Kiehl's Calendula Face wash & Toner |Skin care

Calendula deep cleansing foaming face wash 
Calendula deep cleansing face wash ir putojošs un dziļi attīrošs sejas gēls, kas paredzēts kā normālas, tā arī taukains ādas īpašniecēm. Saskaroties ar ūdeni, želeja uzputojas, maigi attīrot sejas ādu. Putas nesausina un nekairina ādu- Soap un Sulfate free. (Iepriekš ar šo problēmu saskāros, lietojot "Madara" sejas attīrošās ziepītes).  Calendula deep cleansing foaming face wash lietoju jau no vasaras mēneša un šobrīd esmu mazliet vairāk kā pusē 230ml iepakojumam- ekonomiski, piekritīsiet?! Šim produktam ir maigs kliņģerīšu aromāts, nav pārlieku nomācošs un uzbāzīgs. Tā sastāvā ir augu izcelsmes glicerīns, kas darbojas kā mitruma magnēts, kurš nodrošina ādas barošanu, tvirtumu un elastību. (ŠEIT var sīkāk palasīt par glicerīnu, ja kādai interesē).

No rītiem šo produktu lietoju, mazgājot seju ar rokām. Respektīvi, samitrinu  sejas ādu ar siltu ūdeni, pēc tam uz plaukstas, zirņa lielumā, uzspiežu gēlu un ar apļveida kustībām izmasēju to pa visu seju, tādējādi attīrot ādu un sagatavojot to nākamajam solim- tonikam.  Vakarā šo pašu gēlu  lietoju kopā ar Clarisonic Mia2, manuprāt, lieliska kombinācija. Tilpums, kā jau minēju ir 230 ml, iepakojums higiēnisks, kā arī esmu šāda dozatora/pumpīša cienītāja, tas  lieliski ļauj kontrolēt vēlamo produkta daudzumu.

Calendula deep cleansing face wash labi tiek galā arī ar kosmētikas noņemšanu. Acu ēnas, vaigu sārtums, lūpu krāsa un pat parastā skropstu tuša Kiehl's Calendula deep cleansing face wash želejai nav šķērslis. Taču es šo līdzekli neizmantoju kosmētikas noņemšanai. Kosmētiku es parasti attīru ar Bioderma ūdentiņu un tad ķeros klāt šim gēlam. Tā man ir drošāk un komfortablāk, tad zinu, ka seja ir attīrīta 90% + es neizskatos kā panda, kura tikko būtu izvārtījusies pa dubļiem.



Calendula herbal- Extract toner (Alcohol free)
Calendula herbal- Extract toniku sāku lietot vairāk kā mēnesi atpakaļ. Tas lieliski papildina Calendula deep cleansing foaming face wash želeju.  Toniks maigi attīra un nomierina iekaisušu ādu.  Pudelītē peldas dabīgas, ar rokām lasītas, kliņģerīšu ziedlapiņas un mums visiem labi zināms, ka kliņģerītei piemīt dziedējošas īpašības. Tonika sastāvā nav alkohola, kas varētu izraisīt nepatīkamas sajūtas problēmu zonā. Calendula herbal- Extract toniks ir ļoti koncentrēts, tāpēc pietiks tikai ar pāris pilieniem uz vates diska, lai ar to attīrītu sejas ādu. To var izmantot tikai ādas problēmu zonās vai arī lietot, lai attīrītu visu ādu.  Toniks man iet uz urrā! Patīk svaigā un tīrā sajūta pēc produkta lietošanas. Seja liekas pilnībā attīrīta  un sagatavota nākamajiem sejas kopšanas posmiem.
 Lasīju, ka arī vīrieši pēc skūšanās var lietot šo toniku. Vīrieti, atsaucies! Ja esi mēģinājis- dalies pieredzē!




Padalies informācijā- ar ko Tu attīri un tonizē savu sejas ādu? Kas ir tava šī brīža labākā kombinācija?



Santa





10 comments

  1. Šobrīd sejas attīrīšanai lietoju Nuxe Reve del Miel želeju - nejauši pasūtīju sausai ādai, lai gan man tāda nav un ļoti priecājos par šo savu kļūdu - tik maigs, ādu nesavelk un pirkšu vēl :) Un toniks man šis pats no Kiehl's - ļoti, ļoti patīk. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jāsaka godīgi, ka es vēl neesmu iepazinusies ar Nuxe produktiem, taču atsauksmes par viņu produktiem ir vienreizējas. Tuvākā vai tālākā nākotnē būs man ar kaut kas jānoprovē. :)

      Dzēst
  2. Toniku mēģināju, bet kaut kā tad neiepatikās. šobrīd vairāk skatos uz pašmāju Kivvi tonikiem, tie gan varētu būt ne tik ādu savelkoši, bet šīs putas man patika. Izlietoju diezgan ātri, jo uz pārmaiņu lietoju arī otām - ideāli attīrīja grūti attīrāmās otas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nebiju nemaz aizdomājusies, ka ar šo želeju var mazgāt arī otiņas. Taču man ar tik salīdzinoši dārgu produktu otiņas negribas mazgāt... jo to jau man tagad ir vesela jūra un želeja aizietu kā nebijusi. Es pieturos pie tradicionālāka un mazliet ekonomiskāka varianta- šampūns +kondicionieris. :)

      Dzēst
  3. Tonikus lietoju reti, bet attīrīšanai iepatikās Kiehls Cantella vai kā viņu tur neputojošais līdzeklis.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Heh, ar man ir taisni pretēji. Tonikus šobrīd lietoju kā traka, dikti patīk sajūtas pēc sejas attīrīšanas ar šiem tonika veida produktiem. :)

      Dzēst
  4. Es arī tonikus lietoju praktiski nekad, bet kopš pamēģināju Andalou Clementine + C Illuminating āķis lūpā un taisos sūtīt un sākt lietot regulāri.
    sejas mazgāšani šobrīd arī produkts no iherb - Neoteric Cosmetics, Alpha Hydrox putojošs skāpju līdzeklis. Kosmētiku noņem labi, acīs nekož, vienīgais mīnuss aromāts - tāds aptiekas, bet ne izteikts.
    Vispār ar sejas mazgājamiem līdzekļiem vēl nav gadījies iegrābties, bet nav arī bijis neviens pilnais produkts tāds, kuru noteikti negribētos nomainīt. Vienīgais kurš tiešām ļoooti patika bija Beaute Pacifique, pēc tā tiešām bija jūtama atšķirība no parastajiem aptieku produktiem, bet tam atkal cena nav pārāk draudzīga.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kur tu pasūti Andalou Clementine + C Illuminating?

      Dzēst
    2. no Iherba. Bet tā kā pēdējoreizi biju pasūtījusi paraugu komplektu un tagad gribu gan ķirbju masku, gan toniku gan dienas un nakts krēmu, tad laikam arī paskatīšo vai nevar kur citur pasūtīt, tuvāk, lai nav vēl nodokļi klāt. Bet nu nez vai atradīšu.

      Dzēst
  5. Anonīms12/2/15

    pāris pilieni uz vates diska?
    seriously?! kā tad var attīrīt seju? tie pilieni tak tikai vates diskā sasūcas..

    AtbildētDzēst

Blog Archive