MANI FAVORĪTI

Mīļās meitenes, tā kā lielākā daļa no Jums manā Instagram storijā vēlējās atsauksmes par maniem šībrīža favorītiem- te būs īss apraksts par katru tiem.

SEJA:
L'Oreal PARIS INFALLIBLE Longwear Shaping Stick izmantoju kā
krēmveida sejas skulpturēšanas produktus. Ar toni #100 Ivory izgaismoju sejas centru un #200 Honey izveidoju sejas rāmi un izceļu vaigu iekritumus. Produkts ir ĀRKĀRTĪGI sedzošs, biezas konsistences un smagnējs uz sejas, toties tas dod sarkanā paklāja cienīgu koptēlu, noslēpjot nepilnības un padarot seju porcelāna tīru un perfekti izmodelētu. (Šos krēmveida stikus var lietot arī kā tonālo krēmu). Meitenēm kurām patīk mazliet dabīgāks makeup, šīs produkts varēs šķist par smagu un nospiedošu. 
NYX Cosmetics MATTE FINISH Setting spray lietoju katra izveidotā makeup beigās, lai koptēls neveidotos pūderains. Būtībā tas ir arī vienīgais iemesls, kāpēc lietoju un kāpēc man patīk setting spay produkti. Tie atsvaidzina  koptēlu, mazinot pūderaino putekļa kārtu uz sejas.

SKROPSTAS:
Maybelline New York Total Temptation tuša man patīk tāpēc, ka tā ir lieliski piemērota ikdienai. Tušas formula un otiņa skropstām piešķir maigu un koptu efektu, tās izskatās naturālas un spurainas. Vienā vārdā sakot- koķetas!

UZACIS:
Īsti pat nezinu vai man vēl kādam jāatgādina par to cik ļoti man patīk  NYX Cosmetics Precision Brow Pencil. Ērts ikdienas lietošanai, vienā galā ir izskrūvējam zīmulis, otrā ķemmīte. Patīk zīmuļa kvalitāte, cik ātri, vienkārši un efektīgi ir iezīmēt sev uzacis pāris sekunžu laikā. Ja esi uzacu zīmuļa meklējumos, noteikti kā pirmo variantu iesaku izmēģināt tieši NYX Cosmetics Precision Brow Pencil.

LŪPAS:
NYX Cosmetics Powder Puff Lippie ir lūpu krēms, kurš lūpām piešķir izteiktu toni, bez lūpu spīduma ķepīguma, lūpu zīmuļa sausama vai lūpu krāsas diskomforta (ja saprotat par ko runāju). Ir sajūta, ka uz lūpām tiek uzklāts tīrs pigments, bez jebkādām citām sastāvdaļām. Bieži vien sanāk sasmērēt rokas, jo Power Lip Cream ir tik nejūtams, ka es par šo lūpu krēmu pavisam aizmirstu, līdz ar ko pieskaros lūpām un sasmērējos. Divas labākās šī produkta īpašības- pigmentēts un nejūtams/ ērts uz lūpām! 

Ceru, ka Jums noderēja informācija. :)
Kāds ir tavs šībrīža mīļākais produkts?

Lai jauka jaunā darba nedēļa!
Santa



4 komentāri

  1. Pievienojos NYX Cosmetics Precision Brow Pencil fanu klubam- noteikti ir iekarojis savu vietu kosmētikas maciņā vēl uz ilgu laiku!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. PIEKRĪTU! :) Šis zīmulis arī ir neaizstājams manā kosmētikas maciņā.

      Dzēst

Blog Archive