Everything5pounds.com pasūtījums |Fashion

Sveikas <3

Piedodiet par ilgo kavēšanos, šīs pēdējās dienas baudīju dzīvi un pavisam nedomāju parvirtuālo pasauli.
Man būs jāsaka šī banālā frāze- "tā nogurt var tikai no svētkiem!" Man patiesi vajag brīvdienas, kurās es neko nedaru, guļu, guļu, guļu. Šobrīd man smadzenes pilnībā atsakās funkcionēt, jūtos kā staigātu pa mākoņiem
 Ja man būs spēks, pēc kāda laika padalīšos savos piedzīvojumos arī ar jums. :)  


Atrādu pasūtījumu no internetveikala: http://www.everything5pounds.com/ , kuru veicu jau labu laiku atpakaļ, jūlija sākumā.

Sākšu ar to, ka neraizējos par pasūtīja nomaldīšanos, jo to atved ar DPD kurjeru. Tāpēc biju pārliecināta, ka nekur nekas nepazudīs un prece man tiks pievesta pie pašām mājas durvīm.
Pasūtījumu veicu svētdienā, kurjers pēc nedēļas, pirmdienā, jau zvanīja, lai vienotos par precīzākiem piegādes laikiem. Kopā sanāca gaidīt 7. dienas.
Šis bija man otrais pasūtījums no Everything5pound mājas lapas. Pirmajā pasūtījumā, kuru veicu apmēram  pirms diviem gada es vīlos, jo 37 izmēra puszābaki bija par lielu un divi pārējie apavu pāri bija vienkārši ļoti neērti.

Visas šīs kurpes pasūtīju ar 36 izmēru un tās perfekti der 37 izmēra pēdai. 
Ar 36 izmēru kurpes pasūtīju tādēļ, jo zināju, ka šāda veida siksniņu apaviem mēdz slīdēt ārā kāja.
Koraļļu un krēmkrāsas, zamšādas imitācijas kurpes. Lieliskas, burvīgi izskatās savienojumā ar vieglu vasaras kleitiņu.

Samta imitācijas zaļas kurpītes. Domāju, ka šīs ir lieliskas gan rudens, gan vasaras sezonai. Patīk, patīk.<3

Tadāa. Te arī būs manas pirmās "īstās" platformu kurpes manā mūžā. Tiesa gan nav tādas kādas vēlējos, bet tomēr platforma.Viegli sakombinēt ar džinsu biksēm un vieglu džemperīti, kā arī ir kičīgu kleitiņu.


Ohh, esmu super priecīga par šiem pirkumiem. Domāju, ka par 5 poundiem esmu atradusi lieliskus apavus. 



Padalies ar i-veikaliem, kur tu iegādājies savas  drēbītes, apavus un aksesuārus?



xo, Santa

13 comments

  1. Anonīms20/7/14

    Pati esmu sūtījusi no asos.com,yoox.com un aliexpress.com Aliexpress vispār ir mans favorīts. Zara kaklarotas pa lēto un tā.. :D
    Kurpes skaistas, īpaši zaļās, ja es būtu īsāka, viennozīmīgi sapirktu visdažādākās papēžkurpes! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. paldies, yoox.com lapā izskatās interesantas lietiņas. :) Nebiju līdz šim par tādu lapu dzirdējusi. :)

      Dzēst
  2. Foršas kurpes, īpaši tās zaļās, bet es laikam kļūstu veca, pirmajā plānā sāk izvirzīties komforts, pat mazliet žēl, jo ne vienmēr to var apvienot ar tik efektīgu dizainu.

    Biežu no viskautkurienes sūtu, bet favorītos ir asos.com, javari.de (kas nu jau laikam pārtapis par amazon.de), bet tādām rotām un fifļukiem aliexpress.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ikdienas kurpēm, kuras nēsāju katru dienu, arī pirmajā vietā ir komforts. :) Citādi es katru dienu staigātu sapīkusi un neapmierināta ar dzīvi, jo kājas būtu noberztas un kurpes spiestu...he

      Neesmu vēl tā īsti sapratusi, ar ko aliexpress.com atšķirās no Ebay.com?

      Dzēst
  3. klau, pastāsti par sūtīšanas maksu. Cik sanāk maksāt sūtot uz LV ? Kupes skaistas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tas ir - kurpes

      Dzēst
    2. Tātad, es salasīju četras draudzenes, kuras bija gatavas kaut ko pasūtīt no Everything5pounds.com. Manuprāt, tur ir divi veidi kā maksāt par shippingu.
      1. Veids Maksā pēc svara, kas priekš manis nebija izdevīgi, jo kurpes ir smagas.
      2. Veids Maksā 11.99 (vai kaut kas ap to summu), pasūti cik daudz drēbīšu un kurpīšu gribi, pēc tam sadali to shippinga naudiņu un tiem četriem cilvēkiem, kuri arī pasūtīja, beigās par pasūtīšanu maksā tik vairs kādus 3,00 poundus, (Euro būtu apm, 5.00)
      Ceru, ka saprati, kaut ko no manas murgošanas. :D

      Ja interesē kaut kas sīkāks, uzraksti privāti. :)

      Dzēst
    3. Paldies! Man viss skaidrs! Būs jāpasūta :)

      Dzēst
  4. Jau kādu laiku domāju kaut ko pasūtīt no http://www.everything5pounds.com/, bet bail par izmēriem.. Man ir standarta 37 izmērs, principā sanāk, ka, ja Latvijā redzu lētus apavus ar 37 izmēru, tad varu pirkt bez mērīšanas un noteikti derēs.
    Cik saprotu, tad vaļējos apavus jāsūta ar 36. izmēru?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kā jau noprati, arī man ir 37 kājas izmērs, un zini, tiešām, ja tās ir augstpapēžu kurpes, kurām ir vaļējs purniņš ņem izmēru mazāku. :)
      Vēl, kas būtu jāatceras, mana kāja ir 37, un bieži der 36 izmēra apavi, nevis 38. Varbūt ar tevi ir otrādi, ka tev bieži der arī 38 izmēra kurītes, un tad es neieteiktu ņemt 36 izmēru, jo var būt, ka 36 izmēra apavu būs par maziņu.
      *Bet man nekad nav bijušas problēmas, ar kurpīšu pārdošanu, jo par tādu mazu summu, meitenes ir gatavas arī pārpirkt apavus, kuri, protams, nav nēsāti. :)

      Dzēst
  5. Mana tehnika ir tāda...ja Pinterest vai kāda citā websitā atrodu kādu lietu, kas man tiktiešām patīk un es to vēlos iegādāties izmantoju google image search. Bildi kur redzams produkts pievienoju google image search un spiežu search...pēc attēla ši app meklē kur šis produkts redzams vai nopērkams. Nesen nopirku dzeltenu kleitu , nobidoju pa 12 poundiem asos.com cena 80 dolāri. Tāpt ar Daniel footweare ankle boots, orģināla cena 140 poundi nobidoja pa 25 poundiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Interesanta pieeja. :) Biju dzirdējusi jau par šādu veidu, bet tas viss priekš manis liekas par sarežģītu.

      Dzēst
  6. Anonīms10/5/17

    pleasant post. stay aware of this fascinating work. It truly regards realize that this theme is being secured additionally on this site so cheers for setting aside opportunity to talk about this!
    cheap heels

    AtbildētDzēst

Blog Archive