Krikumi

Sveikas <3

Man jau ir apnicis attaisnoties un šinī mēnesī, gandrīz katrā rakstā, lūgt atvainošanos, ka posti nav regulāri un ir tik reti. Bet pie velna, jūlijs man ir bijis piedzīvojumiem bagāts mēnesis un man vienkārši nepietika spēka un laika šeit rušināties. 
Bet tagad... Es esmu saņēmusies un man ir otrā elpa sākt strādāt ar pilnu atdevi. :))

Atrādu nesenos krikumus, ko iegādājos @Drogas.
Schwarzkopf Taft Matu laka un putas
Manuprāt, ja putas un laka ir no vienas sērijas, tad tie darbojas un sniedz viskvalitatīvākos rezultātus matu ieveidošanā.
 "Čistaja linija" sejas skrubīts
Vienu brīdi šis bija bums mūsu latviešu meiteņu blogos. Beidzot, BEIDZOT arī es esmu šo skrubi iegādājusies un nu veltu laiku tā testēšanai. No manis atsauksmi dzirdēsi jau pavisam drīz.
 Nivea Gental Cleansing lotion
Kādu laiku atpakaļ uzzināju, ka es esmu  90% sausas ādas īpašniece, nevis kā es biju domājusi, ka man ir jaukta tipa āda. Tāpēc šobrīd esmu procesā un pamazām nomainu visus savus neatbilstošos ādas kopšanas līdzekļus, pret tiem, kuri paredzēti sausai ādai.
 Foam rollers 
Šos patiesībā varu pieskaitīt pie nevajadzīgajiem pirkumiem. Nopirku tikai tāpēc, ka iedvesmojos no draudzenes, kurai bija šādi paši ruļļi un nodomāju, ka man arī tādus vajag. 


Kas ir tavs pēdējais pirkums, kuru tu vari pieskaitīt pie "Nevajadzīgām lietām", kuras krāj mājās putekļus? 



Uz drīzu tikšanos!
xo, Santa

8 komentāri

  1. Par produktu saderību un ne tik, gan nepiekritīšu. Es frizūras veidoju ar dažàdu firmu produktiem ;) ne vienmēr viensi firmai visi produkti ir labi, bet kaut kādā līmenī viena zīmola molekulas saisaistīsies labāk kā divu dažādiem ne visai labiem oriduktiem :) nevajadziga lieta, kas kraj putekļus, pēdējā laikā nav pakerta... Brīvo līdzekļu nav tik daudz, lai tādus atļautos :D

    AtbildētDzēst
  2. Sava veida taisnība arī tev ir, kurai nevaru nepiekrist. :) Ir reizes, kad gadās atrast tādu produktu saderību, ka neko labāku vairs nevar vēlēties un var gadīties arī taisni pretēji. :)

    AtbildētDzēst
  3. Ar šo skrubi uzmaniem, sausai ādai tas var būt drauds nevis sabiedrotais. :) Pagājušajā vasarā nu loti patika, bet sapratu, ka tas vairāk skrāpē ādu nekā attīra, tāpēc uz šo vairs neskatos, lai arī cik laba atlaide :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Neko sīkāk šobrīd par skrubi nerunāšu, jo taisos par to rakstīt rakstu, bet zini, man ir pilnībā jāpiekrīt tevis teiktajam. :)

      Dzēst
  4. Anonīms28/7/14

    Īstais skrubis bija aveņu :)
    Un es tiešām nesaprotu šo atvainošanās tendenci un vajadzību. Tas taču skaidrs, ka katra raksta tad, kad var un ir par ko rakstīt!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par sapratni, jo ne visi cilvēki to spēj saprast un respektēt. :)

      Dzēst
  5. Anonīms29/7/14

    ak jē, to Nivea losjonu izlasīju kā Genital Cleansing un nobrīnījos, kas tas par jaunumu :DDD

    AtbildētDzēst
  6. Šis skrubis ir vienkārši dievīgs, ne viens cits no dārgā gala pat nestāv tuvu. Diemžēl UK šo nevar dabūt, taču atradu vienkārši identisku alternatīvu St.Ives aprikožu kauliņu skrubi. :)

    AtbildētDzēst

Blog Archive