Dove Oxygen Moisture |Hair care

Kādu laiku atpakaļ ar mani sazinājās Dove firmas pārstāvji, piedāvājot izmēģināt "Oxygen Moisture" matu kopšanas līniju. Dove ir viena no manām mīļākajām matu un ķermeņa kopšanas firmām "Drogas" veikalos. Esmu iecienījusi viņu dušas krēmus, kondicionierus un tonējošos ķermeņa losjonus. 


Oxygen Moisture šampūns
Paredzēts plāniem un smalkiem matiem. Šampūns maigi attīra un piedod matiem apjomu. Aromāts patīkami svaigs un mazliet salds. Šampūns viegli puto un labi attīra matus. Neesmu novērojusi pastiprinātu blaugznu rašanos  vai niezi. 
Novērtējums 7/10
Iepakojums 10/10

Oxygen Moisture kondicionieris
Kondicionieris nogludina un padara matus zīdaini gludus. Mati kondicioniera vieglās tekstūras dēļ nejūtas smagi un saķepuši. Aromāts kondicionierim ir daudz maigāks un mierīgāks nekā šampūnam, ir jūtama tas pašas notis, taču daudz pieklusinātākas. Mati žāvēšanas procesā ir viegli ķemmējami, tie neelektrizējas un nespurojas.
Novērtējums 7/10
Iepakojums 10/10
Esmu sajūsmā par šo divu produktu iepakojumu. Man nav speciāli jāapgriež otrādi iepakojums, lai no tā iztecinātu pēdējās produkta atliekas.

Oxygen Moisture Suflē matu maska
Viegla mitrinoša matu maska. Atverot vāciņu biju pārsteigta par konsistenci, jo neko tādu agrāk nebiju manījusi. Maska izskatās kā slikti saputots putukrējums. he Maskai nav nevainas, dikti patīk vieglā konsistence un aromāts. 
Novērtējums 8/10
Iepakojums 10/10

Oxygen Moisture  pie saknēm paceļošs izsmidzināmais sprejs.
Mani mati vienmēr ir, bija un būs plakani, bez apjoma un tekstūras. 
Teikšu godīgi, ka lielas cerības uz šo spreju neliku, taču tas mani visnotaļ patīkami pārsteidza. 
Darīju visu kā rakstīts uz iepakojuma- Izsmidzināju līdzekli pie saknēm mitros matos(var arī sausos) un ieveidoju kā parasti, respektīvi, žāvēju tos ar fēnu pretējā matu augšanas virzienā. Rezultāts- nevainojams! Mati pie saknēm ir jūtami apjomīgāki. Nekad nebiju domājusi, ka savus matus bez to uzkasīšanas jebkad redzēšu tik pie-paceltus pie saknēm.  
Vienīgais mīnus, ko pamanīju- šis efekts uz maniem matiem nav ilgstošs, domāju, ka pie vainas ir mani dabīgi smagie un salīdzinoši biezie mati, kuri vēl pietam ātri taukojās. Plānu un trauslu  matu īpašniecēm šis varētu būt īsts atradums. 
Novērtējums 9/10
Iepakojums 10/10

Kā redzat esmu bijusi dāsna un visiem četriem produkta iepakojumiem esmu salikusi pa 10 ballēm. Nenoliegšu, ka esmu sajūsmā par produktu iepakojumu, ļoti ērti un praktiski, arī dizains vienkāršs, tīrs un gaumīgs.


Vai esi izmēģinājusi Oxygen Moisture  pie saknēm paceļošs izsmidzināmais spreju? 
Priecāšos dzirdēt arī tavas domas komentāru sadaļā.



Smaidiem bagātu dienu! 

Santa





Šis ir produktu sponsorēts raksts, taču viedoklis, kā vienmēr NEMAINĪGI ir un paliks mans personīgais. 


7 komentāri

  1. Sprejs ir šīs sērijas zvaigzne - viennozīmīgi :)

    AtbildētDzēst
  2. Ieintriģēji mani ar Nivea spreju, patiešām ļoti vēlētos pamēģināt, jo mani mati ir diezgan plāni un apjomu tie iegūst vienīgi tad, ja frizieris ir cītīgi pastrādājis! :D
    Lielisks raksts!

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Produkts, ko tiešām iesaku izmēģināt. :)
      Paldies.

      Dzēst
  3. Pūšamais sprejs ir īsta sensācija. Es sākumā arī domāju, kas tur tāds ir, bet kad palieto vairākas reizes un pēkšņi aizmirsti iepūst, tad redzi atšķirību. Ļoti patīk, ka nenoslogo matus un to apjomu tur diezgan pieklājīgi ilgi. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Produkts tiešām labs. :)
      Tiesa gan man tā noturība ne visai laba, kā jau minēju, domāju, ka tas tāpēc, ka man smagi mati, kuri ātri taukojas.

      Dzēst
  4. Ja godīgi, es pat nekad iepreikš nebiju ievērojusi, ka Dove vispār piedāvā matu kopšanas produktus, vien zināju, ka ķermeņa kopšanas produkti sniedz maigu ādu. Būs jāapskata tuvāk!

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    AtbildētDzēst

Blog Archive