COSMO HOTEL BERLIN MITTE

Februāra sākumā biju skaistajā Berlīnē, kur noteikti atgriezīšos atkārtoti. Lai gan zinu, ka šis jau ir diezgan sens un vecs notikums, taču tāpat vēlējos padalīties ar pieredzi par to, kur pavadīju savas naktis. Ja nu kādam noder šī atsauksme. :)
Kamēr no lidostas nokļuvu līdz viesnīcai, apkārt valdīja jau nakts gaisotne, (plkst ~20.30). Tas bija ļoti lietains, mitrs un vēss vakars, uz ielām vietām vēl stāvēja neizkusuši sniega gabali. Stāvot pie gājēju pārejas, lai šķērsotu ielu un nonāktu viesnīcā, acis vien mirdzēja un ziņkāre mocīja par to, kāda būs istaba, kurā palikšu. Pieejot pie reģistratūras mani laipni sagaidīja divi jauni administratori, kuri iepazīstināja īsi ar viesnīcu, kur un kas atrodas, iedeva numuriņa atslēgas un piešķīra pilsētas karti, kura ļoti noderēja nākamajā dienā, jo tikai pēc šis kartes vadījos pa pilsētu.
  Numuriņš atradās astotajā stāvā,  ja nemaldos tas arī ir viesnīcas pēdējais stāvs. (PADOMS, lai neapmaldītos lielā viesnīcā: ja tavs istabas numuriņš ir 567, tad pirmais cipars apzīmē to, kurā stāvā atrodas tava istaba, šinī gadījumā tas būs 5 stāvs. Ja tavs istabas numuriņš ir 987, tad tava istaba atradīsies 9. stāvā).
Apmetos "Standarta istabiņā".  Atverot istabiņas durvis, pirmais, kas piesaistīja manu uzmanību bija lielais logs visas ārsienas platumā un skats uz naksnīgo pilsētu! Gluži kā dzīva glezna, kas rotā visu istabas sienu! 
 Istabas interjers ļoti vienkāršs, tīrām līnijām, nepārbāzts un mājīgs. Mājīgumu noteikti piešķir paklājs, kurš ir izstrādāts pa visu istabu, pieklusinātais apgaismojums un siltais pelēko toņu krāsu salikums. Istabiņa aprīkota ar regulējamu kondicionieri, tavas ideālās temperatūras radīšanai. Istabiņā ir televizors ar vairākiem tās valsts populārākajiem kanāliem, neatņemama mūsdienu sastāvdaļa jebkurā vietā ir bezvadu internets (WiFi), matu fēns, pirmās nepieciešamības higiēnas piederumi, tīri dvieļi, seifs, halāti, čības un iespējama apkalpošana numuriņā
 Jo vairāk apmeklēju viesnīcas, jo biežāk nonāku pie slēdziena, ka savā nākotnes miteklī vēlos viesnīcas veida vannas istabu. Pilnīgi primitīvu, stiklotu dušas kabīni, interesanti izliektu izlietni, kas iestrādāta uz lielas letes un uz tās atrodas tikai paši nepieciešamākie ikdienas produkti, respektīvi tīra un nepārbāzta virsma. Spoguli! Vislielāko spoguli un dažāda izmēra baltus, mīkstus un ērtus dvieļus. Tā arī varētu noraksturot šīs viesnīcas numuriņa vannas istabu, kurā atrados. Vienkārša, primitīva un nepārbāzta ar liekām detaļām.

Viesnīca atrodas ļoti labā vietā (Precīza adrese: Spittelmarkt 13, 10117 Berlin, Vācija), kur populārākos tūristu apskates objektus var izstaigāt kājām vai vismaz daļu no tiem. Pie pašas viesnīcas ir metro stacija un autobusu maršruts. Tiesa gan viesnīca no lidostas atrodas diezgan patālu, ja pareizi atceros no lidostas sākumā vajadzēja braukt ar vilcienu, tad pārsēsties uz diviem atsevišķiem metro, lai nonāktu galapunktā. (Tas vienīgais tāds mīnus). Diemžēl viesnīcā nebrokastoju, jo prātā bija darīt citas lietas. Ja nemaldos nākamās dienas rītā jau agri biju augšā un devos uz pirmo apskates objektu.
ŠEIT apskatāma oficiāla mājas lapa.
Viesnīcu atradu caur- www.Booking.com
Par izmaksām un citu cilvēku atsauksmēm meklē-  ŠEIT.



 Vai tu kādreiz esi apmeklējusi Berlīni? Kādā viesnīcā vai airbnb esi palikusi?

Ja ir kādi jautājumi, droši raksti privāti vai tepat komentāru sadaļā. Priecāšos atbildēt.
Iedvesmas pilnu dienu,
Santa
 











Nav komentāru

Blog Archive