LUSH Christmas collection

Ziemassvētki ir, bija un būs mani mīļākie svētki, un viss, kas ir saistīts ar šo tēmu mani dara laimīgu līdz sirds dziļumiem. Šodien došu tev iespēju ielūkoties LUSH Ziemassvētku kolekcijas prezentācijā.
Foto- Jānis Saliņš
21.Oktobrī LUSH prezentēja Ziemassvētku kolekciju. Kolekcija sastāv no dušas želejām, vannas bumbām,  vannas putām, lūpu skrubjiem un ziepēm.

Visa pasākuma laikā bija sajūta, ka atrodos visinteresantākajā ķīmijas kabinetā, kurā veicam dažādus eksperimentus. Visu aptaustījām, smaržojām un testējām ūdenī. Atbraucot mājās, es smaržoju pēc saldumiņa, drēbes un mati man bija uzsūkuši visus pieejamos aromātus. 
Es vienmēr jūsmoju par LUSH veikala filozofiju, klientu apkalpošanu un, protams, piedāvātajiem produktiem. Man patīk, ka saskarsme ar LUSH vienmēr man dod pozitīvas emocijas! 
Foto- Jānis Saliņš
 Šī krāsainā bumba ir kolosālas ziepes un to smarža ir pasakaina! Ļoti svaigs un citrusīgs aromāts, kas atsvaidzina un tonizē ādu. Ziepju nosaukums- Aļaskas Deserts
Foto- Jānis Saliņš
Foto- Jānis Saliņš

Saku lielu PALDIES LUSH  un Polhem PR Latvia komandai par pozitīvo otrdienas pēcpusdienu! 



Lai jauka, pozitīva un smaidoša jums šī diena!

Santa

3 komentāri

  1. Aļaskas Deserta ziepes man arī ļoti iepatikās. :)

    AtbildētDzēst
  2. Man ar patīk Aļaskas Deserts :)

    AtbildētDzēst
  3. Notrāpīts tieši laikā, ne par asu, nedz arī saldu. Lai gan, manuprāt, aromāts vairāk atbilstošs vasaras sezonai, jo ir citrusīgs un atspirdzinošs. :)

    AtbildētDzēst

Blog Archive