Pagājušās nedēļas pirkumi

Sveikas <3

Iegāju veikalā H&M, neko īpašu no apģērba man šobrīd nevajag, tāpēc taisnā ceļā devos pie aksesuāriem, kur liela daļa no tiem bija nocenotas (brāķētas, vai nu ar izkritušiem dimantiņiem vai citām problēmām.) Tad nu lūk, šinī stendā atradu arī interesantas, hipsteru veida saules brilles, kurās es pilnībā iemīlējos. 
Bildē redzamie auskari vienkārši sagrāba manu sirdi un es nedomājot ķēru tos ciet. (šie nebija Izpārdošanas stendā, pirku pa pilnu cenu).
Un kurpītes, kurpītes... Šīs bija nocenotas, derēja perfekti, izskatās ļoti labi- ņēmu ciet! 
Tas arī viss, ko esmu iegādājusies no veikala H&M.
Dažādas skaistuma lietiņas.
Sākšu ar Jessica Recovery Bāzes pārklājumu Trausliem nagien ar Kalciju , H2O. Man jau agrāk bija šāda veida nagu stiprinātājs ar Kalciju, kuru pirku pagājušo gad Baltic Beauty izstādē. Atceros, ka ļoti patika, tāpēc ņēmu ciet arī šo. 
Garnier kosmētikas noņēmējs. Dievinu šo kosmētikas noņēmēju. Patīk kā tas attīra manu ādu no kosmētikas, patīk tas, kā šis produkts smaržo. 
SkinSystem vasks, nopirku tāpēc, ka drīz vien jau praktizēšos depilācijā.
Sibel otiņa sejas maskām. Otiņa ir ar neilona sariņiem, superīgi uzklāj sejas maskas uz sejas. Tā, kā es parasti savas sejas maskas liku ar "dakteru kakla kociņiem", tad tagad man uzlikt maskas būs daudz vienkāršāk.
Essence lūpu zīmulis. 06 Satin mauve. 
Sūklītis sejai. Pirmo reizi seju tīru ar šāda veida sūklīti un ziniet, ko- man ļoti patīk. Liekas, ka tas palīdz daudz labāk attīrīt manu sejas ādu kaut vai tikai tikai ar ūdens palīdzību.

Esmu sajūsmā par saviem pirkumiem, nav nekas dižs, bet viss vajadzīgs un noderīgs. 
Jāiekrāj mazliet naudiņa, jo jau pavisam drīz, novembra sākumā, būs izstāde Ķīpsalā, kur tad man ir iecere uz šo to patērēties.  



Lai jauki iesākas nedēļa!

xo, Santa










13 comments

  1. Anonīms23/10/13

    ak auskari,auskari.. man bija tādi paši, ārkārtīgi patika, bet tie vienā dienā kaut kur nemanot noziedēja, nezinu kur :(

    kurpītes skaistas! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. auskari kā pērles. :) man arī pašai viņi ārkārtīgi patīk,tāpat kā kurpītes. :)

      Dzēst
  2. Smukas kurpītes!!
    Man bija Jessica eļļa nagiem, ko starp citu pirku arī BB, un es par to biju sajūsmā. Ja redzēšu, tad noteikti pirkšu! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jap, arī manos plānos ir nopirkt Jessica eļļiņu nagiem. ir bijusi iespēja izmēģināt, zinu, ka laba, tāpēc medīšu ciet :)

      Dzēst
  3. SkIsti h&m pirkumi :) labprāt redzētu viņus darbībā :)
    No kosmētikas lietiņām acis piesaistija lūpu zīmulis, gribētos redzēt darbībā un par sūklīšiem runājot- es esmu sajūsmā. Pamēģināju pavasarī pie draudzenes anglijā, nedēļu palietoju un atgriežoties latvijā sapratu, ka bez tiem vairs nevaru .. Tad nu man draudzene tādus atsūtija pa pastu... Izradas ka pie mums ar var nopirkt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man pat patiesībā ir sakomplektēts viens outfits ar kurpītēm un auskariem :) (paturēšu atmiņā, ka jāatrāda).
      Man ārkārtīgi patīk tonis :)) matēts, neuzkrītošs, gandrīz manā dabīgajā lūpu tonī.
      Arī es par mazajiem draugiem sūklīšiem esmu sajūsmā, ļoti patīk, ir sajūta, ka varu kārtīgāk attīrīt savu sejas ādu, kaut vai tikai ar ūdeni. Labs atradums.

      Dzēst
  4. Anonīms24/10/13

    Kur otiņu pirki? :)

    AtbildētDzēst
  5. Foršie pirkumi! Super! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es par katru jaunu lietu/ pirkumu esmu sajūsmā, bet šīs bija tās lietas, kuras uzjundīja vēl lielāku prieku. :)

      Dzēst
  6. Kurpītes tik skaistas! Papēdis ļoti augsts? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Dikti augsts nav, bet par zemu ar nenosauksi. Man par lielu pārsteigumu šīs ir otrās H&M veikalā pirkās kurpes ar kurām varu izklaidēties visas nakts garumā. Patiešām ērtas. :)

      Dzēst

Blog Archive