Christmas Gift guide for Him |Christmas special 4

Smieklīgs zeķu pāris. Man ļoti patīk, ka pie nopietna apģērba tiek pievilkts interesants zeķu pāris. Var nebūt arī tik crazy kā dzeltenas pīles uz zilām zeķēm, pietiekami iespaidīgi būs arī koši violetas, dzeltenas vai  gaiši zilas zeķes. Iesaku apskatīt Gentleman's Shop ! Viņi piedāvātajā klāstā ir tieši tādas zeķes par kurām es runāju- jautras, uzmanību piesaistošas un gaumīgas. (Izpētot mājaslapu sapratu, ka tur ir īsta vīriešu paradīze.) 

Tauriņš. Lieliska dāvanas izvēle! Nesen vienam no saviem draugiem redzēju ap kaklu apliktu ļoti skaistu un vienkāršu latvisku tauriņu no linu auduma un prievītēm. Izmeklēju visu internetu un atradu (Laine_Arbidane, ) instagram  profilu. Laine veido skaistus, latviska tipa tauriņus, kuri priecēs ne tikai nēsātāju, bet arī apkārtējos. 

Naudas maks. Praktiska un noderīga dāvana. Šogad grasos iegādāties šādu dāvaniņu savam tētim, jo pa kabatām tas ir nobružājies un nolocījis visus stūrus, kas vīriešu makiem ir ļoti tipiski.

Josta. Man liekas, ka arī šī dāvana ir praktiska un noderīga visiem vīriešiem. Ikviens stiprā dzimuma pārstāvis novērtēs īstu ādas jostu.
Tikko kā uzskrēju virsū PerkamKopa.lv piedāvājumam CALVIN KLEIN josta pa 29.99

Rokas pulkstenis. Manuprāt, šī ir klasiska Ziemassvētku dāvana. Cenas ir ļoti daudz un dažādas, taču domāju, ka atradīsi savam budžetam visdraudzīgāko piedāvājumu. 

Zippo šķiltavas. Noderēs arī puisim, kurš nesmēķē.  (Es arī sev vienas tādas gribētu, lai gan pati neesmu iesaistīta smēķētāju bariņā). 

Austiņas. Laba dāvana tiem, kuri aizraujas ar videospēlēm vai tiem, kuriem patīk klausīties mūziku, kad dodas pastaigā pa parku vai brauc sabiedriskajā transportā. Arī es esmu viena no tām, kura vilcienā mīl izolēties no visa, lasot grāmatu vai  klausoties mūziku. Labas austiņas noderēs abiem dzimumiem, izvēlies tik pareizo dizainu un trāpīsi 10'niekā ar dāvanas izvēli.

Galda spēles. Puišiem patīk spēles, patīk jautrība, izklaides un adrenalīns. Uzdāvini aizraujošu galda vai video spēli.  Atraktīva un jautra spēle arī pieaugušajiem būt- Simulators "Deju grīda".  



Apskati un smelies iedvesmu iepriekšējā rakstā, kur runāju par dāvanām VIŅAI!




Lai izdevusies Tev šī diena!

Santa








2 komentāri

  1. Paldies par rakstu, ļoti noderīgi, īpaši par Gentleman's Shop. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Gentleman's Shop tīri nejauši uzskrēju virsū un sapratu, ka tur viss vajadzīgais dāvanām priekš vīriešiem. :)
      Paldies. :)

      Dzēst

Blog Archive