SIEVIŠĶĪGAS VEĻAS MEKLĒJUMOS "CHANGE LINGERIE" VEIKALĀ




Vai arī jums sievišķīga un seksīga apakšveļa liek justies pārliecinātām par sevi? Mazs nieciņš, kuru ne vienmēr visi redz, bet apziņa, ka zem puķainās kleitas vai džinsiem un t-krekla slēpjas pieguļoša un seksīga veļa ir lieliska sajūta.

Vēlos jūs iepazīstināt ar zīmolu, kurš  respektē sievietes dabīgo skaistumu un nenosaka kādam būtu jāizskatās tavam ķermenim. Change Lingerie nesola sniegt jaunu izskatu, tā vietā zīmols koncentrējas uz to, lai iemīli savu ķermeni un izzini savas sievišķības šķautnes. Change veļa vienam apakšveļas komplektam piedāvā trīs dažādas biksīšu variācijas, lai savam ķermenim piemeklētu veiksmīgāko kombināciju. Pieskaroties izmēru un modeļu tēmai, Change Lingerie zīmols ir atšķirīgs ar to, ka tam ir skandināvu apkārtmēri un atšķirīgi izmēri no Eiropas standartiem. Tāpēc veikalos ir apmācīti speciālisti, lai piemeklētu atbilstošajai figūrai piemērotāko veļu. Ja vēl neesi bijusi veikalā un neesi pazīstama ar izmēriem, nekautrējies un ļauj, lai profesionāļi veic vajadzīgos mērījumus, lai piemeklētu atbalstošāko veļu tieši tava auguma vajadzībām. Pieejamie izmēri sliecas no 60 cm līdz 100 cm apkārtmērā un kausiņi no A līdz M.

Esmu sajūsmā par tīrajām, koptajām un omulīgajām ģērbtuvēm. Patīkami, ka pielaikošanas kabīnēs ir izklāts paklāj, kas ļauj ērti stāvēt ar zeķītēm vai plikām kājām uz koptas virsmas. Change Lingerie veikals Galerija Centrs ir tikko pēc rekonstrukcijas. Uzlaikošanas kabīnes ir aprīkota ar trīs moderniem gaismas slēdžiem, kuri pielāgojas dienas, mājas un nakts apgaismojumam, kas ļauj sevi ieraudzīt dažādos apgaismojumos un saprast kā veļa izskatās konkrētā gaismā. Ir jauki, ka pastāv šāda iespēja, apgaismojums palīdz piemeklēt ādas tonim piemērotāko peldkostīmu spožā dienas gaismā, savukārt nakts/ pieklusināts apgaismojums palīdz saprast un atrast romantiskāku modeli. Kā arī ir jauki, ka var piespiest pogu un izvēlēties piemērotāko apgaismojumu kādā pārģērbties un justies ērti un komfortabli, jo nereti es pati ieejot spožā garderobē sāku sevi kritizēt par to cik āda ir nespodra, cik ļoti izceļas vēnas un sarkanās pumpas...

Es izvēlējos pielaikot romantisku un seksīgu mežģīņu komplektu, ideāli piemērotu karstiem vasaras vakariem. Krūšturis ir veidots no diviem daļēji caurspīdīgiem tīkliņu veida audumiem. Uz virsējā ir smalkas mežģīnes un puķu raksti, uz apakšējā (tuvāk krūtīm) ir vienkāršs bez raksta tīkliņš, kas padara audumu mazāk caurspīdīgu. Lencītes ir stingras un salīdzinoši platas, tās lieliski notur smagumu un nerīvējas ādā. Krūšturis ir papildināts ar sudraba detaļām un smalku kulonu krūštura centrā. Pielaikoju dažādās biksīšu variācijas un tomēr visērtāk un labāk jutos "string" biksītēs, kuras ir vienkāršas, taču saglabā sievišķību un eleganci. (Zemāk bildē redzams uzskatāms materiāls, kā nevajadzētu izskatīties krūšturim, tas ir pilnībā iespiedies ādā un nerada figūrai nekādu labumu).

Izvēlējos pielaikot salīdzinoši košas krāsas un griezuma peldkostīmus, sarkanu un zilu. Sarkanais peldkostīms lieliski izceļ krūtis un pie šīs augšiņas varēja izvēlēties starp trīs dažādām biksītēm. Īpaši drosmīgām būs piemērotas "Brazil" stila biksītes, klasiskām sievietēm piemērots būs "clasic" modelis un meitenēm, kurām patīk sekot līdzi aktualitātēm piemērotas būs biksītes ar augsto jostu.
Lai gan sarkanais peldkostīms uz auguma izskatījās ļoti labi, nosliecos par labu kopējam peldkostīmam ar tāda paša griezuma un modeļa augšiņu. Šinī peldkostīmā jutos vislabāk, arī krāsa likās, ka ļoti piestāv un izceļ manus brūnos matus... kā šis peldkostīms un baltā mežģīņu veļa izskatās uz auguma drīzumā varēsiet aplūkot manā Instagram profilā @SantaKudrenicka

Paldies Change Lingerie par iespēju viesoties Jūsu modernajā, augstas kvalitātes apakšveļas veikalā. Lai arī Jums, mani mīļie sekotāji,  patīkama un baudāma pieredze iepērkoties.
Vairāk informācijas par Change Lingerie zīmolu atradīsiet- ŠEIT.
Sekojiet līdzi Change Lingerie jaunumiem viņu Instagram profilā- ŠEIT.


































6 komentāri

  1. Paldies par ieskatu! Būs jāiet jāizmēģina arī man!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Change Lingerie veļa sniedz īpašu baudījumu. :)

      Dzēst
  2. Anonīms3/9/19

    Un kā ar cenām šajā veikalā, nav viss pārlieku dārgs?

    AtbildētDzēst
  3. Ai, kā man patīk! Īpaši tie apakšveļas stendi ... gribētos daudz ko :)

    AtbildētDzēst
  4. Man diemžēl žēl pirkt ko tik dārgu, bet tik ļoti gribās ))))

    AtbildētDzēst
  5. Skaisti, bet dārgi!

    AtbildētDzēst

Blog Archive