 komentāri

  1. Oh,tie toņi tiešām izskatās lieliski! :)

    www.theinvisiblebutterfly.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir arī! Visi kā viens perfekti izstrādāti. :))

      Dzēst
  2. Iepatikās pelēkais tonis :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ļoti savdabīgi, bet glīti izkstās uz nagiem.

      Dzēst

Blog Archive