L'OCCITANE Melting Honey šī sviesta un medus kopjošā līnija

 Sveikas!
Rudens/ Ziemas periods ir tas laiks, kad mana āda paliek īpaši sausa un loboša. Izteiktu sausumu jūtu uz rokām un sejas, kas ikdienā sagādā nepatīkamu diskomfortu. Īstajā vietā un brīdī nāk klajā jaunā Melting Honey  šī sviesta un medus kopjošā līnija. Pavisam kolekcija sastāv no sešiem produktie: ķermeņa skrubja, roku krēma, lūpu balzāma, ziepēm, ķermeņa krēma  un dušas želejas. Produkti ārkārtīgi bagātīgi, aromātiski un iedarbīgi. Šodien tuvāk iepazīstināšu ar trīs šīs kolekcijas produktiem.
Visu kopjošo līniju vari iepazīties arī ŠEIT. 

Melting Honey Solidarity ziepes
Uz iepakojuma pamanīju vārdu Solidarity, sāku meklēt un sīkāk pētīt informāciju, kas ar to ir saistīts. Uzzināju, ka "Šodien 285 miljonu cilvēku visā pasaulē ir vājredzīgie. Tomēr 80% gadījumu ir iespējams izvairīties no akluma iestāšanas. Tieši tādēļ ik gadu L'OCCITANE palaiž solidaritātes produktu cīņai ar redzes pasliktināšanos. 100% no šī produkta pārdošanas peļņas*, kas ir ziepes ar Šī eļļu un Provansas medu, tiks novirzītas, lai finansētu NVO projektus, kas ir mērķēti acu kopšanas pakalpojumu un briļļu pieejamību uzlabošanai Burkino-Faso Āfrikā, ar L'OCCITANE fonda palīdzību". 

Ziepīte ir pavisam neliela- 50g, taču ļoti iedarbīga un vērtīga. Šīs ziepes esmu atstājusi tikai roku mazgāšanai, lai sajustu īsto efektu, lietojot to kopā ar "šī" sviesta un medus roku krēmu. Jautāsiet par aromātu? Tas ir lielisks, silts, taču ļoti spēcīgs. Jāsaka ka, sēžot stundu mašīnā, nevēdinātā telpā ar šo produktu maisiņu klēpī, man sāka sāpēt galva. Lai gan pilnīgi neiebilstu, ja šādi smaržo vannas istaba, tāpēc ka tad aromāts ir izkliedēts un vieglāk baudāms.
Šo produktu noteikti iegādāšos tētim, domāju, ka viņš varēs to novērtēt, jo ir vīrietis, kurš darbojas ar savām rokām, tās īsti nesaudzējot.

Cena 3.00 Euro

Vērtējums- 8/10 
Iepakojums- 7/10 

Melting Honey roku krēms
Krēms baro un aizsargā roku ādu, pēc konsistences tas ir ārkārtīgi biezs un bagāts, to pat ar grūtībām var izspiest no iepakojuma. Iestrādājot krēmu ādā un ļaujot tam absorbēties, rokas nav taukainas vai slidenas, tas ir jūtams uz rokām, taču nav traucējošs un kaitinošs. Plus šim krēmam ir tāds, ka to nevajag lietot daudz, pietiek ar liela, uzbrieduša zirņa lieluma bumbiņu, lai ar to apstrādātu abas rokas. Arī šis iepakojums ir pavisam neliels (30ml), kas noderēs vienai rudens/ziemas sezonai un būs ideāls kompanjons ikdienas gaitām. Rokas smaržo ārkārtīgi patīkami, ko droši vien varēs novērtēs arī apkārtējie.
Lielu vilšanos sagādāja produkta iepakojums, pirmajā brīdī ieraugot roku krēmu tā jau liekas, ka tas ir pavisam neliels, taču- produkta tajā ir vēl mazāk, izspiežot gaisu, no iepakojuma, krēms ir tikai pusē iepakojuma. (Gluži tāpat kā čipsu pakā čipsu. he)

Cena 7.50 Euro
Vērtējums- 9/10
Iepakojums- 6/10

Melting Honey lūpu balzāms
Šis ir mans favorīt produkts. Biezs, barojošs un ļoti iedarbīgs. Produkts nav ķepīgs vai lipīgs uz lūpām, lūpas jūtas komfortā, "pabarotas" un sakoptas. Aromāts tāds pats kā visai produktu līnijai, kādam tas var likties apnicīgs un nomācošs, taču man patīk.

Cena- 7.50 Euro
Vērtējums- 10/10
Iepakojums- 8/10

Šīs noteikti varētu būt lieliskas dāvaniņas Ziemassvētkos, ko ielikt Ziemassvētku zeķē.


Kas ir tavs mīļākais roku krēms un lūpu balzām vēsajā un vējainajā sezonā?


Sūtu siltu sveicienus!
Santa

3 komentāri

  1. Oho! Man nav puse krēma tūbiņas pilna ar gaisu :D Bet visa sērija kopumā man arī patika :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ir. :/ Tā jau iepakojums maziņš, (taču ļoti mīlīgs)... un produkta vēl mazāk. :/

      Dzēst
    2. Santa, es speciāli iebāzu salmiņu savā iepakojumā un izlaidu esošu gaisu. Nu bija nedaudz gaiss iekšā, bet nebūt ne tik traģiski kā tavējā.

      Dzēst

Blog Archive