5 Minute Morning Routine |Make up

"Make up rītos, kad jūties tik nogurusi, ka atliec modinātāju pārāk daudz reižu"...
Šodien dalīšos savā 3-5 min. make- up'ā. Ātrs un drošs veids kā efektīgi savest savu seju kārtībā ikdienas gaitām.
Make- up ieturēts ļoti vieglos un dabīgos toņos, šādā veidā  nav jāuztraucas par to vai steigā nepārspīlē ar vaigu sārtumu vai lūpu spīdumu. 

Bāze- Lancome "Effet miracle".  Izlīdzina sejas reljefu un parada ādu īpaši maigu. Ir reizes, kad šo soli arī izlaižu un ķeros klāt pie tonalā krēma uzklāšanas. 

Tonālais krēms- L'oreal True match tonis R3-C3. Viegls, vidēja klājuma tonālais krēms. Bieži vien, izmantoju arī kādu  BB krēmu, lai nav jāuztraucas par neizstrādātiem tonālā krēma laukumiem.
Tā kā mana āda ir ļoti sausa, it īpaši T-zonā, tad pūderi tonālā krēma nostiprināšanai praktiski nelietoju.

Vaigu sārtums- Clinique Blushing blush Powder blush. Dabīgs sārtums, viegli piesārtušu vaigu izskatam.  

Uzacis- Essence Eyebrow designer 04 Blonde. Kad steidzos, uzacīm piezīmēju tikai nobeiguma astītes, jo tur matiņi ir visretākie. Biju domājusi, ka man, brunetei, šis Essence zīmulis būs stipri par gaišu, bet nē, ir tieši laikā. 

Skropstu tuša- Maybelline Lash Sensational Noir/black. Izteiksmīgākam skatienam. (Atsauksme sekos kādā no turpmākajiem rakstiem). Šādos gadījumos, nemaz necenšos vilkt lainera līniju. 

Lūpas- L'orela Molto mauve 500. Ideāls ikdienas lūpu spīdums, perfekti atbilst manam dabīgajam lūpu tonim. Ja ir laiks, tad mēdzu arī viegli piekoriģēt lūpu formu ar dabīga toņa lūpu zīmuli.
 Noteikti pieturos un arī ieteiktu pieturēties pie spīdumiem, jo steigā uzkrāsot perfektas formas lūpas ir dikti grūti.



Kādus tu produktus izmanto savam 5min. make up'am?


Jauku dienu vēlot,
Santa

13 comments

  1. Ļoti glīts rezultāts:) kad jāsteidzās, tad arī cenšos izmantot maksimāli maz produktu - tonālais, uzacu zīmulis, kādas krēmveida ēnas un tuša. Vēl arī kāds tonēts lūpu balzams :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies. :)
      Kā dienas laikā Tev ir ar krēmveida ēnām? Nesaiet rieviņās? *Maniem aukainajiem plakstiņiem šī ir problēma.

      Dzēst
    2. Bieži lietoju Color Tattoo - tās tiešām nesaiet rieviņās. Vēl arī Artdeco Long Lasting zīmulīši ir ļoti noturīgi :) Ar pūderim gan vienmēr izmantoju bāzi.

      Dzēst
  2. Es laikam pēdējā laikā tikai katru rītu steidzos, jo ceļos pusstundu pirms iziešanas no mājām un "grimam" atliek vien kādas 10 minūtes. Izmantoju tonālo, pūderi(jo bez tā nevaru), vaigu sārtumu, uzacu tušu, acu bāzi, zīmuli, skropstu tušu un kādu lūpu produktu, bet mainu atkarībā no noskaņojuma. :)
    Tiešām ļoti svaigs un glīts koptēls :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies. :) Acu ēnu bāzi liec, lai zīmulis labāk turētos?

      Dzēst
  3. Man jau cik ilgi nedod mieru tie Loreal spīdumi! Eju garām drogu stendiem, scrolloju cauri i-net veikaliem, bet vienmēr saprotu, ka nevajag, bet tomēr gribas... Gaidu kādu izdevīgu piedāvājumu :)
    Man ļoti patīk tavs make-up dabiski un vienkārši, apbrīnoju arī 5min ātrumu! Man pašai, izmantojot mazāk produktu, sanāk kādas 10min kosmētikai.. no rītiem vispār gan domāšana, gan kustības kaut kādas kājminamās.. ;D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tie patiesi, cepuri nost- dikti labi. :)Tikko pie manis bija draudzene, kura izvandījās pa maniem make up krājumiem, uzkrāsoja šo L'oreal spīdumu un saprata, ka ar sev tādu grib.

      Paldies. :) Atzīšos, arī man no rītiem domāšana un kustība ir graujoša... tāpēc šādos brīžos pieturos pie pārbaudītiem un drošiem produktiem. Vidusskolas laikā no rītiem mēdzu vilkt lainera līniju, pa dienu paskatoties ar skaidrāku skatu uz dzīvi, sapratu, ka laineris ir uzvilkt vienkārši briesmīgi. he

      Dzēst
  4. Ļoti svaigs un patīkams koptēls! :)
    Es steigā lietoju- tonālais (izcilā steigā tikai korektors), bronzeris, skropstu tuša, uzacu zīmulis un kaut kas "atspirdzinošs" uz lūpām. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies. :)
      Arī es akcentam ik reizi pamainu kādu citu lūpu spīdumu, citreiz spilgtāku, citreiz neitrālāku. :)

      Dzēst
  5. Anonīms1/2/15

    Šajā koptēlā izskirosa nozīme ir dabiskajam skaistumam! Tapec ari pietiek ar 5min un minimaliem produktiem.Ta teikt-ko,Tu skaistam padarisi :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pilnībā piekrītu. :) Man vajag pilnu arsenālu, lai no troļļa pārvērstos par cilvēku. :D

      Dzēst
  6. Pievienojos rīta lēno cilvēku klubiņam,jo no rīta paiet ilgs laiks,līdz es saprotu kas ir reālā pasaule ;D
    Mans ikdienas minimums-maybelline dream lumi konsīleris zem acīm,pūderis pāri visai sejai,uzacu zīmulis, skropstu tuša un bronzeris. :)

    AtbildētDzēst
  7. Man ir stipri līdzīgs rīta rituāls, vienīgi pievienoju vēl nedaudz acu ēnas, dažreiz bronzeri, bet iztieku bez lūpu krāsas. Tikai man kaut kā neizdodas iekļauties 5 minūtēs :D

    AtbildētDzēst

Blog Archive