Delicate Rose by L'Oreal PARIS |Make-up

 Šis rudens jūsu lūpas un nagus ietērps izsmalcināti sārtos toņos. Atklājiet piecus pašus izmeklētākos, gaisīgākos sārtas, matētas un spīdīgas lūpu krāsas toņus, kas īpaši izveidoti, lai būtu piemēroti ikvienai sievietei un izceltu to. Piešķiriet savam izskatam pilnību ar piemērotu nagu lakas toni.
/L'Oreal Paris 
Naomi's Delicate rose
Lūpu krāsa: Ārkārtīgi maigs toņu komplekts. Lūpu krāsā zaigojas kripatiņa no rozā, kripatiņa no maigi oranžā toņa. Lūpu krāsas tonis lūpām liek izskatīties sausākām nekā tās patiesībā ir. Par 100% matētu lūpu krāsu to nenosaukt, taču tā vairāk pielīdzināma tieši matētajām lūpu krāsām, nevis spīdīgi mitrajām. Ne šis ne tas. 
Vērtējums- 6/10
Iepakojums- 9/10
Tonis- 6/10

Nagu laka: Pasakains tonis, viens no maniem iecienītākajiem neitrālajiem toņiem. Šāda veida nagu laku parasti lakoju, kad nogriežu un apvīlēju savus nadziņus ļoti īsus un ļauju tiem kādu laiku atpūsties no košajām, tumšajām, acīs krītošajām nagu lakām. 
Otiņā nekas nav mainījies, tā pati platā, saplacinātā ērti lietojamā otiņa. Laka klāta divās kārtās, obligāta prasība- laba virskārta, jo šīs nagu lakas nav izteikti noturīgas.
Vērtējums- 8/10
Iepakojums- 9/10 
Tonis- 10/10 
Eva's Delicate rose 
Lūpu krāsa: Šo toni redzu kā mazliet veiksmīgāku rozā krāsu paletē. Tonis ir košāks, izteiksmīgāks un koķetāks. Arī matēts, bet ne 100%, noturība pieņemama. Pigmentācija ne visai apmierina, nav īsti bagāts, sulīgs un sedzošs klājums. Itkā visas lūpu krāsas pēc sajūtām krēmīgas, taču uz lūpām tās izskatās sausas.
Vērtējums- 7/10
Iepakojums- 9/10
Tonis- 8/10

Nagu laka: Arī vienkāršs un elegants tonis, taču man mazliet par vecmodīgu un garlaicīgu. Izskatās glīti, taču ne priekš manis un manām prasībām.
Vērtējums- 8/10
Iepakojums- 9/10
Tonis- 8/10

J Lo's Delicate rose
Lūpu krāsa un nagu laka- Īsta rudens kombinācija. Tumši sarkani, vīna krāsas nagi un mazliet košākas violeta toņa lūpas. Koptēls veidojas mazliet roķīgāks un nevaldāmāks. Viens liels mīnus visām lūpu krāsām ir to aromāti- smaržo pēc tipiskas vecmāmiņu lūpu krāsas.
Vērtējums- 8/10
Iepakojums- 9/10
Tonis- 8/10
***
Šādi tad ir tie jaunie Delicate Rose kolekcijas labumi no L'Oreal PARIS. Jāsaka, ka vairāk esmu priecīga tieši par nagu lakām un to toņiem. Kas attiecas uz lūpu krāsām, tās lika vilties. Pirmā kolekcija, kas bija Pure Reds, bija īsta bomba, lūpu krāsas tik sulīgas, pigmentētas un noturīgas. ...Tad šīs kolekcijas lūpu krāsas diemžēl ir kaut kas pavisam cits- blāvākas, nenoturīgākas, neizteiksmīgākas un  neuzrunājošas.


Taču ja man jāizvēlas viens favorītu komplekts, tad tas ir  Naomi's nagu laka un Evas lūpu krāsa.
Kādu tu izvēlētos savu Delicate Rose lūpu krāsas un nagu lakas komplektu? :) 


Superīgu dienu vēlot,
Santa




Paldies L'Oreal PARIS pārstāvjiem Latvijā par iespēju izmēģināt produktus!
(Viedoklis nemainīgi- manējais)! 

10 comments

  1. Kad redzēju kolekcijas promo, man likās: "Jā, gribu!", bet, skatoties atsauksmes, saprotu, ka tiešām nav tā vērts. Žēl, ka tā, jo izskatījās cerīgi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Arī es liku lielas cerības uz šo kolekciju, bet sanāca vilšanās. :/

      Dzēst
  2. Nagu lakas burvīgas! Esmu Gelish upuris, tapēc tās pat neveru vaļā- labāk, lai tiek kādai, kura lietos :))
    Un re pierādās atkal, ka katram tās lūpukrāsas izskatās pa savam :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piekrītu. Vakar, ieraugot tavu J'Lo lūpu krāsu, es biju šokā, pilnīgi liekas, ka mums ar Zandu ir tikušas kaut kādas kreisās lūpu krāsas un tev tās "īstās". he :D

      Dzēst
  3. Ne pa tēmu. Bet Tu jau noteikti zini, ka par Tevi ir superīgs raksts intensa.pro lapā. Iedvesmojoši :)

    AtbildētDzēst
  4. Jā, laikam mums abām nav īsti veicies ar to JLo toni, jo tiešām Laurai vakar pavisam savādāk izskatījās :D Intervija Intensa mājas lapā ir lieliska! Tu vēl satraucies, ka kaut kas neizdosies, bet viss ir lieliski! Lasīju un lepojos par tevi! ;)

    AtbildētDzēst
  5. Annija12/10/15

    Man ir J.Lo lūpu krāsa un esmu sajūsmā - gan tonis burvīgs, gan arī noturība liekas ļoti laba(apakšā nelieku ne lūpu zīmuļus ne ko citu). Iedvesmojos no Lauras bloga, kad nopirku to toni un esmu ļoti apmierināta. Apsveru domu varbūt izmēģināt arī Evas toni - liekas lielisks ikdienai.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lūpu krāsas viennozīmīgi nav zemē metamas, tās novērtēju arī ar diezgan augstiem vērtējumiem. Taču salīdzinot ar iepriekš iznākušo Pure Reds kolekciju, šī ir maķenīt sliktāka un nav tik ļoti vērta sajūsmas spiedzienu no manas puses. :)

      Kas attiecas uz Eva's toni, tas patiesi ir kā radīts ikdienai, nav par blāvu vai intensīvu. Tas lieliski atsvaidzinās koptēlu.

      Dzēst

Blog Archive