JŪRAS SPĒKS SEJAS ĀDAS VESELĪBAI

17. Oktobra rīta, Hotel "Bergs" konferenču zālē, norisinājās "Algotherm" - Jūras spēks ādai prezentācija. Tajā tika prezentēti divi jauni produkti- Jūras dzīvības krēms, Acu un lūpu serums. 
"Algotherm" produkti ir jūras augu kosmētika un tieši Algotherm ir pirmais, kas
atklāja jūras augu izmantošanu ādas kopšanā. Ar to arī šīs zīmols ir atšķirīgs un unikāls no pārējiem.
Jūras dzīvības krēms pasargā ādu no infrasarkanā starojuma un visaptveroši kavē ādas novecošanos. Produkta sastāvā ir četras algogene 4 aļģes un sūrene-aktīvā sastāvdaļa, kas pasargā ādu no ārējās vides nelabvēlīgajiem faktoriem, nodrošinot vēl labāku ādas aizsardzību un iedarbību uz novecošanās pazīmēm, tādām kā krunciņas, pigmentācijas plankumi utml. Infrasarkanais starojums veido vairāk nekā pusi no saules spektra un ādā iekļūst dziļāk nekā UV stari, tādā veidā veicinot ādas priekšlaicīgu novecošanos, apdraudot ādas šūnas.
Acu un lūpu serums ir unikāls produkts, jo tas ir piemērot plānajai ādai gar lūpu kontūru un ir pietiekami saudzīgs zonai ap acīm. Tam ir īpaši viegla un samtaina tekstūra, kas nenoslogo plāno ādu. Serums viegli atsvaidzina un ar laiku mazina tumšos lokus un tūsku zem acīm. To ieteicams lietot kā pirmo soli sejas ādas kopšanas programmā. Produkts ir pildīts vakuuma iepakojumā ar pumpīti, kas nodrošina higēniski un sterilu produkta lietošanu no pirmās līdz pēdējai produkta lietošanas reizei.

Jaunie Jūras dzīvības līnijas produkti tirdzniecības vietās nonāks novembra mēnesī un tāpat kā citus Algotherm produktus varēs iegādāties Latvijas lielākajās aptiekās.
Visi Algotherm produkta iepakojumi ir  piemēroti nodošanai materiālu otrreizējai pārstrādei.
  Liels paldies "Algotherm" komandai par iespēju būt prezentācija, smelties zināšanas un iedvesmu. Paldies arī Hotel "Bergs" viesnīcai par gardajām uzkodām un patīkamo atmosfēru.

Iedvesmas bagātu jauno nedēļu,
Santa






2 komentāri

  1. Izskatījies vienkārši burvīgi! Produkti un zīmols noteikti izskatās ieintriģējoši :)

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies Maddie! <3
      Iesāku lietot lūpu un acu serumu- i like it! :))

      Dzēst

Blog Archive