NEW L'Oreal PARIS products! |Make up

Gribu jūs tuvāk iepazīstināt ar veikalā jau nopērkamiem un visiem labi pieejamajiem jaunumiem no L'Oreal PARIS
Lieliska iespēja arī tev! Apskati L'Oreal mājas lapu ŠEIT, reģistrējies un piesakies šīs skropstu tušas testēšanai! 

Sākušu ar "must have" produktu ikvienai sievietei.
FALSE LASH SUPERSTAR divu soļu skropstu tuša.
1. Solis- baltā "bāzes" kārta, kas apvij ikvienu skropstu matiņu ar baltas krāsas pārklājumu. Tas piedod matiņam īpaši biezu apjomu un liek, tam izskatīties uz pusi izteiksmīgākam.
2. Solis- melna skropstu tuša, kas nokrāso balto bāzes krāsu un liek skropstām izskatīties piķa melnām un biezāk. Tuša manā gadījumā mazliet smērēja augšējo plakstiņu, jo pateicoties pagarinošajam efektam, skropstas skarās pie uzacs kaula. Tā kā mana āda siltajā laikā pastiprināti taukojās, tad skropstu tuša nereti atstāj arī melnas pēdas uz ādas zem uzacs.
Tā īsti līdz galam nekad šāds divu soļu skropstu tušas uzklāšanas proces nav paticies, tikai tāpēc, ka tas aizņem daudz vairāk laika nekā parastas skropstu tušas uzklāšana. Šādu skropstu tušu atstātu īpašiem gadījumiem, kad ir mazliet vairāk laika, ko veltīt tām.  
Vērtējums- 8/10
Iepakojums- 8/10

Ne mazāk svarīgs "must have" produkts ikvienai sievietei ir lūpu spīdums.
 INFALLIBLE MEGA GLOSS piedāvā lielisku toņu un finishu lūpu spīdumus. Ikviena sieviete starp 12 toņiem atradīs sev vispiemērotāko. Toņi sākot to mierīgiem ikdienas, beidzot ar intensīviem un sulīgiem, karaliski piesātinātiem toņiem. 
Manā īpašumā, pateicoties L'Oreal PARIS pārstāvjiem Latvijā, ir nonākusi pasakaini toņi:
No kreisās: 407 Smoke me up (Matēts finish), 404 Raspoutine- me (Matēts finish) un 110 I got the power (Krēm-veida finish) 
Lūpu spīdumi ir KOLOSĀLI! Ieskrēju Drogās, lai iegādātos vēl kādu toni, taču izvēles vairs nebija. Plaukts iztīrīts pa tukšo. 
Noturība spīdumiem atšķiras, matētie turas divas reizes ilgāk, nekā krēm-veida spīdumi. Līdz ar ko arī matētie toņi būs daudz ekonomiskāki to lietošanā: ja divu stundu laikā krēmveida spīdumu atkārtoti nāksies klāt divas reizes, tad metēto atkārtoti nevajadzēs klāt vēl ne reizi. Arī toņu ziņā matētie spīdumi ir daudz intensīvāki un blīvāki nekā spīdumi ar krēm-veida finish'u. 
Iepakojums gaumīgs, vienkāršs un elegants. Aplikators ērts un viegli manevrējam, produkts tiek dozēts samērīgi, ne par daudz ne par maz. Taču ir viena lieta, kas man nepatīk produkta iepakojumā, un ir pats kāts/ rokturis. Tas ir stipri par mazu un neveiklu tvērienam, vienmēr ir jāpiedomā un jābūt uzmanīgai, lai  to nejauši nepalaistu ārā no rokām. 

Vērtējums- (Matētajiem spīdumiem) 10/10
(Krēm-veida spīdumiem) 8/10 
Iepakojums- 8/10
Uz lūpām mans favorīta tonis no  INFALLIBLE MEGA GLOSS - 407 Smoke me up
Skropstu tuša- FALSE LASH SUPERSTAR
Plakstiņš apstrādāts ar SUPER LINER SMOKISSIME - 102 Brown smoke


Ar kādas krāsas lūpu toni tu jūties 100 000 000... Euro vērta?! :)



Santa

7 komentāri

  1. Auch! Skaisti! :) Man no visiem trim arī visvairāk patīk 407 tonis!

    AtbildētDzēst
  2. Pēdējā laikā jūku prātā dēļ Loreal lūpu spīdumiem. Tie ir izcili :) ēnu zīmulis ar super parocīgs, kas ļauj ātri izveidot grimu.. Ar tušu man ir love/hate attiecības. Rīt sola karstāko dienu - testēšu pēdējo reiz pirms atsauksmes :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jāsaka, ka ar to tušu tā ir- dod super kolosālu apjomu, izliekumu un garumu... taču smērē. Dienā pat vairākas reizes nākas ieskatīties spogulī, lai notrauktu melnumus ap acīm. :.

      Dzēst
  3. Man vienmēr ir patikuši lūpu spīdumi ar matētu efektu - tie klājas tik vienmērīgi un vienkārši! Noteikti vēlētos pamēģināt ar Loreal lūpu spīdumus, ja vien spēšu tos nomedīt kādās Drogās, kur tie nebūs izpirkti! :D

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst

Blog Archive