NYX Profesional make up |Make up


Attēls
Janvāra sākumā Latvijā ieradušies oficiālie NYX kosmētikas firmas pārstāvji, kuri savu produkciju šobrīd piedāvā lielākajos"Douglas" veikalos. Man bija neliels pārsteigums, kad stāstot pāris savām draudzenēm par šo lielisko ziņu, tās uz mani skatījās, nesaprazdamas par ko es runāju. Nodomāju, ka pavisam īss stāsts par NYX profesionālo dekoratīvo kosmētiku varētu būt noderīgs arī kādai no jums.

 NYX(niks), grieķu mitoloģijā (NIKTE) nozīmē nakts dieviete, skaistuma un spēka simbols. NYX kosmētika ir profesionāla dekoratīvā kosmētika kā vizāžistiem, tā arī sevi mīlošām daiļavām, kuras lieto kosmētiku. NYX kosmētika nāk no ASV, tā ir ar labu kvalitāti, plašu produktu klāstu un pieņemamu cenām. 

Runājot par piedāvājumu, veikalos ir atrodami pamata produkti un firmas "best selleri". Dažādos "Douglas" veikalos piedāvājums mazliet atšķiras, citā tas ir plašāks, citā mazāks. Noteikti iesaku doties uz Alfas "Douglas" veikalu, tur patiesi ir plašs un krāšņs produktu klāsts. Stendā ir atrodami visi divpadsmit toņu Jumbo acu zīmuļi, četras sešu toņu acu ēnu paletes, lūpu Plumleri (Pump it up Plumper) un vēl, un vēl...
Esmu sazieķējusies ar visiem iespējamajiem lūpu produktiem. No kreisās divi matētie toņi (Soft matte lip cream).Piedāvājumā lieliski toņi, sākot no viegli rozā, līdz piesātinātam ogu sarkanajam. 
Blakus esmu uzvilkusi universālā grima zīmuļa līniju, kuru var izmantot maskējot nelielus ādas krāsas defektus, piem., nelielus apsārtumus. To var arī viegli apvilkt ap lūpu kontūru, vairāk tās izceļot un piekoriģējot formu (labi jāizpludina!), kā arī to var izmantot acs gļotādā, piešķirot acij apjomu. Nosaukums šim universālajam zīmulim ir Wonder pencil, pieejami trīs toņi. 
Nākamie divi augšā esošie produkti ir Butter gloss un Butter lip balm.
Apakšējā rindā atrodas Mega Shine lūpu spīdumi. Mans mīļākais tonis no visiem piedāvājaties 17 toņiem ir 126 PLUSH RED. Dievīgs, tumši sarkans vīna krāsas tonis.



Ko tu vēlies izmēģināt no piedāvātajiem produktiem veikalu plauktos?


Lai saulaina un pārsteigumiem bagāta diena!

Santa



15 comments

  1. Nyx taupe vaigu ēnas noteikti. :) nepiefiksēji vai alfā bija? Visur viņas izpārdotas, kur meklēju. :/ vēl gribu nopirkt butter gloss in apple strudel. Šis gan būs atkārtots pirkums jau. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jap, NYX taupe blush ir pieprasīts un izslavēts produkts. Tas ir lielisks sejas modelēšanai. :)

      Dzēst
  2. Man ieinteresēja tas wonder pencil tieši acu iekšējai kontūrai. Esmu mēģinājusi dažādus, bet neviens vēl līdz galam nav apmierinājis.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noturības vai toņa ziņā nav apmierinājis?

      Dzēst
  3. Interesantas lietas, bet tas ko es noteikti vēlos no Nyx ir lūpu bāze:) Mab jau stāv blakus sarakstīts saraksts ar ko vēlos, tad jau redzēs kad man pamodīsies tā vēlme iegriezties Douglas veikalā atkal. Lai arī tur esmu tik daudz strādājusi, nevaru, man ir sava veida psiholoģiska alerģija pret to iestādi :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pamēģināju NYX lūpu bāzi uz rokas, vilku pa virsu lūpu zīmuli, slīdēja nost. Pamēģināju Soft matte lip cream, viss likās ok. Noteikti dod ziņu un atsauksi, kad izmēģini šo produktu. :)

      Dzēst
  4. Anonīms27/1/15

    Un kā ar cenām? Tāds pats uzcenojums kā iepriekš? ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ahh, šis vienmēr ir bijis sāpīgs jautājums. Jā, cenas ir uzcenotas, taču tās nav pārmērīgi augstas. :)

      Dzēst
  5. vai Douglas veikalos tas piedāvājums ir stipri atšķirīgs kā, piemēram, Āgenskalna veikaliņā?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Stipri nav, bet kaut kādas lietiņas tāpat atšķiras. :) Douglas veikalos nav tādas lietas kā pigmeni un nagu lakas. Varbūt kaut kad, kas tāds arī parādīsies, bet šobrīd nav.

      Dzēst
  6. Super! Paldies par informāciju, iešu uz vietas skatīties kas un kā. :)

    AtbildētDzēst
  7. Hm, bet viņu firmas veikalu vairs nav?
    Es gan neesmu lielā sajūsmā par NYX. pagāšjušajā ziemā nopirku sev pilnu sejas maskēšanas komplektu, bet sajūsmā nebiju. Tonālā bāze, man šķiet, neko neizlīdzina, tonālais seju padarīja plakanu, lai pēc cilvēka izskatītos, prasās tad pašai šur tur spīdumus pielikt, bet man ar to nepatīk piņķerēties. Un ar visu bāzi un noturīgo tonālo, viss no sejas pazūd līdz pusdienas laikam. Toņi tonālajiem dīvaini-nopirku 4 numuru, kas pat manai gaisājai ādai bija par gaišu. Pēc acu ēnu bāzes, ēnas sagāja rieviņās. HD pūderis varbūt būtu labs, bet toņi tikai 2 - baltāks par baltu un tumšs. Skatos uz ēnām, bet pēc šī visa iegrābiena, bail. Vienīgais, kas patīk ir birstošās ēnas-spīdums šampanieša tonī. Izmantoju kā spīdumu, priekš ēnām par spīdīgu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir, jā. Atšķirība ir tikai tā, ka Douglas veikalos ir oficiālie firmas pārstāvji un kosmētika nāk no tiešajiem izplatītājiem. :)

      Tonālie krēmi ik viena seju padarīs plakanu un neizteiksmīgu, kā vaska figūru. Ja pašai nav izteikti sārti vaidziņi, kuri spīd cauri tonālajam krēmam, tad viegls sārtums uz vaigu kauliem atrisinās šo problēmu, seja atgūs dzīvīgumu un tā vairs neizskatīsies tik plakana un nedzīva.
      Krēmveida līdzekļi, kas šinī gadījumā bija bāze un tonālais krēms, vienmēr ir jānostiprina viegli ar pūderi, tas arī palīdzēs šiem produktiem noturēties krietni ilgāk uz sejas. Tas pats ir arī ar acu ēnu bāzi, uzklājot bāzi tai pa virsu ir jāuzklāj kāda neitrāla, matēta miesas krāsas ēna, kas nofiksēs krēmveida produktu. Pēc tam droši var likt virsū izvēlētās ēnas. Šādā izpildījumā viņas būs vieglāk izpludināmas un pasargātas no saiešanas rieviņās.
      *Un tas nav attiecināms tikai uz šīs firmas produktiem. :)

      Ceru, ka kāds no padomiem noderēja. :)

      Dzēst
    2. Pūderi, to pašu HD, liku pa virsu, diemžēl nelīdzēja. Par acu bāzi ņemšu vērā. Jo maniem plakstiņiem vēl nav atradusies bāze, kas tiešām noturētu ēnas. arī tā pati Artdeco, kas citiem tur ļoti labi.

      Dzēst

Blog Archive