Canon Legria mini

Sveikas <3

Kādu laiku atpakaļ man tika dota lieliska iespēja izmēģināt Canon Legria mini foto kameru.
Šodien pastāstīšu savas domas un pirmos iespaidus par šo "kabatas izmēra" kameru.
Teikšu pavisam godīgi, es nekad neesmu bijusi tehniska persona, man vienmēr ir ļoti grūti apgūt jaunas ierīces vai tas būtu mobilais telefons, dators vai radio aparāts. Es vienmēr uztraucos vai kaut ko nesabojāšu un nesalauzīšu. Arī ar šo kameru man bija grūti, esmu atklājusi tikai pāris funkcijas, protams, zinu kā to ieslēgt, kā palaist video un apskatīt tos. Nemāku mainīt dažādos režīmus, gaismas un visu pārējo, kas saistīts jau ar citu zināšanu līmeni. he Tāpēc nemācēšu sīki smalki aprakstīt visu un atbildēt uz neskaidriem jautājumiem.

Pastāstīšu savu pieredzi un domas par šo mazo, interesantā izskata kameru.

Droši atļauju par sevi pasmieties, ja runāju interesanti par šādām lietām, kas nav man ierastas un ikdienišķas. 
Kamerai, kā izrādās ir fish eye "režīms", kuru es atklāju dienā, kad devos nodot kameru. 
Šī Fish eyes sniedz lielisku iespēju iemūžināt kadrus, kas ir redzami platā leņķī. Šo funkciju var arī manīt un pāriet uz parastu režīmu, kas ir mums visiem jau ierasts.

Negribas neko samelot aprakstos un pārējās detaļās, tāpēc ielikšu linku, kur varat apskatīt detalizētāku informāciju par šo kameru. 
Canon LEGRIA mini
Man šī mazā, mīlīgā un interesantā izskata kamera ļoti iepatikās. Man tā likās ļoti moderna, piemērota aktīviem, radošiem, izdomas bagātiem jauniešiem, kuriem ir ar ko dalīties, dalīties savos piedzīvojumos un redzējumos. Viennozīmīgi ceļotāju must have. Kamera ir parocīga un salīdzinoši viegla. Tai ir touch screen un atsevišķa poga sānā, funkcijai, kur var apskatīt bildes/ video. 
Kamera ieslēdzas ar slēdzi, šis slēdzis arī atbrīvo lēcu no plastmasas vāciņa, kas to pasargā. 
Bildē var redzēt arī "bilžu apskates" pogu, kuru jau pieminēju iepriekš. 
Kamerai ir atbalsta kājiņa vai statīvs, kurš fotoattēlam liek rādīties no cita skatu leņķa.

Atļaušos ielikt video, kur kamera parādīta darbībā. Video ļoti jautrs, aktīvs un dzīvespriecīgs.
 
Arī es biju sagatavojusi pāris video klipus... beet - Tā, kā es jau iepriekš pieminēju, ka neesmu tehnisks cilvēks, tad man sanāca LIELAS problēmas ar video apstrādi. Es nemāku rīkoties ar programmām... Uzfilmētās video montāžas ir lielas, tās nevaru ievietot video apstrādes programmā. Un tur arī apstājos un tālāk netiku, jo neko nesaprotu no tādām lietām.
Žēl, jo gribējās šo rakstu izveidot interesantu, ar kaut ko netradicionālu un radošāku. Kā vienmēr- apstājos pie tā, ka nav tik lielu zināšanu šādās lietās. Piedodiet, bet būs jāiztiek bez video materiāla ar šo Legria foto kameru. 

Kādu kameru tu lieto, lai iemūžinātu savus dzīves mirkļus?





Garnier BB krēma Giveaway vēl turpinās, steidz pieteikties:

Lai jakas brīvdienas! 

xo, Santa

9 komentāri

  1. interesanta, bet es, ja godīgi nekad neesmu fotografējusi ar tādam mazām kamerām :D es izmantoju canon 450d, bet diemžēl nav video funkcijas. bloga bildēm vīrs mani apgreidoja ar labāku lēcu un ārējo zibspuldzi, tā kā pa lielam man pietiek. gribētos jau apgreidoties uz ko krutāku - lielais sapnis šobrīd ir canon 5d, bet nu finanses nepavelk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, mans vēlmes ir iegādāties kameru ar video funkciju, jo pašreizējai arī nav. :/

      Jap, arī mans sapnis un iegribas ir iegādāties Canon EOS 5D Mark III, to jau arī pieminēju savā Ziemassvētku wish list sarakstā. :) .. es tāpat kā tu, atduros pret finansēm.

      Dzēst
  2. Mans lielais sapnis ar ir Canon 5d :) Bet mazais sapinis ir canon EOS M :) ceru, ļoti ceru, ka sanāks.. patreiz bildēju arī ar Canon, kuru principā būtu jāsauc par vectētiņu vai jāliek izsolēs par bargu naudu, ka tik ilgi ir izdzīvojis šajā pasaulē :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Dāmas, mēs esam uz viena viļņa, visas vēlas Canon EOS 5D Mark III. <3 Manu sirdi iekaroja jau pirms Ziemassvētkiem un tāpēc iekļāvu to savā wish listā. :)
      http://santakudrenicka.blogspot.com/2013/12/ziemassvetku-raksts-nr-3-christmas-wish.html

      Runājot par cenu- Nav no drošiem avotiem, bet cik internetā atradu, cena svārstās no 271.00 Eur līdz 300.00 Eur. :)

      Dzēst
    2. Es arī biju uz 5d viļņa, līdz iznāca 6d, un nenožēloju, ka apgreidojos uz 6d ;)

      Dzēst
  3. P.s. šo labprāt pamēģinātu tiešām ceļojumā vai iespējams uzņemt ar tādu arī video, ne tikai bildes :)

    AtbildētDzēst
  4. Atkal jaunais gadžets.. kur tad bez tiem.., bet man liekas, ka šis ir kaut kas netradicionāls, bet diezgan noderīgs cilvēkiem kam nepatīk masveida tehnika (piem. es). :D

    AtbildētDzēst
  5. Interesanta recenzija!

    AtbildētDzēst

Blog Archive