L'Oreal PARIS True Match foundations |Review



L'Oreal PARIS True Match tonālie krēmi.
Lielisks pārklājums, viegli sapludināms, pielāgojas sejas ādai, radot vienmērīgu un gludu nobeigumu. Mana āda pēc šī tonālā krēma uzklāšanas uz sejas jūtas patīkami svaiga, starojoša un veselīga. Tonālie krēmi ir ar SPF 17 aizsarg filtru un tas nav redzams ar zibspuldzi veidotās bildēs.
L'Oreal PARIS True Match tonālie krēmi nesatur smaržvielas un eļļas. Tas ir šķidras konsistences un tā, kā tas ir uz ūdens bāzes, tad šis tonālais krēms izceļ sausos ādas pleķus, kas manā gadījumā arī notika. Noteikti ieteiktu dienas laikā atjaunot pārklājumu ar pūderi, jo pēc pāris stundām parādās neliels spīdums.

Droši vien reklāmās jau esat dzirdējušas, ka šie tonālie krēmi sadalās trīs lielās grupās-  (W)siltajos(C)vēsajos un (N)neitrālajos  toņos, šie apzīmējumi ir parādīti uz katra korķīša, kas nedaudz atvieglo to izvēli. Ja zini, kad esi vēsas ādas īpašniece, meklē burtiņu C, un tad izvēlies piemērotāko tonālo krēmu no šīs grupas. 
Uz savas ādas izmantoju gaišāko no trīs toņiem- R3- C3 Beige Rose 
Pieejami: Drogas
Cena: +/- 14 Euro
Vērtējums: 8/10

Zinu, ka šis produkts ir daudzu meiteņu favorīts. Ja esi mēģinājusi, padalies informācijā, kas tev patīk šajā tonālajā krēmā?!



Lai izdevusies ceturtdiena!

Santa




6 komentāri

  1. Man patik sim tonalajam cena, jo ar atlaidem Drogas nopirku ap 8 EUR. Labs klajums, labi nosedz, nerada maskas efektu. Par to spidesanu taisniba, man spid jau pec stundas, bet ta ir ar visiem tonalajiem kremiem. Mana atsauksme seit http://aijassecret.com/2014/10/23/review-loreal-true-match-tonalais-krems/

    AtbildētDzēst
  2. Hm, nez kā ar manu ādu, bet nes bieži nemaz nepūderēju :) skaistas bildītes ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man gluži tāpat kā tev- es savu ādu nepiepūderēju praktiski vispār, jo man labāk patīk mazliet ietaukojusies, spīdīgāka āda + man tik ļoti neizceļas sausie ādas pleķi. :)
      Paldies, bija laba oma, iedvesma un gaisma. hah

      Dzēst
  3. Anonīms6/11/14

    Ne pa tēmu- tev uzacis izskatās lieliski!Tu pie meistara dodies vai pati?Krāso vai nē?Ieraudzīju un uzreiz gribēju pateikt!

    Par tēmu- šitie tonālie man ir 4 iepakojums un visi toņi garām,viens pa rozā,pārējie trīs nepareizie toņi.Par to patiku maz māku teikt,atceros,ka sen sen atpakaļ mans pirmais tonālais arī bija True Match,bet tad vēl SPF nebija modē :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Uzacis man dabas dotas, biezas un tumšas, taču ir vietas, kur es tās tāpat iezīmēju, lai viss iet harmonijā. :) Paldies.

      Kā tu izvēlies sev tonālo krēmu?

      Dzēst

Blog Archive